37

Анонимен

преди 2 години

Вашата вера....

36

???

преди 2 години

САМО АЗ ЛИ ТУК ЗАБЕЛЯЗВАМ -60 ЛВ ЗА СЛАГАНЕ НА СКОБА РАЗХОД??? ДАЙТЕ МИ ГИ НА МЕН, АЗ ЩЕ ГИ ПОСТАВЯМ ЗА 5 ЛВ!!!! КОЕ СТРУВА 60 ЛВ? ДА ЗАВИЕШ 2 ГАЙКИ??? А ПРЕВОЗ 130 ЛВ??? ОТ ВАРНА ЛИ ГИ КАРАТЕ РЕПАТРАЦИТЕ??? ПОРЕДНИЯ ГЕРБЕРСКИ ГРАБЕЖ!

35

Алооо

преди 2 години

До 130 лв да, бе да, чакай, знаеш ли кога :) ... Това дружество и топлофикация генерират толкова оборот, че бате боко едвам успява да насмогне на мебели да ги пълни. Що не фалира и топлофикация а ? Всичко е яка кражба, това е. Не си мислете,че новите няма да крадат и те на това се надяват на хранилката... Ако са хитри ще го играят полека. Крадни си, ама и да се вижда, че нещо се прави, а боковите хайдуци само тъпчат джобовете колкото могат и това е.

34

Анонимен

преди 2 години

ДОЙ СОФЯНЕЦА! А КОГА ЧЕ ПОЧНЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ПАРНОТО? ЧЕ МИ ПИСНА ДА ВИ ГО ПЛАЩАМ, КАТО НА ССИГАНИТЕ!

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно как така дейност която е гарантирано печеливша изведнъж става на загуба?! Очевидно са направили администрация от 5-6 етажа и пръскат пари за пълнене на чекмеджета и пр. Иначе няма обаснение. И веднага намериха най-лесния начин - ще вдигаме таксите

32

130 лв

преди 2 години

Ми като са на загуба да фалират и да обявяват обществена поръчка за следващите фирми

31

Анонимен

преди 2 години

До 31 Викаш ГЕРБ били откраднали 110 милиарда, а сегашните не били откраднали 9 милиарда. А загубИняко?

30

Анонимен

преди 2 години

Бах неговата кожа. Къде са тия 130лв за репатриране? Тия не са нормални! Да наемат СБА да ги репатрира тези коли. За пътна помощ (които също ти вдигат колата) цената е 2.16 на километър. Тия да не репатрират на 60км? Те 60те лева са абсурдни цени, а тия вече искат 130! А за скобите пък съвсем е смешно! Какви 40лв? Минава лелката вижда че ти е изтекла зоната, звъни на колегите, които са на 3км и слагат скоба! На бензин да бяха, не на метан пак 40лв нямаше да излезе! Съвсем за шарани ни взехте!

29

Анонимен

преди 2 години

Няма такава наглост и безочие! Време е прокуратурата да се самосезира за кражбите в СО.

28

До Анонимен

преди 2 години

И как разбра, че сегашното правителство е откраднало 9 милиарда? От несвързаното бръщолевене на бб и загубиняците от герб ли?

27

Алооо

преди 2 години

Ако се спре да се краде за всичко ще има пари. Смятай каква кражба става там... После що по улиците има супер луксозни коли, едва ли е от работа... Не мога да ги разбера, може ли да крадеш милиони да си кушуваш последен модел автомобил и да го трошиш в софийските дупки, колко трябва да си пр о ст. Краднете ама поне оправете улиците и инфраструктурата като цяло, те само крадат,

26

И тия

преди 2 години

Пари от нищо вземат и били на загуба , ами дайте ми този бизнес смешници

25

Анонимен

преди 2 години

Може би ако го изпоуволните ще сте на печалба? Или ако например почнете да вдигате коли, които са паркирали неправилно при знак забранено спирането/паркирането, а не само тези, които са си просрочили синята/зелената зона? Иначе не виждам защо трябва да съществува такава държавна мафия, занимаваща се само с изнудвания.

24

Анонимен

преди 2 години

Тва тая софия най големия пазар пак всички на загуба. Топлофикация,метро, ся тия просто логиката е голяма

23

Dtrumppp

преди 2 години

Да вдигнат паяка ня 500лв и кочините сами ще изчезнат, всеки сьс стара дизелова евро 1-2-3-4-5 каруца да плаща висок годишен даньк..Егати и мьрльовците, ще ве чакаме 100 години да станете европейциНикаква милост за вас вечеАйде уаа

22

!

преди 2 години

Като са на загуба да закриват! И моя бизнес е на загуба, поради Ковида, аз спрях работа, понеже никой не плаща, даже държавата, та какво ми реват тия, ЗАКРИВАЙ!

21

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

" разходът за репатриране на един автомобил е 130 лв."----Бааа го, от София в Радомир ли ги репатрират?!

20

Комунистите са тук

преди 2 години

90-те са отново тук.Инфлация,режим на ток,мафиотски убийства...

19

Dtrumppp

преди 2 години

Да скачат тройно, писна ми от кочини и каруци паркирали навсякьде кьдето сварятСелинджьри..

18

Анонимен

преди 2 години

Ми като сте на загуба, махайте зоните, бре. Нали не печелите нищо от тях, защо само ни тормозите?