64

Анонимен

преди 2 години

*** знае, че ще страда единствено руския народ, а не лично той, затова не му пука от санкции... Освен, ако не му светят маслото...

63

Анонимен

преди 2 години

При Тръмп САЩ произвеждаха 13 милиона барела на ден номер едно в света сега произвеждат 11 милиона след корекциите на Байдън, което е супр за Путин понеже цената е по-висока.

62

Язе

преди 2 години

До 102 Не става въпрос русофили русофоби. Въпроса е в логиката - когато УСА разделят територии е ок и демократично, но когато рашките правят същото - това не е ок.

61

Аршина аршинааа

преди 2 години

Когато албанците искаха да се самоопределят в република Косово и да се отделят от Сърбия янките бомбандираха цяла тогавашна Югославия и въпросът беше решен етническият район с албанци беше отделен в република Косово. Сега когато руснаците в Украйна искат да се отделят в самостоятелни държави редно би било американската авиация да бомбардира Киев и цяла Украйна за да може руснаците в Украйна да се отделят в самостоятелни републики по подобие на Косово. А най добре и колко е простичко НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат на изток. И така щеше всички да з

60

Анонимен

преди 2 години

Баси т'ъпите pyсофили... Вие ще се изкарате по-умни от целия свят още малко..

59

Анонимен

преди 2 години

Бившия икономически съветник на Тръмп, Лари Къдлоу заяви, че енергийните политики на Байдън облагодетелстват Путин.

58

А можеше и иначе

преди 2 години

И на тия акъла им идва на другия ден...Ами думаше му Путин на байизкукуригал да запре НАТОТО и да не 0пpипиkaва портата на мечката, ама на... инат, пък сега олеле!!!! И ей го зорлем принудиха Путин и той вече си направи собствено НАТО със собствен чл.5 и т.н.... последствия!!! Е верно малки републики, но територии. То не че България и други палаши помагат много на НАТО, ама територия!!!А колко щеше да е простичко, Путин даже писмено го предложи на байалцхаймер и НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат на изток. И така щеше всички да са доволни и да за

57

САЩ

преди 2 години

САЩ са най-голимите спецови по "спазване" на международното "право"...

56

Язе

преди 2 години

Украйна в НАТО ли е? Не. В ЕС ли е? Не. Ми що тоя зор точно НАТО и ЕС да се репчат и бият с рашките за укр?? Тия от интереси ще запалят света!

55

Гиб Мелсън

преди 2 години

Реално санкциите са за ЕС. Скъп газ, скъп ток. Американците печеливши. Ще доставят горива за Европа. Всичко е бизнес.

54

Бай 100ян до 71

преди 2 години

Алтернативната система на Swift се казва SPFS и още 2015 е разработена след кризата в Крим. Ама мой ли така да се излагате. Имате Гугъл , като ще опровергавате някой вземетете и проверете. Ако и в живота сте така неподготвени какви хора ще станете ,идея си нямам!

53

агресора вика агресо

преди 2 години

"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !

52

Анонимен

преди 2 години

Понеже не можаха да превземат Русия, решиха да я изолират за да изсмучат и малкото останало от другия свят. Със заплахи и оръжия държат в подчинение почти целия свят. Изнудват всеки опитал се да противостои. Ако затворят Русия и унищожат Китай ще могат да си направят новия световен ред, и накрая да унищожат и 80% от американците....И тогава няма да спрат, но вече няма да има значение. Звярът беснее и без кръв няма да мине. Този път обаче няма да е толкова лесно както през 90-те.

51

Анонимен

преди 2 години

И като изключат Русия от суифт, как ще си плащат за газ, нефт и др.? Няма плащане, няма суровина, газта ще скочи до небето. Не е толкова лесно, всяко нещото носи последствия, вкл. и признаването от Русия на републиките. Трябва много добре да си предвидил плюсове и минуси. Това евентуално геополитика, не битпазар.

50

До 77

преди 2 години

Блокчейн технологията принадлежи изцяло и само на американски компании. Не пиши на английски, ползвай си руските думи или все още няма такива?

49

Анонимен

преди 2 години

САЩ си изгърмяха патроните. Какви санкции, какви ултиматоми поставят?

48

Анонимен

преди 2 години

В момента Путин прилича повече на традиционните западняци от самите западняци и се ръководи от хладен ум и интереси, а не от емоции.

47

Анонимен

преди 2 години

Е ми тва беще целта на занятието и братушките се вързаха, като първи будали.

46

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с ферибота??? Резко замитаме под килима или живота на седем български граждани не е важен А?

45

До 58

преди 2 години

Няма алтернатива на суифт системата, който ти го е казал, те е излъгал яко. Т.е. има, но я създава американска компания. И не използвай англицизми, нали си руснак, нямате ли дума за АТН?