183

Анонимен

преди 2 години

Дамяне, сложи си новата снимка след "Списъка Магнитски". Нали от страх от САЩ отслабна. не можеш да ядеш, не можеш да пиеш от страх от САЩ.

182

Анонимен

преди 2 години

Куролиранио е голям срам. Държи се като магистралка, на която са й платили да свърши една работа. Ще си строши краката да се дупи на севернарите, угаждайки на най-големите врагове на българите. Ние сме най-древната европейска нация - арийците. Познайте на кого сме трън тогава. Всеки случай не толкова на Русия, която с кръв е доказала, че ни мисли доброто

181

Дамян Пеневски

преди 2 години

Клакьорите на господин Радев подлагат дупe. Трудно им е нещо. Изглежда сякаш търсят силна подкрепа отзад? Не знам, Боко да каже, той има опит с олабването. Аз тука съм си обикновен депутат съм си, не ме закачайте, моля. Благодаря. Хайде весел празник на всички празнуващи!

180

Простокиро

преди 2 години

Ами да здравейте, да, не знам защо ме избрахте но мисля че съм точния човек за тази работа. Ще изкореним корупцията в Македония и ще корулираме България успешно. Благодаря и лека нощ.

179

Анонимен

преди 2 години

Тея някакъв цирк разиграват, все едно не са едно и също

178

СерГей

преди 2 години

Честит празник другари гейове

177

Анонимен

преди 2 години

До Диана ПП продължава но без КП.

176

Анонимен

преди 2 години

До Диана Трябва да вкарат в затвора Борисов, Петкови Радев и ни трябва един нов Живков. Това ще спаси България.

175

Ива-Никол

преди 2 години

Честит 2-ри Февруари! Днес е празник, за българската политика, питайте Недялко. Аз нищо не разбирам от празници.

174

Диана

преди 2 години

До Анонимен199 Кой по-точно имаш впредвид - те са двама за махане /Радев и Петков/, а и всички останали БСПари, съсипали страната..Радев и лъже най-безцеремонно сега, че Герб бил използвал институциите за лично облагодетелстване - типични БСПарски общи приказки, целящи да очернят, ударят в гръб другия..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

173

Анонимен

преди 2 години

До Вярно ли? Всеки път когато ДС плановете демонстрират циничното и анти-българско поведение на техните слуги, русофилите се втурват да обясняват "грешките" с наивност.

172

Анонимен

преди 2 години

Извинение за убитите и хвърлени в затвора българи в Югославия след 1913 година до днес. Дълъг път ги чака макетата. Много грехове трябва да плащат. 100 години сръбски и югославски издевателства, лъжи срещу България и българите.

171

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да го уволняват вече?

170

Вярно ли?

преди 2 години

Явно "медиите" се опитват да всеят раздор между Радев и Петков. Радев си му ги говори на Петков тези "остри критики" (явно така се нарича да кажеш нормално и то доста дипломатично истината) от самото начало. Откакто Петков заговори, че ще ходи в рсм всички му повтарят, че не е правилен ход, Радев му го казва директно (макар и дипломатично) бая пъти, даже КСНС свика... Петков явно си мисли, че като разбира от бизнес, всичко ще е като бизнеса. От скоро е политик, но трябва да учи бързо, че ...

169

Анонимен

преди 2 години

Прекалено много се усуквате, бе др-ри. Казваш- Македония си е българска област още от време оно. С времето може да са се смесили и да са станали други, но преди това си е било българско- и толкова! Ние сме ги признали за сегашното, те да ни признаят за миналото и да влизат в ЕС-то. 50/50-помощ от приятел. Айде, че искаме големо ЕС, ако и те искат- да признават, да ни целуват ръка и да влизат по живо по здраво, че ни омръзнаха вече.

168

Анонимен

преди 2 години

Срещата беше добра, но Стефчо Пендаров развали след това постигнатото. Сега трябва да се отложат всички срещи на Стефчо Пендаров и да му се забрани да идва в България на срещи. Той иска да играе лошото ченге и да ни прави на шарани. Стефчо Пендаров трябва да отрече тоталитарният режим на Югославия и да се извини за убитите и репресирани българи в югославия и Северна Македония. Да отвори архивите на тайните служби на БЮРМ от югославско време за репресиите и убийствата на българи в Македония

167

Диана

преди 2 години

До Анонимен186 Напълно съм съгласна с теб! Петков и Радев допускат да се говори за българска диаспора в РСМ, подменяйки истината за македонците с някаква подкрепа на шепа от тях, противопоставяйки ги на другите...Поредна манипулация под свирката на сърбите там!..Тези хора не само не решават проблемите ни с РСМ, а ги задълбочават и категорично отблъскват македонците ни там от България и връзките им с нея..

166

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли, че назначения от Радев Киро, прави нещо без шефа му да знае, или се "критикуват" наистина?

165

Анонимен

преди 2 години

Нещо го играят доброто и лошото ченге или просто Радев е разбрал, че дните на Просто Киро са преброени.

164

Анонимен

преди 2 години

Защо този Кирчо ми се струва голям въздухар