269

Анонимен

преди 2 години

До БогомилСъгласен! В случая Украйна беше насъсвана от Бадън и предшественици. Самата Украйна е жертва на алчността на побъркани самозабравили се хора.Неоправдавам насилието в никакъв случай! Момчета на по 18-20 години умират ега заради амбициите на така наречените Световни сили.

268

МНЕНИЕ

преди 2 години

България трябва да продава оръжие на Украйна .Това е бизнес . Но да си дадем най-добрите ПВО комплекси в Света и да обезоръжим БА - не съм съгласен . Критиците ще отговорят че САЩ ще ни продадат техни ПВО системи , но тук става *** - защо САЩ директно не ги подарят на ВСУ ?С 300 може да служи още десетилетия , това са уникални и безпогрешни ракети .САЩ системите ще дойдат с обслужващ персонал от САЩ и ще трябва да ги храним навеки .

267

Анонимен

преди 2 години

сърбите да си се оправят с косово , ходят сега при руския цар да каже нещо , великосръбските мечти пропаднаха техен си проблем , когато се свият до първоначалното положение царство рашка ще говорим

266

Анонимен

преди 2 години

До До 296 Четенето с разбиране не ти е силната страна :)))

265

Майдан

преди 2 години

Долу САЩ!!! Долу НАТО!!!

264

До 296

преди 2 години

Ти заплашваш ли или така ми се струва! За Какви последствия по точно говориш?!!!

263

Тончо

преди 2 години

За ракети да не се притесняват русофилите тука, те умните ракети на Путин няма да ги закачат, ама ние ще ги използваме за жив щит аахахаха

262

траките

преди 2 години

След тая война ще изкочат някви тука оръжейни босове милиардери... ще правят партии ще спонсорират

261

Хаха

преди 2 години

Русофилите кво се плашите...Джуджето ви знае кои сте...нема ви гръмне! А ако толкова ви е страх емигрирайте в Раша. Нали ви аресва!

260

Анонимен

преди 2 години

Вчера четох в сръбските медии статии че ако Косово реши да влезе в НАТО ще има последствия от страна на сърбите! Тук това защо него писахте

259

Да.

преди 2 години

"Ще се превърне ли България в мишена за руските ракети ако дадем оръжия на Украйна?" - Да. Ама и без да дадем оръжия, пак - Да.

258

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха Знаем. И можеш да си сигурен, че ще си понесат последствията. Но все пак има малка, но съществена разлика между това да се продават оръжия на черно и това държавата официално да праща оръжия. Второто е "ела вълчо изяж ме".

257

Ха-ха-ха

преди 2 години

Абе, несретници такива. Ако смятате, че потоци от българско оръжие не тече към Украйна сте в голяма грешка. Частните оръжейни фирми, както български така и чуждоземни изкупуват в несвяст българско оръжие. Ха познайте къде отива след това. Точно там ,където трябва. Слава Украiне. Героям слава!

256

ЗА 10

преди 2 години

До НАТО НИ БРАНИ -дано та думнат по китарата ,натовец скапан!

255

Анонимен

преди 2 години

До 250 Е от кво ни брани нато като това не е наша война? И защо изобщо нато се бърка в тая война, след като нито Украйна, нито Русия са в нато? Така изглежда, че на нато му е скучно и иска война.

254

един

преди 2 години

До АнонименВиж, хич и не искам да знам до къде и как стигат ракетите и колко процента от тях поразяват целта. Щото тези, дето не стигат целта, също нанасят щети и има жертви, нали?

253

НАТО НИ БРАНИ

преди 2 години

ВСИЧКИ ОТ НАТО ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ. САМО НАС НИ Е ШУБЕ

252

Анонимен

преди 2 години

До Богомил Ама чакай сега, нали Русия беше бедна държава и всеки момент ще изгуби войната, Зеленски ги громи геройски и т.н? А ти сега казваш "империя"? Айде изберете си версия и си я следвайте!

251

Богомил

преди 2 години

Разбирай Усик, никакъв ИДИЛ.

250

Богомил

преди 2 години

Грешка, не ИДИЛ, а ИДИЛ.