70

Headlines,HOT NEWS

преди 2 години

Скъпи братя и сестри,в предверието сме на ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! В големите украински градове се извиват километрични опашки пред банкомати,аптеки,супермаркети,бензиностанции...Милиони коли са задръстили изходите на Киев,Лвов,Мариопул,Одеса,Харков..Запсете се с кибрит,газови фенери,свещи,лекарства,вода,тоал.хартия,трайни храни-консерви,пити кашкавал,шпек салами,брашно,зхарсол..Идва истински АПОКАЛИПСИС! Теглете парите си-всичко в злато,евро..БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!

69

Sas

преди 2 години

В България е пълно с русофилчета, които ако знаеха и малко от историята ни след 1885 щяха да видят, че никога руснаците не са ни били приятели.

68

Те това е лошо

преди 2 години

Баце напразно пълни чекмеджето с кюлчета. Няма да може да ги изхарчи.

67

Анонимен

преди 2 години

Бла бла бла

66

БГ-Позеленски

преди 2 години

До ЗозоТи идваш ли да се запишеш доброволец?

65

Анонимен

преди 2 години

Колко време давате на престъпната клика която"управлява"Украйна ще се задържи на власт,според мен до края на месеца ще бъдат в историята!

64

Анонимен

преди 2 години

За чий да отговаряме на Москва? От кога Украйна е член ва НАТО? Кога подписахме с тях договор за взаимопомощ? За какво да се бутаме в двустранни взаимоотношения? Украйна 8 години извършва геноцид над руското население в 2те републики, естествено беше Русия да ги защити. В момента са атакувани само военните остановки в Украйна, няма дори 1 ранен жител. Русия предупреждава да не я закачат и да си приберат оръжието, нищо повече.

63

БГ-Позеленски

преди 2 години

Обявявам началото на събиране на доброволци от България за участие на страната на Украйна с оръжие в ръка! Сигърен съм, че всички русофоби ТУК ще се запишат веднага! УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

62

Малко ама навреве

преди 2 години

Акъл трябва, не високомерие и инат!!! А колко беше простичко решението, запада/НАТО/ и бай0ня да си спазят обещанието да гарантират и да не се разширяват на изток!!!!Народна мъдрост: Инат глава кине!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Тоя се р насрал вече ,как че отговорите,искате да ви открива отново Колумб,

60

Анонимен

преди 2 години

Тез дето славят Украйна. Това ли ви е великата Украйна. Шепа Бандеровци, със свастики на СС. Това ли са ценностите на които се кланяте.

59

Зов за помощ

преди 2 години

Ами викат ги за законна помощ...Не е като във Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и т.н. неканени!"Лидерите на ДНР и ЛНР Пушилин и Пасечник поискаха от руския президент Владимир Путин да окаже "спешна помощ в отразяване на агресията на въоръжените сили и формирования на Украйна".300 000 души са без питейна вода в ДНР, 5000 души бяха убити, от тях 91 деца, пише Пушилин на Путин. 40 000 души са евакуирани от Донецк и 51 000 от Луганск, става ясно от писмата на двамата лидери до Москва."А колко беше простичко решението, запада/НАТО/ и бай0ня да си спазят обещанието да гарантират

58

До Димитър

преди 2 години

Екип от специалните служби вече идва към теб кУмуноиден, русофляшки продажник и ***. Чака те затвор. Скоро всички, които въздишат по Путин и Русия, ще се окажат в положението, в което са били немските нацисти козируващи на Хитлер.

57

Обаче

преди 2 години

Скоро всички ще усетим войната по изтънелите си джобове. Стандартът ни на живот ще падне поне двойно.

56

Асан

преди 2 години

Къде му е началника на Нато оня психясал жендър Женс Столтенберг :)))

55

Възраждане

преди 2 години

Утре всички антифашисти - на протест пред руското посолство!

54

Анонимен

преди 2 години

Най-смшното е че евреина Зеленские партия с нацистите от батальона Азов.

53

Анонимен

преди 2 години

До Мразим Русия. Ти мразиш. Може и още някой тррррол да напише същото.

52

Димитър

преди 2 години

Вие очи нямате ли да видите капиталисти такива. Продадохте душите си за по-хубав живот, забравяйки от къде сте тръгнали и къде е нашата кръв, история, култура, ген и приятели. Искате да слугувате на американската империя не защото ви харесва а защото е богата. Дори нямаме нищо общо като народи. Завзели са целия свят и когато Путин иска сигурност и не й се дава, да седи и да гледа как Русия пада? Всеки уважаваш себе си ще вземе такова решение. Ако България бе и вие така щяхте да направите.

51

Анонимен

преди 2 години

Ох и тоя ще се сражава ,алу това не е Виетнам или Ирак и Либия ,това Русия ,че умиргате здраво с вашите мили южноафриканци