315

Анонимен

преди 2 години

Разликите в повишените цени на бензина от Лукойл отиват директно в президентството качо отчисления. Не забравяйте, че там работи мъжът на Нинова

314

Плик Радев

преди 2 години

А при Радев сега как да вече заплатите, високи ли са?

313

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето беше добър в задържането на цените ниски. Затова задържа и заплати не и пенсиите ниски. И икономическия растеж го задържа нисък. Но пък чекмеджетата бяха пълни и подкупите високи. Ех, какви 12 години бяха...

312

Анонимен

преди 2 години

Никой не му е зор за теб!

311

Корупция

преди 2 години

КОНПИ и Спецпрокуратурата разследват Стойчо Кацаров за злоупотреба при покуоката на тестовете за Ковид за децата. Неговата фирма ги внася за 0,90 лв на тест, а ги продава на държавата за 6 лв.

310

Анонимен

преди 2 години

С 47 % са намалели муждите инвестиции за врвмето, откакто Радев пое властта.

309

Анонимен

преди 2 години

Борисов наистина е добър в задържането на цените.Но, има едно но , просто това правеше вместо да развива икономиката на България да бъде от водещите световни икономики където реално ни е мястото той просто си задържаше цените.България да се върне в водеща световна икономическа сила е по важно от това да се задържат цените , а това Борисов и неговата партия никога не го разбраха.А че са добри в задържането на цените спор няма.Обаче това ли е най важното?

308

ЧЕША СИ

преди 2 години

К.......и си мисла....Ко прая у Комунистан...

307

Анонимен

преди 2 години

Боката е единствен такъв ти го плюваш в устата той мисли че сладолед яде

306

безпартиен

преди 2 години

Когато за пръв път го избраха Радев веднага след това излезе Йотова и му каза-" И най малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено".Той не каза нищо.Искам да попитам подръжниците му както и тези дето го сравняват с Левски-така ли безмълвен щеше да остане Левски?Двамата са несрвними.Левски си е Левски,а Радев е послушник на БСП!

305

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ, това е партия на корупцията и разрухата. Това което построиха беше само за да могат покрай него да крадат. Щетите по държавата са много големи заради разрухата която направиха и това не се равнява нито на магистрала нито на спортна зала.

304

до 329

преди 2 години

Мен ме интересуват точно цените на тока,водата,горивата и стоките които купувам.Олигарси живи до ден днешен съм виждал колкото и динозаври живи.Те не живеят при нас в България.Поне не с нас-обикновените хора.Не ме интересува и коя партия ще е на власт.Но в последните няколко месеца разбрах,че тези които дойдоха на власт за нищо не стават-ни президента,нито тези в парламента!

303

Жаба 1

преди 2 години

До АнонименНали Радев ги ръководи - като Джингиби! Да му целуват сега краката.

302

сравнение

преди 2 години

Борисов не беше идеален.Обаче Радев и Петков са много лоши като управляващи. Не съм гербаджия,но наистина цените на горивата и тока са ключови.Повишаването на тези цени ще повлече повишение на цените на всичко.Затова сега всички бизнеси протестират.Продукцията им става непродаваема,уволняват работници.Всичко пропада.

301

Анонимен

преди 2 години

Избирателя има последната дума, едно време за избирателя беше важно цената на горивото и тогава се лансира герб заради това , сега избирателите не се интересуват от цената на горивото а от това кой да смени олигархиите и прави избора.Така че програмата на Борисов не е актуална към приоритетите на избирателя.

300

Голем праз

преди 2 години

!

299

Каруцата лети

преди 2 години

Паво към пропастта, Кирето е подготвен да скочи в движение. Да му мисли, който не е.

298

Радев

преди 2 години

Мутри вън !!! И те си тръгнаха ...Евала !!!

297

Да не се напъва

преди 2 години

Видяхме го 12 години кво направи....ами НИЩО , крадоха с пълни шепи и отворени бузки !!! Това което се случва в държавата в момента...е заложено по план от БуЦи ...ако не е на власт !!! Така че тоя капан ако новите не се справят с него....ще има нови избори , но едно е сигурно...НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

296

БОЦИ

преди 2 години

ГЛЕЙ СИ ПЕНСИЯТА И СЕИРА.