95

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

ЗАЩО ЩЕ ИМА ВОИНА И ТЯ ЩЕ СЕ ВОДИ ДАЛЕЧ ОТ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ АНГЛИЯ ПОМИСЛЕТЕ БЕ ХОРА КОИ ЩЕ ПОСТРАДА ТОВА СА БЪЛГАРИЯ РУМЪНИЯ УКРАИНА БАЛТИИСКИТЕ ПУДЕЛЧЕТА НИЕ СМЕ НА БОИНАТА ЛИНИЯ

94

Анонимен

преди 2 години

То хувабо в Румъния има пво ама тя и тя си има някакъв лимит. Русия откакто съществува основно харчи пари да се въоръжава. Имат толкова много самолети, танкове, бомби, ракети, подводници, хеликоптери, артилерии и какво ли не. Щом китайците не смеят да се закачат с тях, какво ли ще стане ако Литва или Латвия им пречат на мераците. Може би секунди са необходими за да ги превземат. Само с обявяването на каквито и да е действия военните от тия държави ще са първите избягали.

93

Анонимен

преди 2 години

Руснаците лесно ще ги бием, България е член на НАТО, а руснаците гладуват и нямат какво да ядат. Време е да ги почваме.

92

Анонимен до Българин

преди 2 години

Първо не си Бъларин а платена НПО ***. И ако се направи референдум ще видиш, че по голяма част от народа са против разполагането на войски на наша територия дори и са за напускане на НАТО. От къде се навъдихте толкова много *** и национални предатели не знам ?

91

Кал4о

преди 2 години

Мдааа, една докар почти 79 рубли. Гладът за великият руски народ едва започва . Следващият месец Западът ще срине икономически Русия и войната приключва . Наздраве :-)))))

90

Анонимен

преди 2 години

До 108Няма ракета която да вземе разстоянието Русия-София за 3 минути.Освен това в Южна Румъния НАТО има ПВО с-ми .

89

Анонимен

преди 2 години

И за какво му е на Путин да нахлува в Украйна? Той струпва войски, защото очаква отново някакви диверсии от НАТО - то не беше майдана в Украйна, после Беларус, Грузия, Казахстан наскоро. То бива провокации, ама и умрял кон да беше щеше да рипне.

88

Анонимен

преди 2 години

Русия може да смаже Европа и САЩ за по-малко от седмица. Само като прегазят Украйна, Полша, Чехия и стигнат до Германия целият ЕС ще обърне палачинката и каквото кажат руснаците това ще става. Те дори само да спрат газа за Европа и всичките са на тъмно и студено насред зимата. В Бенелюкс не знам какво ще направят трябва с китова маз да се топлят и осветяват. Не бъдете наивни, Русия е бедна икономически, но е въоръжена като за последно. Имат танкове колкото целият свят взет заедно.

87

Анонимен

преди 2 години

Скоро НАТО ще каже и заповяда на България да сформира бойна бригада от 5 хиляди бойци, готови за бойни действия и готови да бъдат пратени навсякъде под чуждото командване на НАТО. Те имат техника, трябват им пазачи на техниката и хора за загиване. При загиването ще кажат - ето загинаха войници на НАТО.

86

Анонимен

преди 2 години

До БългаринС кое ще нападнеш Русия? Ахахахаха. Ако си мислиш, че на краварите или на който и да е от нато му пука за нас. Като дойдат руснаците на вратата ти друга песен ще запееш.

85

дедо от село

преди 2 години

Нато ще ни пази?! Ми ,че от кой ще ни пази бре,серсеми?!?? Вашата работа е дето й викат-Дай си, мъжо гащите, па ти върви в тръните ! Българските пишман ''политици'' за 30 г разпухаха държавата и я направиха на дреп- без армия, икономика ,култура,образованe и накрая без собствена политика - с една дума колония в пълния смисъл!

84

Анонимен

преди 2 години

До 94Сега САЩ усещат безспорното военно-стратегическо превъзходство на Русия което все повече нараства и факта, че руското оръжие може да ги унищожие без те да могат да отговорят.)))))Да бе да ,все едно НАТО не е на 50 км.от Санкт Петербург и в Европа няма сили на НАТО.А в Куба и Мексико е пълно с руска армия и американците са обречени!

83

Анонимен

преди 2 години

Всички заставаме до един зад нашите мъдри, смели ,достойни и достолепни ръководители избрани по демократичен и почтен начин от всички нас ,с позицията си за НАТО доказаха за пореден път ,че не се поддават на никакъв натиск и следват начертания път .И да стане нещо алиансът ще ни спаси от всякакви беди и премреждия и косъм няма да падне от главите ни !

82

Анонимен

преди 2 години

Някои заблудени си мислят, че войната ще е като втората световна - в окопи, а тя ще свърши за около 3 минути - толкова време отнема на една ракета от Русия да стигне до София...

81

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин рассказал, чему его научила ленинградская улица

80

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Народна мъдрост:КОГАТО НА КУЧЕТО МУ СЕ ПРИЯДЕ БОЙ ОТИВА И ПPEПИKAВА ТОЯГАТА НА ОВЧАРЯ!!!!Та и янки и пудели пpeпиkaват портата и оградата на мечката и после ще има олеле...!!!!

79

Българин

преди 2 години

Русия не е в състояние да ни поставя условия. Русия не е в състояние да поставя условия на България. Русия беше победена в студената Война. България е с НАТО, НАТО е силен, България е силна! Русия е слаба, Русия е гола вода с бевепето!

78

Анонимен

преди 2 години

Много лесно е да воюваш от разстояние. Всичко ще се изсипе на нашите глави!

77

Анонимен

преди 2 години

Какво ще нападаш с армия от пенсионери с памперси с три самолета и пет танка. Леле Боже прибери си вересиите.

76

Ха ха

преди 2 години

До АнонименСега, кой им пречи да си живеят мирно. Тея републики се отделиха, защото са руснаци, живият си там, говорят си на руски и т.н. Ако искат да ги гонят това вече е проблем.Все едно сега Кърджали да се отцепи и ние да им казваме, ходете си в Турция. Е, да де ама те сега не искат да си ходят в Турция.