122

Задават се купони

преди 2 години

Задават се купони в Русия за основните битови стоки ! Те нали това искаха в Русия .

121

Българин

преди 2 години

Европа да ни компенсира незабавно! Хората и без това едва свързват двата края.

120

СС

преди 2 години

е то това е логиката на САЩ ще накараме всички да забранят да купуват петрол от Русия цената му ще стане тройна и САЩ ще продават на другите балами на тройни цени дето подкрепят санкциите.. те това искат така се оправя икономика като има рецесия. Другите държави не могат да го направят това и са заложници на САЩ и собственната си простотия...

119

до 146

преди 2 години

А какво те кара да си мислиш, че някой го интересува твоето мнение кое е било по добре?!?

118

Анонимен

преди 2 години

Продавача заплашва клиента, че отказва да купува неговата стока.Верно , тия са много зле.

117

до 143

преди 2 години

Спри се с тия "кравари", моля ти се... НИКОЙ не се интересува от тебе и заплатката ти в плик. По-добре САЩ, отколкото бедна Русия.

116

Геополитик

преди 2 години

Липсата на диалог не предвещава нищо добро. Време е Европа да се еманципира от САЩ, ако в Германия има Американски войски, то във Франция няма. Аз лично се надявам Макрон да спечели изборите, което е под въпрос и да поведе Европа в правилната посока. Не е перфектния силен лидер, ама засега по добър няма. Ако чакаме на Германия боко тиквата щеше още 20г. да управлява.

115

noFreeman

преди 2 години

ой изказал се американчето... ами защо газта в америката ви за една седмица поскъпна до 4 долара литъра, което е около 7 лева... сами си спряхте покупките от Русия.

114

до 131

преди 2 години

А ти кога ще спреш бялото и да прогледнеш,че ние в БГ ще сме най най най потърпевши от цялата тази пропаганда на краварите.Но такива мозъци като тебе се възбуждат,когато "западняците" са добре и не им дреме какво ще става с Бг,само и само те да са ОК.На това им се вика Голем патриот=мразещ друг народ-най-много турците,после руснаците....

113

Серго

преди 2 години

Ама и тук каква огромна стъпка на щатите. От цялото потребление на щатите, Руския петрол в него е 3% ... Само подкокуросват Европа да направи същото ама там сме на 50%-90% зависими. Както винаги, Европа е най-глупавата в тези игри.

112

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще издържи някой и друг месец, докато пренасочи вноса без руски петрол, но Русия колабира. Сбогом, Русия. Не ни беше приятно.

111

Анонимен

преди 2 години

С кеф следя как ще се гърчи руският голтак! Опрял е светът до петрола му. Звучен шамар за ***, които уж се къпят в петрол, ама на летищата в Масва няма керосин за самолетите и е тотален хаос- отложен полет след отложен полет.

110

Анонимен

преди 2 години

Как Путин мисли, че ще принуди някой да купува от него? Със заплахи или с бомби??? Въпроса е: Кой има повече полза от търговията-купувача или продавача? Ако има възможност за избор купувача е с предимство. Няколко години на ЕС ще е трудно докато пренастрои икономиката си към други суровини и горива, но на Русия ще е още по-трудно защото без износ няма да имат пари. Колкото и да се обиждат факт е, че Русия е бензиностанция с ракети. Дано лудия Путин не пусне бомбите при фалит на бензиностанцията

109

Анонимен

преди 2 години

До Един рандом "Проблемът на "демократичния" запад е че вижда всяка не-западна нация като не-нация" Единствените, които в момента показват, че вижда друга нация като не-нация е Кървавия фашист в Кремъл по отношение на украинците.

108

Анонимен

преди 2 години

Русофили, помните ли преди 3 седмици, когато западните служби изнасяха репорти за подготовката на руската армия и предполагаеми дати на нахлуването, вие как се подигравахте? После се подигравахте, че Русия за 2 дена щяла да вземе цяла Украйна и пускахте вицове и мемета. Сега отново измествате темата за вината и единственото, което остава същото е, че Запада ви е виновен, а Путин е светец. Кога ще изтрезнеете?

107

Басня

преди 2 години

"Москва разкритикува решението на САЩ да наложат пълна забрана върху вноса на руски суров петрол" Въъъъъх. Вълците разкритикуваха решението на овчаря да постави ограда около кошарата!!!

106

Един рандом

преди 2 години

Проблемът на "демократичния" запад е че вижда всяка не-западна нация като не-нация, докато не й придаде своите ценности и култура. Е това е империализъм в най-чистия му вид. Напълно подкрепям Русия. Това не е война срещу Украйна, просто се води на нейна територия. Войната е между две антагонистични културни и ценностни системи.

105

Анонимен

преди 2 години

Може....може....ама може и да НЯМА 200$!!! В момента на обявяване на санкцията петрола поевтиня! Путинчо! Не само ти владееш постепенната тактика на пържене на противника! До седмица-две ще ти резнат и петрола европйските страни! Споко, петрола над 140$ няма да мине!!!!

104

Факт

преди 2 години

А с житото какво правим!?

103

Анонимен

преди 2 години

По последни данни окончателното гласуване на забраната за внос на руски енергоизточници по молба на американски сенатори е отложено. Междувременно британските петролни компании Шел и БП са уточнили, че отказа от руски енергоизточници влиза в сила от догодина!Стана ясно че ОПЕК е отказал да увеличи добива на петрол. Преговорите на САЩ с Венецуела за петрола са завършили с неуспех.Очаква се списъка на суровините и храните за внос и износ, на които Русия ще наложи ембарго за определени държави.