324

Анонимен

преди 2 години

Къде ще кацнат като всяко летище е бомбардирано ?

323

do 407

преди 2 години

Вие феновете на фашагите от Запада сте по пътуванията и бягствата. Хванете Плевналиева, Монито и заминавайте да се биета за Украйна

322

Българин

преди 2 години

Нашите управляващи трябва много да внимават , за кой какво говорят ! Да внимават на кой какво дават и ОБЕЩАВАТ! После ще страда НАРОДА !

321

Анонимен

преди 2 години

И ако някое от тези хвърчила вземе, че падне това означава ли, че вече сме официално във война?

320

Ххх

преди 2 години

Не може ли всеки да си коментира без да се заяжда с другите??? По добре да е пълна устата ми с копейки отколкото с някое радиактивен цент! Всеки заинтересован в сайта иска това да приключи по- бързо и с възможно най-малко жертви с разликата, че едната част вижда как нато лее бензин в огъня за удължаване на конфликта. Украйна и Русия са едно е това че ЕС си нахендри тяхна марионетка е проблем! Подпалете сграда с турци и след това почнете да ги избивате из цяла България - нато ще ни спаси :)))))))

319

Анонимен

преди 2 години

Кой ще лети с тези самолети и къде ще кацнат? С какво гориво ще летят! Нещастници! Вместо да търсят преговори за мир под егидата на ООН те дрънкат оръжие! Маските паднаха! Европа не е тази, която искахме! В Европа се възражда нацизма! И България е в кюпа! Това е положението!

318

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС ще изпрати въздушни мишени за Руската бойна авияция!!

317

Затворник

преди 2 години

Зеленски ни пусна на свобода и ни даде автомати !

316

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТоест, ще ни оставите беззащитни, без самолети, за да ги свалят всичките в Украйна. Това със сигурност няма да нарисува огромни мишени на гърбовете ни, гениален план! "То това е целта да стане глобален конфликт.Кукловодите видяха, че корона измамата нещо вече не върви и хората почнаха да се събуждат и аре дай да направим война, защото е по-истинско. Хората трябва да се държат в постоянен страх, да знаят че има враг.Беше Хитлер, после терористите,след това корона, сега Русия и така щее

315

Анонимен

преди 2 години

Има голяма анти Руска пропаганда ! Украинските банди убиват деца и беззащитни граждани ......обвиняват Русите !

314

Анонимен

преди 2 години

Запада бута България към война !

313

До 393

преди 2 години

За какъв неутралитет говориш? Неутралитет може да си позволи силна държава, а ние такава ли сме? Финансово силни ли сме, войска ли имаме, какво? С един стадион армия, какво можем да направим? Сегашната младеж не се е докосвала до автомат, а това не е Кънтър Страйк, това са истински войни! Или ще е нова серия на филма "На бой отиват само старците"?

312

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка, ЕС не трябва да се меси, Русия и Украйна си имат собствени проблеми за разрешаване, те си знаят добре какво се случва, а Европа пак си мисли за демокрация, за спасител на света, не помни какво стана в Сирия, в Либия, в Ирак. Оставете ги сами да си разрешат проблемите, иначе започва световно страдание.

311

Българин

преди 2 години

Като поздрави Путин отново Македония по случай 24 май, за това че Кирил и Методи са македонци, тогава какво ще ревете бе Путинофили

310

Анонимен

преди 2 години

Тоест, ще ни оставите беззащитни, без самолети, за да ги свалят всичките в Украйна. Това със сигурност няма да нарисува огромни мишени на гърбовете ни, гениален план!

309

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не е ли заловен вече да се приккючи сьс драмата

308

Алекс

преди 2 години

Ушанките затънаха до ушите.Афганистан ще бъде сладък спомен в сравнение с Украйна.

307

Са

преди 2 години

Доста късно се сетиха, но пак има шанс. Нацистка Русия трябва да бъде спряна. Режима на *** ще падне, а троловете ще останат без работа.

306

Apple

преди 2 години

Teя украйнски бастуни да подписват, че няма да се присъединяат към нато и ес и да приключваме с тази драма

305

Baba

преди 2 години

Не разбирам тези нещастници на базарта на какво продължават да пращат оръжия на Украйна де би ли