301

Анонимен

преди 2 години

512, първо си отремонтирай пилешкия мозък, ако въобще и това имаш.

300

Kostas Linke

преди 2 години

Всеки който живее на запад е предател и враг на Россия . ПУТИН Е НЕРЕШИТЕЛЕН И СЛАБ КАТО ЛИДЕР...АЗ БИХ АНЕКСИРАЛ ЦЯЛА УКРАНИА 2014 годин , а не чааак сега...Россия и СССР винаги са страдали наАай-много от вътрешни предатели и продавалници за доларова шума.....още от 80 - те години .

299

Анонимен

преди 2 години

Путин ако дойде на почивка в България бая бой го чака

298

Хаха

преди 2 години

Много от русофилите не правят разлика между Путин и Русия. Те са в екстаз и идеологически балон, че Путин е най-най и единствения им вожд.Джуджето обаче е съвсем смъртен за това вече ползва семейството му бункера в Алтай и скоро ще му дойде и неговото време.Руснаците са едно нещо а Путиен ненормалника друго

297

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите не се интересуват от бедите които носи войната на хората, интересуват се от финансовите беди, които носи войната лично на тях. Дотам се простира "хуманизма" им.

296

Анонимен

преди 2 години

абе злото джудже защо забранило на ушанките да изнасят долари ? :)Нали си има червени красиви рубли - защо са му тея американски зелени долари ? :)

295

Анонимен

преди 2 години

От нямане Избраха Путин Така е на много места

294

Анонимен

преди 2 години

Ще го зарежат не ами с писъци ще избягат от Путин тия олигарси!Той е луд!ЛУД Е!!!!

293

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да спре тоя диктатор и убиец Путин. В 21 век да водиш война срещу суверенна държава да казваш кой ще кара влака да убиваш и разрушаваш защото искаш да си възстановеш СССР.Спрете войната заради някакъв и някакви около него да страдат и други народи.

292

Анонимен

преди 2 години

Нямате мозък да се досетите Че Украйна плаща дълг И че има да взема

291

Анонимен

преди 2 години

Нека се досети всеки Как се вземаше гарсионера

290

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми че има будни хора

289

До атакист

преди 2 години

Да, точно така всичко е фейк. Руснаците освобождават град по град. Посрещат ги с хляб и сол. Лично Путин и бялата Златка водят руските АсвАбАдители. Ураааа.

288

Радослав

преди 2 години

Сега Путин си пласира горивата в Европа без да се притеснява, че Украйна ще врътне кранчето, получава си парите от Европа и ги влага във войната в Украйна, а Европа иска или не трябва да купува руска газ защото няма алтернатива! Каквито и други санкции да има, не се ли спре вноса на капитали от продажба на ресурси Русия ще може да води война и икономиката и няма да пострада сериозно, хората няма да обеднеят рязко и няма да има причина да го свалят от власт!

287

Анонимен

преди 2 години

До "Христина и "Росен" - Много жалко, че вашите майки са ви родили!!! "Руснак" е вече нарицателно име в половината свят. Руското правителство дава по 50 USD "компенсация" за всеки загинал войник на териирията на Украйна!? Не е ели срамно да тролите през BG-сйтовете? Никой вече не Ви вярва!!!

286

Радослав

преди 2 години

Простата истина е, че Запада проспа възможността да спре войната като не изгради от 2014 до 2022 алтернативни маршрути за доставка на горива! Путин финансира войната с парите на Европа, пари които Европа с радост му даваше за горива и продължава да му дава защото няма как да се снабдява от други места! Не случайно Путин влезе в Украйна след като се завършиха два алтернативни газопровода на украйнския, турски поток благодарение на бойко и северен поток 2 благодарение на Меркел!

285

Анонимен

преди 2 години

Путин вече не е в състояние да бъде нормален човек,а да не говорим за президент.Който му е гледал изявленията ще види,че той трепери,примигва и има някакви тикове.Видимо не е добре с главата.

284

До тони

преди 2 години

Путинофилче, препоръчвам ти да не влизаш в телеграм, пълно е със сними и клипове на ликвидирани или предаващи се руски войничета. Цели колони от по 30-40 бронирани машини с буквите Z и V направени на салата. Гледките са ужасяващи. А все още над нито един голям украински град не се е развяло руското знаме. Путинската армия се оказа шокиращо некадърна, чак аз който по принцип не съм им фен съм изненадан.

283

Анонимен

преди 2 години

Ще помоля всички коментиращи да правят разлика между Путин и Русия. Русия и руския народ ни е поногнал много, но винаги сме страдали от управници на управление от Кремъл. Това продължава вече 75г. Да се надяваме че след смяната на Бибитко и санкциите над Путиновото управление ще ни оставят намира в един момент ще спрат плащанията към тукашните им агенти

282

XCX

преди 2 години

"Те повече се страхуват от килиите му за мъчения" - по скоро обратното. Имат достатъчен финансов ресурс да го гътнат ако ги "настъпи по мазола", т.е. да платята на армия/полиция/медии. От народните протести нищо не зависи, Х-лото добре се справя с тях. Образно казано: Вземаш си тъгър за домашен любимец и ако не го нахраниш, първо теб ще гризне.