23

Петров

преди 2 години

Американците ни сложиха канадо-американец дето говори що годе български за премиер за да "правел профит" (по негови думи). Зеленски е същият само дето руският му е майчин. По нататък е излишно да коментираме за независимост.

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са върнати буквално в първи клас: вече няма НИКАКВИ свободни медии в страната. Всеки, който каже нещо против официалната пропаганда е заплашен със затвор. Дори и в СССР имаше Радио Свободна Европа. Путин им разката фамилията, а тепърва ще става по-зле. Русия се превръща с всеки изминат час в огромен концлагер.

21

Това не е вярно

преди 2 години

Това са *** разсъждения. Погледнете глобално - НАТО разполага войски в цяла Европа. Винаги основната заплаха на НАТО и САЩ е била Русия. Фактите какви са - в Украйна се избиват два братски народа. Армията на Русия отслабва, спряха им парите. На Украинците им изпращат оръжия, а НАТО-вските войски са се струпали за Украйна и чакат.. Какво гарантира на Русия, че след като отслабне тяхната армия, НАТО няма да премине през Украйна към Русия ?! Украйна са пешките в тази война

20

Анонимен

преди 2 години

От тук нататък западнаците само ще работят като животни за да си плащат сметките за ток и отопление, а парите които изкарват ще отиват в Русия, за да купуват руснаците западни стоки и коли. А западняците ще карат западни коли втора употреба внесени от Русия.

19

нискоразвита

преди 2 години

в технологично отношение е България, овладяването на космическото пространство едва ли е възможно с бълнувания за 30 годишно изоставане.Китайците междувременно кацнаха на обратната страна на Луната, сигур и те са технологично изостанали

18

Анонимен

преди 2 години

Войната щяла да завърши с "Победа" за Украйна,някой наистина живее в някакъв измислен свят!

17

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на Путин и Русия ще бъде същата, като на Хитлер и Германия . С тази разлика, че никой няма да ходи до Кремъл за да убие диктатора .

16

Анонимен

преди 2 години

Западът загуби. Русия отново победи.

15

Анонимен

преди 2 години

Тези хора трябва да устискат. В противен случай ако попаднат под руско влияние всичките тези ограничения ще засегнат и тях. При всички случаи западния свят няма да посзоли на Русия да използва технологиите му за направа на оръжия - микропроцесори, ноухау и т.н. могат да забравят вече. А за нискоразвита технологично страна като Русия е невъзможно да навакса близо 30-те години изоставане.

14

L.

преди 2 години

А за хората - много жалко, че трябва да преминат през това. Но да ни е за урок какви и колко търпим у нас!!!

13

както знаем

преди 2 години

от холивудските клишета, накрая доброто побеждава.Който победи, той ще е добрия..

12

Петров

преди 2 години

След провала в Афганистан американците ще бъдат изгонени и от Украйна. Ако много знаят - и от цяла Източна Европа.

11

Петров

преди 2 години

Русия нападна американските хора в Украйна който вече осма година избиват руснаци в полза на САЩ. Както те казват - трябва да унищожим около милион руснаци и сме зрадни (победители).

10

Бачо Кико

преди 2 години

Русия ще е победител,дано тия украински гадове начело със Зеленски,които тормозеха и ограбваха години наред украинския народ да си получат заслуженото.

9

Анонимен

преди 2 години

Тази война не е Украйна-Русия. След като натовски държави пратиха оръжие, а в Англия има доброволци за Украйна, това вече е конфликт нато-русия изнесен на територията на Украйна. Тази държава ще бъде тотално срината. Не знам кой мисли, че сама държава може да победи Русия? И какво? Да тръгват за Москва? Не е сериозно. Лошото е, че вместо за деескалация, четем за това кой какви оръжия дава. Човечеството не е помръднало и на кота от животинското.

8

Анонимен

преди 2 години

Войната ще завърши само ако САЩ престанат да се заяждат с Русия.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Украйна се хвана на провокацията на запада" Русия нападна Украйна.

6

Петров

преди 2 години

Русия вече е победила, но фалшивите медии ни дават такива като тази, за която няма никакви доказателства че живее в този град или че изобщо е в Украйна. Уж някаква връзка с някаква дето говори с руски акцент но неизвестно откъде, може и от студиото в София, драги зрители.

5

Анонимен

преди 2 години

Украйна се хвана на провокацията на запада, а познават добре руснаците и знаят, че няма да стоят дълго кротки с такъв вид провокации. Имаше начин това да бъде решено много културно, но проблема е че някои хора нямаше да спечелят много пари и нямаше да отклонят вниманието от проблема ковид и фашистките издевателства върху народите цели 2 години. Знаете ли че Пфайзер е осъден заради вакситите? Беше направен конфликт с Русия за да не скочат народите и да изметат управляващите. Факт!

4

дедо Ташунко

преди 2 години

Относно второто твърдение за Украйна се съмнявам дълбоко. Дано войната по-скоро да свърши, не ни трябват 20 милиона беглеци в Европа. Нямам нищо против да идат на гости на Байдън.