766

Анонимен

преди 2 години

До До умника 831 837 Щом ми го казва гербав тррол, непременно така ... няма да направя :)

765

К Зарков

преди 2 години

До Анонимен 831 За пореден път се доказа ,че правителството на простото киро обслужва частните интереси на олигарха Божков.Това е извода от всичко.

764

Ха ха

преди 2 години

Баце пред тия е като завьршил - кембридж и оксфорд едновременно

763

До умника 831

преди 2 години

Оплел си е кошницата Дамаджаната Рашков,не се бой!Всичко си е узаконил!С дела и пот е натрупал всичко,другарю!Крадеца вика-"Дръжте крадеца!"...А Кирчо и Кокорчи са досущ същите измамници!Бъдещите клиенти на прокуратурата!А ти спи и им вярвай!Само спри да гласуваш и започни да четеш и мислиш!

762

Анонимен

преди 2 години

Простото киро моля ти се махай се час по скоро, за България го направи, отърви ни от себе си.Оставка!

761

Анонимен

преди 2 години

Това ли е силата на това правителство. За това ли толкова се биха в гърдите. То не бяха магистрали, газови връзки, апартаменти. И накрая обвинение от гугъл на боец. Смях. Изобщо не ми подхвърляйте топката на прокуратурата, ако аз бях в нея и аз щях да ви се изсмея. Как може едно обвинение да не намерите, до кога тиквата ще ми се перчи от екрана. За нищо не ставате. За какво ви се доверих, ама вече не виждам и кой може да направи това, което аз и мисля повечето от нас желаем. Ще си бъда емигрант

760

Теодоро

преди 2 години

ГОСПОДИН ПЕТКОВ,МАЧКАЙ ЗДРАВО герберастката КЛИКА. СЪД РАЙРАНИ КОСТЮМИ ЗАТВОР. ЖАЛКИ МИЗЕРНИЦИ..

759

ЗАПЛАХА ЗА НАРОДА!

преди 2 години

Оставете настрана това какъв е Б.Б. и дали е за затвор или не. Потресаващото е, че БЕЗ НИКАКВИ СЪБРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА се извършва арест и обиск ПРИ УСЛОВИЕ НА НЕОТЛОЖНОСТ, което си е чиста РЕПРЕСИЯ. По този начин се подава сигнал на всеки БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, че той ноже да бъде арестуван по всяко време само защото някъде е бил написал или казал нещо, или пък някой казал, че чул някой нещо да казва...

758

.

преди 2 години

Властта в България започва да прилича на Расия.По същият начин путиновата милиция арестува и трови хора. Само ,че "великият" руски народ (който не се различава от "великият" севернокорейски народ) е зомбиран. И в България има едни 80 ***.ли (според комуниста Иво Христов), но останалите 20 сме европейци. И съвсем скоро основният виновник (т. нар. президент и цялата му шайка) ще бъдат в хотел "Белене Алкатрас" 4 звезди. ИДВА ВИДОВ ДЕН !

757

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 825 Прокуратурата 3 пъти е искала достъп до данъчната тайна на г-н Рашков през последните 4 месеца :) Явно много й се иска да докаже това, дето сте го чули на гербавите спявки, но така и не е успяла до този момент :) Но това не й пречи да продължава проверката :) много повече от 24 часа, както и не чака доказателствата от МВР, а сама усилено ги търси :) Каква разлика, гербав :)

756

Анонимен

преди 2 години

Ми4нистър Предателят на България нали вчера каза, че няма да уведомяват българската прокуратура защото не вярвали в нея? Нали уж Кьовеши дошла в България, за да даде ход на 120 ареста във връзка със злоупотреби от средства на ЕС? А то кво се оказа? Киро станал лъжесвидетел на Васил Божков и злоупотребил с името на г-жа Кьовеши. Абсолютен аматьор. Оставка!

755

КАНАДСКИ НАРКОМАН

преди 2 години

теб те саобтира ЛОРЕР че ти изкара всички кирливи наркомански историй

754

Собственика

преди 2 години

Тиквата разбра как се спи на нар, за да си знае. Този път братиньо с каскета му помогна...но следващия път няма да може. Трябва заповед за екстрадиция от Испания, там вече няма да има Гешев...

753

Анонимен

преди 2 години

До Мен 822 Тогава защо партийците го проведоха в 9 ч. :) Изглежда и те не знаят, че работите :) Като гледам колко техни трролове пишат тук, търтеите май са при вас :)

752

Аз

преди 2 години

Бойко Рашков:"Още няма доказателства ,но се надявам от днес да се ускори разследването и да се съберат "!!! Е защо са арестувани ,като нямате към днешна дата доказателства???

751

Анонимен

преди 2 години

Аз чух,че имотите на Дамаджаната са придобити незаконно!И други са чули и чели,че е корумпиран пияница,даже са го виждали и снимали пиян на една маса с престъпници.Прокуратурата обаче не си върши работата!А доказателства от Гугъл леля Пена може да даде

750

анонимен

преди 2 години

Много известни юристи,включително и ръководителката на Инспектората към ВСС,преди години публично го заяви,пред в-к Труд,публикацията е на журналиската Анна Заркова,тъка,че г-н Петков не казва нищо Ново,по отношение на тази институция

749

Мен

преди 2 години

До 819 - хората, подкрепящи герб ходят на работа, и не са безработна *** от наемни търтеи

748

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата не е сладкарница,Кире,а институция!Там с публикации и снимки от фейсбук нищо няма да докажеш.А Рашков да намали малко пърцуцата!Не гледайте интересите на Божков и олигарсите,а работете за българската нация!Хората обедняват,боледуват!Стига с тези панаири!!!

747

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 819 Както и страха им :) Полезно беше :)