17

Цирк Путин

преди 2 години

90 годишната баба ще готви борш на храбрите защитници! Руският човек дори и в беда не забравя, че е носител на традиционните православни ценности и взима иконите вместо парите! Покъртитилно! Интересно дали има някой нормален човек, който да вярва в тези руски циркове?

16

Анонимен

преди 2 години

Междувременно Путин стпупва още войски. Вече наближават 200 хил.

15

ФЕОДАЛИЗМЪТ СИ ОТИВА

преди 2 години

СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА!

14

Истината

преди 2 години

До 14-ти януари...... Живеят при ужасни условия, първите две нощи са спали в студените автобуси, без вода, топла храна и тоалетни. В санаториумите, в които ги настаняват по 4 човека минимум в стая, липсва отопление, течаща вода и тоалетни в стаите. Путин използва народа като статисти в безумният си филм.

13

Анонимен

преди 2 години

Сепаратистите ще бъдат ликвидирани и ще се сложи край на драмата с Донецк и Луганск. Никой не ги призна за законни републики досега...

12

Само питам

преди 2 години

Защо публикувате тези руски пропагандни пасквили? Всеки нормален човек вижда, че тази "евакуация" е дирижирана от руснаците и целта и е да убеди общественото мнение, че "фашистите бандеровци" извършват геноцид.

11

14-ти януари

преди 2 години

От друга страна Император МАРК АВРЕЛИЙ е един много умен и уважаван философ, представител на Стоицизма.

10

Анонимен

преди 2 години

Утре Кърджали ще си направят един референдум и айде. Независима кърджалийска република. Турция трябва да ги защити от агресора България.

9

Totenkopf

преди 2 години

Болшевишки слуги

8

14-ти януари

преди 2 години

Евакуираната жена от Донбас, както и абсолютно всички евакуирани от Донбас, не се страхуват да си забравят парите, защото Путин разпореди на руското правителство да изплати на всеки един по 10 000 рубли. Освен това руската държава им осигурява безплатен комфортен подслон, безплатно пълноценно хранене, безплатни дрехи и консумативи, безплатно лечение, лекарства, тестове и др и др все безплатни услуги и помощи.

7

Алооо

преди 2 години

Краварите докато не разграбят и унищожат и измучат благата на света, няма да мирясат. Докато съществува фащ и техните "ценности" все така ще е. Най-лошото е, че в България е пълно с продажници и са готови на всичко да обслужат господарите. Майките и бащите си ще дадат без да питат.

6

Анонимен

преди 2 години

Краварите ще подпалят още една война .....

5

Да

преди 2 години

Мъжете остават и ще защитават домовете си от фашиските отряди . Вече всички знаем кой са агресори те...

4

Анонимен

преди 2 години

Сенилния Джо не го интересува. Той не яде борш, а за трюфели мое да си помисли, но и това му е бедно меню. Джо иска война и си мисли, че ще гледа по тв-то. Това американците го измислиха-да предават войни директно по тиви-то и да пукат пуканки и да се забавляват. Персийския залив, Сърбия. В ада ще горите дънкови чу довища.

3

Мдаа

преди 2 години

Русия е дльжна да защити донбаските републики и да предотврати нахлуване на украйна

2

Анонимен

преди 2 години

Евакуацията означава, че няма да има пощада за сепаратистите. Можеха с мир да си отидат в Русия и да няма жертви, но явно са избрали друг път.

1

Баш бай чекмеджан

преди 2 години

Да бе. Няма да си взема кюлчета и евраци,а ще помъкна иконата на Богородица.