64

АнонимеН

преди 2 години

КА ПУТИНИСТИТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ВЕЧЕ КОЛКОТО ИСКАТ КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ! УСЕЩАМ , ЧЕ НЕЩАТА СЕ ЗАКУЧВАТ И ИЗОБЩО НЕ ВЪРВЯТ КЪМ СПОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО Е ПРАВИЛНОТО! И БЕЗ ТОВА ЕДНО СПОРАЗУМЕНИЕ С МОРДОР НЯМАШЕ ДА ИМА НИКАКВА СТОЙНОСТ И САМО ЩЕШЕ ДА ОЩЕТИ ОЩЕ УКРАЙНА КАТО ЦЯЛО!

63

Анонимен

преди 2 години

след като приключи всичко пyтлep и шайката му ще бъдат съдени в Киев

62

Анонимен

преди 2 години

Две групи хора трябва да бъдат незабавно хвърлени в затвора. Едните са почитателите на Путин. А другите тези от Възраждане които лапат рубли,зажда висят по цял ден във всички сайтове и да възхваляват руснаците. Знаем ви другари. Разказаха ми какви са нарежданията от Копейкин по цял ден да драскате. Да не ви заседне баницата обаче. Минавате и Волен по наглост

61

АнонимеН

преди 2 години

ФАЗАТА НА ОБСЪЖДАНЕ ЗА МЕН ОФИЦИАЛНО ПРИКЛЮЧИ !!!! ВСЕКИ КОЙТО Е В УКРАЙНА ВЕЧЕ Е НАЯСНО КАКВО СТАВА И ЗАЩО СТАВА!! ОТ ТУК НА СЕТНЕ НЯМА ПРИКАЗКИ ИМА САМО ДЕЙСТВИЯ! СЧИТАНО ОТ ДНЕС , НЕЩАТА СА ВЪВ ФАЗА ДЕЙСТВИЯ! ИЛИ НАКРАТКО ФАЗА ДИРЕКТНО ТЕПАНЙЕ НА ОР---КИ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗСЛУШВАНЕ И СЪД :D

60

Анонимен

преди 2 години

"Никаква причина не може да оправдае започването на война в 21 век в центъра на Европа" е добре, че не е в центъра а в ПоКрайна ... то името си го казва ЛОЛ

59

Анонимен

преди 2 години

Що не се сбият Путин и Зленски и победителя всима всичко?

58

Анонимен

преди 2 години

До 54Никаква причина не може да оправдае започването на война в 21 век в центъра на Европа, ока някой го беше казал преди две седмици щях да го обявя за луд за връзване!Сега там умират 18 , 19 годишни русначета наборни войни чета които не са видели нищо от живота, с какво ще оправдаеш тази жертва, а джудже то се крие в бункер в Урал!Стига глупости никой не може да оправдае войната и смъртта на тези деца.

57

Анонимен

преди 2 години

Двете джуджета няма ли най-накрая да се споразумеят и да спрат да си избиват народите?Да си разделят Украйна на комунистическа и нацистка и да не ни занимават с техните проблеми.Между другото всички големи мегаструктури като например всички АЕЦ са строени по време на СССР.Украинците което направиха е да гръмнат Чернобил на времето.Иначе украинци и руснаци нямат разлика.Бил съм многократно и в Русия,и в Украйна.Една стока са.

56

до 48

преди 2 години

До Анонимен,виждам,че не сте наясно с термина фашист и нацист,фашиста смята,че само той има право да живее,той е патриот,националист,ксенофоб,хомофоб,женомразец,расист и християнин и следоватено по това определение,извадено от учебниците фашист е Тръмп,Орбан,Болсонаро,Ле Пен и т.н.а като народи това най-напред са българите,после Русия и и цяла източна Европа,четете малко,че неграмотността ви е отчайваща,ама какво ли да се очаква от народ,дето до скоро го управляваше еднокнижник

55

Истината

преди 2 години

Прав е бил в Бисмарк, като е казвал, че договор с руснаците не струва и колкото хартията на която е написана!!

54

Анонимен

преди 2 години

Цял свят страда заради едно джудже. Едни са убити,други без домове,при нас цените скачат. Дано пукне в мъки този болен мозък.

53

АнонимеН

преди 2 години

ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА НЕ МИ ПУКА КОЙ Е ПРАВ И КОЙ Е КРИВ!!! НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ИМЕ ЯКО ТЕПАНЙЕ НА ОР---КИ :D И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

52

Демек

преди 2 години

Взимат заложници.

51

Анонимен

преди 2 години

главния въпрос е да не задавате въпроси а да парадирате това, което дават по телевизията, ясно? никой не ви плаща да мислите!

50

Анонимен

преди 2 години

до 51 - главният въпрос е не кой а ЗАЩО почна войната! А втория е КОЙ не иска да свърши и за КОЙ тя е добра новина

49

До 47

преди 2 години

Не знам дали знаеш защото не се учи в Училище по История. Хан Кубрат е погребан в земите на Украйна

48

преди час:

преди 2 години

"нацбаты не дают выйти мирным, боятся что накроют их после освобождения заложников" - самите жители на място публикуват тия съобщения!

47

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има какво става в момента в Марио пол, главния въпрос е кой започна войната,кой навлезе с армията си в Украйна, кой бомбардира градовете, всичко е пи вина на този който започва ВОЙНАТА А ТОВА СА РУСКИТЕ ОР......КИ!

46

Анонимен

преди 2 години

Миграционни Изследователи в Чужбина казват че ако продължи войната близо 10 000 000 ще емигрират от Украйна което е Световен Геноцид

45

Анонимен

преди 2 години

Може би най-тъжното е, че криенето зад цивилни не е кой знае каква военна стратегия, не трябва повече от uдuот да я научи, задължителен е uдuот за да я приложи. Но не е нещо, което може да спечели войната, само нещо което да я направи максимално бавна и мъчителна. Тъжното е, че америка от години тренира укронацитата за тази стратегия, което явно сочи, че западния план винаги е бил максимални цивилни жертви.