40

До присмехулник 37

преди 2 години

Няма нищо общо между платените от Копейкин хиляда лу мпени докарани от селията с депесарски автобуси и тези хора в Брюксел.Бъди сигурен!!!

39

Дедо

преди 2 години

Днешното поколение има телефон и фасебоок , за тва не чете история . Дадохте си свободата , а сега търчите с лозунги " Свобода " ))) Некой докопа ли ти свободата под какъвто и да е предлог , назад не я връща , требе да търчиш да си я искаш ! Тоа момент е записан 100 пъти в учебниците по история , през вековете .

38

Костя копейкин

преди 2 години

Кой пък им даде автобуси за 50 000хил. парчета!?

37

Принципно

преди 2 години

Хората които не искат си имат съображения някои са предубедени, други ги е страх , някой въобще не могат да вземат решения! Само че ако беше соца с начина му на принуда, такива нямаше въобще да има! Така че това право на мнение е заради демокрацията! Преди различните не можеха да се изявят,освен в някой затвор!

36

ФАШИСТ

преди 2 години

..Е ВСЕКИ, КОЙТО ОТНЕМА СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ДРУГ ЧОВЕК!!!ТАКА ГО ПРИНИЗЯВА ДО ЖИ.ВОТ.НО! 1984 Е ФАКТ.

35

Присмехулник

преди 2 години

Къде е тамошният хазарт с издути вратни вени и жлъчна ирония да нарича хора отстояващи правото си на достоен живот шепа фашисти,

34

До 34

преди 2 години

АБСОЛЮТНО Е ТАКА. И МИЛИОНИТЕ НОВОЗАРАЗЕНИ В НАЙ- ВАКСАНИТЕ СТРАНИ ГО ДОКАЗВАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО!!! МЕРКИТЕ ТРЯБВА ДА СА РАЗУМНИ, А НЕ БЕЗУМНИ И УНИЖАВАЩИ ЧОВЕКА, ОТНЕМАЩИ СВОБОДНАТА МУ ВОЛЯ!!! БОГ НИ 2 ДАЛ 6ВОБОДНА ВОЛЯ! КОИ СТЕ ВИЕ, ЧЕ ДА МИ Я ОТНЕМАТЕ?!?

33

Ми

преди 2 години

що не идат в Русия? Там не било хубаво , ми ко искат тогава,?

32

Анонимен

преди 2 години

Именно кафявия сертификат е в основата на хилядите заразени в момента навсякъде по света... Ваксинираните получиха "право" да разнасят заразата навсякъде без никакви ограничения...

31

Анонимен

преди 2 години

Задължително трябва да имаш неупренов костюм ако ще биеш ушеви зимата.

30

Анонимен

преди 2 години

Маргинали! Фашисти.

29

(-_-)

преди 2 години

Значи са били поне 100К! Тая фашистка история ще приключи с гражданска война.. Сетиха се най-накрая и започнаха да отстъпват от безумните мерки, но тези, които през цялото време заблуждават хората, и те ще трябва да понесат последствията..

28

Анонимен

преди 2 години

Фон *** е напълнила памперса

27

Обикновено

преди 2 години

свободните и щастливи хора живеят в Русия и Китай! За какво ходят да протестират в тая скапана демокрация?

26

х

преди 2 години

Къде е Ицо Хазарта да им каже, че са "шепа нещастни фашисти". Събуждат се навсякъде хората, това е добре.

25

Анонимен

преди 2 години

цитат на протестиращ. "Да, искаме си стария живот обратно. Не този който ни предлагат политиците. Не само да ходя на работа и да храня правителството."

24

Обективно

преди 2 години

ЛЕЧЕНИЕ ИМА! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА - Н А В Р Е М Е!!!ПОНЕ 20- 30 ПРОДУКТА, ПРОДАВАНИ В АПТЕКИ И ДРОГЕРИИ БЕЗ РЕЦЕПТА ИМАТ ОТЛИЧЕН ЕФЕКТ! Не икономисвайте! Първите дни е най- важно!

23

Обективно

преди 2 години

Властите толкова ли не си дават сметка, че ИД ИОТ СКИТЕ ограничения водят до ТОЧНО ОБРАТЕН РЕЗУЛТАТ!!!?! В резултат на протестите срещу БЕЗУМНИТЕ мерки - ще получите нова вълна на заразени. Нищо друго!. И мноооого Омраза!!! Но само Любовта е лечебна, не Омразата!

22

До 19

преди 2 години

Да, бате... Те и надзирателите в концлагерите така са казвали на Нюрнбергския процес, че са вярвали, че го правят за доброто на хората, ама накрая са ги обесили!

21

Анонимен

преди 2 години

Хубу триете, ама все пак - с водното оръдие ли се грижат за здравето на хората. На минусови температури. Пневмонийка. Грижа за човека, политиката на зелките във същия тоя Брюксел.