206

Анонимен

преди 2 години

до 322-Русия няма да воюва със България, тя ще воюва със НАТО. Янев какво викаше, България е нато, нато е България.

205

Анонимен

преди 2 години

319-ами оня нека пита нека се учи че да не остане про"сто каквото е сега.

204

Учение

преди 2 години

Е ако русия в момента се готви за война няма да исипва кой знае ква армия на границите а ще исползва сьвременните американски методики да принуди украйна да капитулираНещо като в ирак - бонбен килим и мощни залпове сьс крилати ракетиОт подводници кораби и тежки бомбандировачи

203

Ямболски цървул

преди 2 години

Хеййй натовските защитници...Русия,както и всяка друга държава може да си разиграва военни учения където си иска на своята територия.Миналата година Естония,Литва,защо разиграваха учения до границата с Русия?

202

Анонимен

преди 2 години

до 299-какво да преминат? - Ми Путин им води вече със 3 на 0.КРИМ,ДОНЕЦК,ЛУГАНСК.

201

izh

преди 2 години

Спокойно бе . Война НЯМА да има, без българско участие. За съжаление не можем да си изтъргуваме факторството / както унгарците / при така създадената ситуация. Съветофилските еничари освен икономиката приватизираха и политиката. Ако не беше страхът им от народа ТУК , отдавна да са изтъргували България

200

ха ха

преди 2 години

На Путин ултиматума му не мина Уж война не иска сега се чуди как да излезе от ситуацията в която сам се набута

199

Анонимен

преди 2 години

до 302- аз също видях такива кадри от Киев но се чудя защо нашите продажници мълчат. Парализиран са и дума не обелват от страх. Дори и телевизията на "истината" БСТВ.

198

Р Предателналиев къш

преди 2 години

може в Банкя да има тълъпно същество,ама си е наше и че да со го вардимо оти у сека Банкя *** има и ако треа нов *** да завъждаме ни цъ знай на какво брашно у каква фурна че да го опичеме да на се неизвъди некой па изтолупен толуп и после да ни га откраднат укеретата.говори се че са Киефсите краднат таса га докарале гладо поголем от Гладоморо в 34-38а.Слава Бориня!Слава Банкиня.и отрежете трислойните рога на Прадателналиев зада га неутепат иьош напърва украинска гилза,че май е краднал от УКР

197

Анонимен

преди 2 години

Да се надяваме да няма война без това сме като след война по заплати и пенсии , само война ни трябва

196

До 305 Българин

преди 2 години

Изглежда си доста зомбиран от евроатлантическата пропаганнда ! А дали не е след като си сложил третия бустер ?

195

Ямболски цървул

преди 2 години

1.Няма да стане физическа война.2.Ако стане и ако нашите управници не са обявили неутралитет и няма чужди войски на нашата територия-няма да пострадаме.3.При липса на 2-то сме заличени за минути.

194

Анонимен

преди 2 години

България ще бъде пощадена но София с сигурност ще исчезне от картата на света.

193

Анонимен

преди 2 години

Кой какво го чака незнам ама ние с тия американки бази на морето няма да сме ок ако стане патаклама

192

Анонимен

преди 2 години

Русия налага контрасанкции а Biden е наредил на янките да бягат от Украйна бил предупредил че 1 месец можело да има война. Укрите протестират в центъра на Киев че националистите на Бандера били довели нещата до война - след няколко столетия съвместно съжителство с руснаците ...

191

Анонимен

преди 2 години

До Мдаа Споко, първо июродите трябва да опитат да преминат през Украйна...а там какъв *** ги чака самооооо!

190

Мдаа

преди 2 години

Ас вече си купувам консерви и свещи ако се стигне до войнаНамерих и един стар бункер от соца който зареждам

189

US Motherfucker

преди 2 години

Сара ПЕЙЛИН ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРЯТА /// Вие сте *** и никога не сте допринесли с нищо за просперитета на тези, към които сте били присъединени. Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа. Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София.

188

Анонимен

преди 2 години

Какво значи да бъде пощадена!? Есинствената опасност за нас е ако нещата ескалират в Трета световна война. Тогава е ясно, че ще бъдем пометени още в първите дни от руснаците и евентуално от турците. Едно вееме нългарите сме били прусаците на Балканите и сме били всички наред, но тогава сме имали кауза. Сега сме толкова разделени и обезвезверени, че и Албания не можем да победим.

187

Анонимен

преди 2 години

До Само питам 267. Браво! Какъв патос само! Ако всичко това си го съчинил сам, имаш голям потенциал... във фантастиката.