155

Анонимен

преди 2 години

Определено България е изпуснала лудите от психиатрията. Съвсем е абдикирала от болните хора, които вярват на скалъпени снимки и фалшиви новини. Всеки по-грамотен човек с компютър може да изфабрикува тонове злато в шкафчета, пистолети, танкове и грамотности. Но само един глупав и неграмотен човек може да вярва на подобна глупост.

154

Марин

преди 2 години

Киро е изкарал следването си в Хрвард с четене от гъгъл, а Рашков е завършил в България по партийна линия без стандартен прием в универистета. Знаем как някои са взимали висше по време на социалистическа България.

153

Абе лаховци

преди 2 години

А това, че Горанов кара крадена кола нищо ли е???? А кюлчета, пачките за, които очите на прокуратурата остават затворени!?

152

Анонимен

преди 2 години

Да Ви имам доказателствата - празни листове, сигнал от БОЕЦ - (партенката на Божков), свидетелство на Киро истината от Google.С тези доказателства и за кокошка няма да можете да осъдите някой.

151

Анализ

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРЧО ДЕ.БИ.ЛА. СЕ ПРОВАЛИ С ТЯСЪК!!! ОСТАВКА!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Само *** може да помогне на шайката измамници от ПП, БСП и другите *** от Възраждане и Атака.Той е вашата истина, пътят и живота. Надявате се да станем като Украйна за да дойдат и да Ви "освободят".

149

Анонимен

преди 2 години

Нали беше злоупотреба с евросредства и под ръководството на европрокуратурата... Накрая стана изнудване на нашия бос бащицата Божков, под акцията на ДС ченгето Чашков. Филмът не бил шведски, ами съветски. Смешници тотални! Пълна и тотална неадекватност, колосална! ОСТАВКА! Не искам да живея в тази деградирала (западнала) държава.

148

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и да е гражданина Божков,докато няма присъда,то той не е престъпник,за разлика от екс министър Председателя Борисов в Чехия.Така че единият вече е в рецидив а другият е просто свидетел на престъпление.Няма нищо неясно. Такива са фактите.

147

Тангра

преди 2 години

Няма прокурор който да повдигне обвинение на коза ностра.Това значи смъртна присъда за целият им род.Трябва да се наемат италиянски съдии и прокурори.Наште да ходят да берат ягоди за друго не стават

146

Калеко Алеко

преди 2 години

Просто кирчо може всичко, щом вече наруши и създаде прецедент с Конституцията на България като министър в служебната Хунта на фигуранта, защо да не може да си служи с доказателства от Фейсбук, Гугъл, твърденията на хора от Женския пазар, или пък с тези на избягали от правосъдието престъпници...От пледуарията на чашкоФ вчера научихме, че всъщност е внесен един протокол с който се заявява че започва разследване с/у Борисов и ГЕРБ, а доказателства тепърва ще се събират, но присъдата вече е издадена

145

Анонимен

преди 2 години

Bulgaria today - Justice Google Evidence, Welcome to Judge Dredd.

144

Анонимен

преди 2 години

Оказа се , че Просто Киро и Рашков Клозета са адвокати на Черепа и плещят брътвежите на Черепа !!!! Срамно е ! Този, Просто Киро , е начело на държавата ? Не! Той е слуга

143

Анонимен

преди 2 години

Нито Киро ще падне, нито Рашков. Гражданите за европейско развитие на Бойко да не се превъзбуждат излишно.

142

Анонимен

преди 2 години

Всеки гражданин,станал свидетел на престъпление е длъжен да уведоми държ.органи а и всеки граж.Съдия,когато в Гр.Дело има достатъчно данни за престъпление,трябва да уведомиПрокуратуратаДаже когато обществото бъде скандализирано от изнесени от разследващи журналисти факти за престъпление,Прокуратурата може да се самосезира и да образува преписка по изнесените факти и ако установи престъпни деяния е длъжна да образува Нак. Дело съгл.Н.П.К и привлича отговорните за деяниятаМоже и по частна жалба.

141

Да чум КОЙ

преди 2 години

Адвоката да го прибират по същия закон гласуван от мутрите на ГЕРБ за 24 часа и двамата Прокурори също за съучастие.

140

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, вие приключихте, бе момче! Ходи се обяснявай у канадата!!! ОСТАВКА смешници!!! Тука трябват хора стопки! На Кьовеши топките са по-големи от твоите, ако въобще имаш! Сбогом!!!

139

Анонимен

преди 2 години

Не се интересувам от политика, но този фарс с арестите от страна на това жалко и безполезно правителство , което превръща страната ни в милиционерска държава , втрещи хората.

138

Анонимен

преди 2 години

По глупав министър - председател няма как да имаме в следващите 1000 години.Тоя би и Бойко .Трябваше моментално да си подадат оставката.Това е началото на края на тези смешници.

137

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да свидетелствам с факти от Гугъл срещу пРезидента Радев за национално предателство на интересите на Бълргария на Русия официално обявила България за враг.

136

Анонимен

преди 2 години

И така, бате Бойко беше пуснат на свобода. Тези, които поръчаха ареста му, станаха смешни. Сега, ако има капка достойнство, адашът му Рашков трябва да подаде оставка. А Просто Киро остана с пръст в rъз. Страшно му се искаше да блесне като герой, дори и като свидетел се писа, но стана за смях! За пореден път. Оставка Киро, некадърник такъв!