60

Анонимен

преди 2 години

Тоя адмирал незнае ли че там където двама си ги мерят не трябва да си показва ***. Освен ако не си го е намазал предварително с Вазелин.

59

Анонимен

преди 2 години

Путин да прати Въздушно Кенефните Войски да бомбансират Брюксел.

58

до 33

преди 2 години

От 2015 г. в Украйна държавата е похарчила 5 млрд. щ.д. за повишаване с 20% добива на газ. От тях почти 1 млрд е "усвоил" украинския олигарх Пинчук,останалите по "дребни" суми други украински и западни фирми.Резултатът е намаление на добивания газ с 13%.... друго си тази мафия, май а?В Грузия,Казахстан е положението е същото.За Молдова просто е излишно да се коментира, абе демокрация до дупка!

57

Анонимен

преди 2 години

Това прилича на вица, в който северномакедонците обявили война на Китай. Докато китайците търсили РСМ на картата, северномакедонците си блъскали главите къде ще погребват толкова трупове.

56

Анонимен

преди 2 години

noFreeman, инженерно-конструкторски проект са. Много път ще извъвят и едва ли ще станат държава.

55

Кинжал

преди 2 години

Нидерланды посылают два истребителя F-35 в Болгарию и переводят корабль и наземные силы в боевую готовность. Так что спите спокойно. )))

54

антилибералист

преди 2 години

До АнонименТе санкции текат от 5 години хахахахха за това ЕУРОпедеругите сега плащат 400% по-скъпа газ хахахахха такава санкция му сложиха че сега те обедняват /барабар с нас/ а Русия прави 400% печалба хаххха а ти си толкова просЧ, та и това не виждаш

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Циркона може да удари и Кремъл толкова е точен руския Циркон.

52

Какво каза Шьонбах

преди 2 години

Говорейки в Индия, вицеадмиралът и командир на германския флот Кай-Ахим Шьонбах казал, че Крим няма да се върне към Украйна. По повод обвиненията на Запада срещу Русия, че Москва може да планира да дестабилизира Украйна, вицеадмиралът казал, че това е глупост. Индия и Германия се нуждаят от Русия, за да се противопоставят на Китай, казал Шьонбах, като посочил, че руският президент Владимир Путин иска равнопоставено уважение от Запада и на руския лидер е лесно да отдаде уважение.

51

Путин

преди 2 години

Может еще потерпеть. НАТО сами ще си го нахакат.

50

хахахаха

преди 2 години

До АнонименЗа това Европа и САЩ се молят да ги пуснат на станция МИР - създадена преди 40 години и още непостижима като научно постижение за Кравария. Лесно е да снимаш "кацане на луната" в Холивуд ама след това... само спътници пращат хахахахаха

49

Пак по опорката?

преди 2 години

До BG-Гражданин: Тюрлюгювеч от всички опорни точки на западната пропаганда - това си написал. Светът вече не е еднополюсен и е добре че е така. И това е така благодарение на Русия и Китай. Ако ги нямаше тях, "цивилизованият свят" САЩ щяха да го управляват с политиката на "голямата тояга", както са го правили в Латинска Америка открай време.

48

Анонимен

преди 2 години

Русия НИКОГА няма да нападне Украйна с камиони и пехота. У всеки случай НЕ и преди да е парализирала т.нар. "Западни сили".... Един-единствен 8-махов "ЦИРКОН", засегнал Брюксел след 45-секунден полет от условна точка в Атлантическия океан, би оставил цялата белгийска армия на позиции в собствената си страна и в търсене на варианти как да спаси собствената си територии. Кой от тях ще иде да се бие за Украина? Никой......

47

Боби

преди 2 години

Тия у ред ли са?

46

Щик

преди 2 години

До КинжалТи що-щеш в Бг сайт? На руски пиши в руските сайтове.Тук се пише на български! Гнусен азиатски ***!

45

До Путин

преди 2 години

Влиза запъхтян Шойгу при Путин:-Шефе, тия ни обявиха война!!!-Кой, бе? Седни малко какво си се запъхтял.-Белгия, тавариш Путин!-Абе, Шойгу тия само ги питай в кой хотел са и им прати една от новите..знаеш!

44

Анонимен

преди 2 години

Заради такива новини на Путин му се късат крачолите. Ту отляво ли да го премеcти, ту отдясно ли да си остане.

43

9К51

преди 2 години

Белгийската армия в пълна бойна готовност заради Украйна ..... това последния виц ли е ? ха. ха. ха ....

42

Анонимен

преди 2 години

Русия наяма какво да ни научи или предаде нещо полезно; там има само измислени традиционни ценности за цел да циментират обществото им да не прогресира и да не се развива, а за нас имат износ само военщина и корупция. Такая страна сама ще се отлчспи рано или късно от цивилизован път и ще си остане навряна в азиатките шубраци завинаги.

41

ше ръбаме съчки

преди 2 години

Ей ся цената на петроля ше иде на Мачу Пикчу. Кило бндизин десетуна, кило газ петуна, кило нафталин...двайстуна, ко щеш карай , ко щеш живей!