295

Анонимен

преди 2 години

До пецата САЩ правят икономически кризи и глад в Украйна в 1929 г. както и войните ПСВ и ВСВ защото има трябва петрол и злато.

294

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ке падне

293

Анонимен

преди 2 години

ВЕЛИК СИ ПУТИН!!!

292

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден Европа и САЩ плащат на Русия $350 млн. за петрол, $250 млн. за газ и $100 млн. за въглища. Общо 700 млн. долара на ден за енергоносители. Русия минава на разплащания само в рубли, след последните санкции Русия на пракика все повече е отрязана от долара и няма интерес да продава енергия във валута.

291

Анонимен

преди 2 години

Без енергия - няма икономика. Дyxaйте, дyxaйте! Дyxaйте вятърните перки да прават ток да има за индустрията (става дума за Германия, в жалката умираща държавичка България няма нито индустрия, нито ток).

290

ккк

преди 2 години

Рублата май стана по-безЦена от турската лира!

289

DALGA NA FA6T

преди 2 години

30 000 000 000 000 koga 6te vra6tat, po lesno e da uni6tojat civilizaciqta vav vida v koito q vijdame dnes

288

Анонимен

преди 2 години

руснаците ще се хранят с месо, плодове, зеленчуци и хляб от пшеница-------Тия дни се оказа, че 90% от семената за картофи и поне 40% от всякакви видове семена в Русия са импорт, най-вече от Запада. За земеделската техника дори не говорим. Успех с яденето! И като каза Сибир и дърва, там китайците така вършеят, че Сибир ще е поле до 5-10 години.

287

грешките

преди 2 години

Ако не ги учим изпитанията се повнарят социализма на Хитлер социализма на Сталин социализма на Путин учете науката е слънце.

286

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика, без Русия няма мир. Путин много точно заявява на Запада да стоят насрана от този конфлик създаден и подпомаган от самите тях.Нашите управници да се ослушат и поправят посоката в коята са ни набутали.

285

Анонимен

преди 2 години

Скъп газ и нефт вече никога няма да има. От сега нататък само много скъп газ и нефт! А от там и всичко ще бъде много скъпо.

284

Тука сте

преди 2 години

за жълти стотинки даже и не вярвате само за стотинки.

283

зелени идиоти!

преди 2 години

В Русия няма да се харчат пари за вятърни мелници и соларки, или други зелени измишльотини. Китай също. В Русия ще се развива животновъдство и руснаците ще се хранят с месо, плодове, зеленчуци и хляб от пшеница, а не с ниско въглеродни хамбургери от насекоми както на запад. И за какво ЕС похарчи трилиони за зелена сделка, като сега нямат нито пшеница, нито енергии, нито теротирии и пасища за животновъдвто. Къде ще си ги завират сега соларките и вятърните мелници. С какво ще се отопляват - с дърва? Ами за дърва пак трябва в Сибир да ходят!

282

Анонимен

преди 2 години

На твое място и аз бих се надявал войната да е дългичка. Приключи ли, българските русофили ги очакват интересни времена. Отсега са започнали яко *** от фейсбука на всякакви минали статуси, възхваляващи Путин, аз не бих се учудил някои русофили бързичко да се пребоядисат.

281

Анонимен

преди 2 години

Остров Крит нали е на Гърция според международното право отпреди 50 години, какво прави Турция там?

280

аз

преди 2 години

Вече почва да си я свои!

279

Анонимен

преди 2 години

Напълно съм съгласен с господин Путин и няма какво да добавя !

278

Анонимен

преди 2 години

Западът постави Русия извън закона. Русия вече няма да играе по законите и правилата на запада.

277

АнонимеН

преди 2 години

10 ХИЛЯДИ ОР--КИ МИ СЕ ВИЖДАТ МАЛКО!!! ИСКАМ ОЩЕ ИЗТРЕПАНИ ОР--КИ! СЪЩИТЕ ТИЯ ОР---КИ ИЗБИХА СУМАТИ ЧУЖДИ НАРОДИ И В СИРИЯ И В БЕЛАРУС И НА ДРУГИ МЕСТА !

276

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, достатъчни са старите Сармат, Булава, Топол.