140

Анонимен

преди 2 години

Какво ги интересуват българите, важното е че сме се навели на Козяк и тнт. Сега, чета че около Враца има природен газ, познайте кой се занимава с това. Златото и металите ни на Дънди. Роби на фащ с най-малките доходи в ЕС. Народеее

139

SHEFA

преди 2 години

-КИРЕ КОЙ ТЕ НАЗНАЧИ?

138

Анонимен

преди 2 години

Синдикат = поскъпване!

137

до 153

преди 2 години

От ЕС се оплакват наистина най-големите аутсайдрери, както си се изразил. Космосът им виновен, че работят в склада или въртят геврека на баничарката за 2000лв..

136

Реалността

преди 2 години

За 30 год. Демонокрация населението се стопи от 9 млн. на 5 млн. Бяхме Доматената република на Европа, а днес внасяме зеленчуци от Турция и Гърция. От населението с най-много собствени имоти (БЕЗ КРЕДИТ), се превърнахме в най-задлъжнялата нация.Бяхме страна с много развито животновъдство, а днес ядем замразени меса от чужбина. Имахме космонавти, а сега ?

135

Анонимен

преди 2 години

Средно-аритметично от двадесет цени на различни бензиностанции за бензина А95 в България ексел ми изчисли 2.8515 лева за литър. Как няма при това положение да расте цената на стоките.

134

до 159

преди 2 години

Естествено, че ще си слагам сам плочките. Ела да видиш в нас какво е. 350м2 къща- сами я правихме с жена ми. Плочки, ВиК, Ел. (имах помощ от приятел тук), паркет- всичко сами. Няма да давам на разни наглеци в сивия сектор пари, я. Иначе има коклото щеш желаещи да вземат десетки хиляди, ама на хора без фактури пари не давам. Плащам САМО с кредитна карта. Няма ли пос терминал- сбогом, прощавай. Има и такива фирми у нас- честни и почтени. С тях работя.

133

Анонимен

преди 2 години

На скочубрата *** Василева как още не са и взривили главата с базука аз не мога да разбера?

132

Анонимен

преди 2 години

Сега ще падне ядене на лайкове и силиконови джуки в метата

131

До 153

преди 2 години

Гледам как ит спец адвокати и прочие сами си слагат плочки и си копат картофите че няма кой друг да го свърши

130

Хаха

преди 2 години

До анонимен *** Да беше излязъл и навън да видиш с каква кола си тръгва - майбах ли или *** мерцедес. Тогава можеше и бензин да и сипеш.

129

Гиб Мелсън

преди 2 години

Неистовото желание на Украйна да влезе в НАТО си има цена. Цена, която ние българите трябва да платим, за да може Украйна да влезе в НАТО.

128

Оплашен

преди 2 години

Ауууу, о-плаших са!

127

Еййй

преди 2 години

Русофилите като не могат почтенно сега измислиха със СПЕКУЛА и високи цени да плашат! Бе, я си отивайте в любимата Раша. Стига лъжи! Не ни е страх! Плашите гаргите!!!!

126

Резултатът от ЕС

преди 2 години

ЕС ликвидира електропроизводството, земеделието, животновъдството, средният бизнес в България. Всичко е внос от чужбина, Не съм видял и един български продукт в супермаркетите в Германия.

125

До 146

преди 2 години

Това, че аутсайдери, като тебе- всякакви там слуги, като берачи на малини, шофьори и подобним, както и стругари и фрезисти със знания от 1980-та, които не си мърдат пръста да се квалифицират, може и да не виждате полза от ЕС. Ама кадърните, които издържаме държавата (разбирай тия с над 10к заплати), доста полза виждаме. И растеж на БВП виждаме, и покачване на доходи и по-добър живот.

124

Анонимен

преди 2 години

То и аз преди 5г чух бокомда казва че хората се завърнали от запдна европа *** се оказа че 11% са избегали от тука да го съдим за фалшиви новини по руските закони обаче

123

Анонимен

преди 2 години

А не уе

122

Анонимен

преди 2 години

Кво вече не може пътуваш и бачкаш в ес ли ? Екъм беларус и рус може бегай на там

121

НЕ е вярно

преди 2 години

Преди има няма месец, точно тук, в този сайт, четох изказване на Василев, че инфлацията няма да е двуцифрена. Та сега кой лъже?