52

Анонимен

преди 2 години

По тази логика никога нема да свърши ПАНДЕМИЯТА, щото все още не са измислили лекарство против грип :)))

51

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 66 Най-вече съдя по това, че не отрича да е такъв :) Вижте си пак коментара от колко обиди се състои, че и заплаха, пък после философствайте за аргументи и твърдения :)

50

БОЕЦ

преди 2 години

---САМО АК-65 ЩЕ ЛИККВИДИРА ЛАНДЕМИЯТА

49

Поручик Ржевски

преди 2 години

Пандемията ще приключи след като вкараме пандемиците в затвора за насаждане на паника и държавата им конфискува имуществото заради причиняване на материални щети в особено големи размери.

48

Анонимен

преди 2 години

От 4 души вкъщи, всички ваксинирани , двама се заразиха. Единият имаше умора и гърло 2 дни. Вторият , по-старият имаше 2 дни 38 градуса и ускорен пулс. Никой не е пил антибиотик или нещо друго, освен парацетамол. Ние, ваксинираните не товарим болниците. Нито пък моргите.

47

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 60 Аз пък ги чакам да се справят първо с гербавите трролове, същите са и ковидни :)

46

Анонимен

преди 2 години

"Това не бива да създава предварителна паника у хората" Как бе? Не бива да успокоявате хората! Виж, друго си е коремен хирург с черна униформа по дизайн на Хуго Бос с генералски лампази, плешиво теме и изцъклен поглед през очилата да ни обяснява как изглеждат полиетиленовите чували за трупове, какъв цвят имат, с какъв цип ще ги закопчаят като ни напъхат в такъв чувал, как "яко ще се мре"... А най-готиното е, че никой няма да му търси сметка, камо ли да влезе в затвора за тези думи!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Добрютро, д-р Зеленко отдавна ви го каза лечението, не пожелахте да го приложите. Защото е евтино и достъпно, нямаше нужда да се "натоварва здравната система". А уж и вие не искахте това :) Отрекохте ивермектина, защото е евтин, сега мерк ще ни го продава в пъти по-скъпо и ще е много ефективен, без съмнение. Пак добре, че един лекар след 2 години истерия се сети да каже, че с този стрес не се постига нищо добро. А другите? И за протокола добре го е казал, ама малко късно.

44

Анонимен

преди 2 години

Амчи едни математици и едни водещи на предавания казаха, че ваксините били достатъчни. А Просто.о Киро каза, че при 70+% ваксинирани пандемията и ограниченията свършват.

43

Глух Пор

преди 2 години

До Глух Пор- Корумпирано лекарско гърло, не се храни лесно. Особено ако е опитало от далаверката. И не само у нас. Честните и почтени лехари спазващи Хипократовата Клетва не влизат в това число. Има и такива по цял свят, а и у нас.

42

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая някой професор да поразсъждава над темата малко по-мъдро. А не юруш на РНК ваксините и туй то..

41

Анонимен

преди 2 години

До ДаТи можеш да ***, но човекът поне е честен. Можеше и той да каже, че има ваксина като тия до сега и коя точно отях работи? Има ли някой дет да не познава разболял се ваксиниран? Защита имат преболедувалите без кортикостероиди, ваксинираните имат ваксина - нямат защита. Каква е логиката да се настоява да се ваксинират преболедували е поредният въпрос? Науката до преди две години беше доказала, че това е гарантиран имунитет. Ако той спада не може да има и ваксина. Ракията пази повече от т

40

Глух Пор

преди 2 години

Лекарства колкото щеш, но са забранени. Защото са евтини! Само такива за 700 долара десет хапчета са разрешени или "безплатна ваксина".

39

Анонимен

преди 2 години

Те така говореха и за ваксините.

38

Да

преди 2 години

Чакаме ваксината на Чорбаров тя като излезе вече няма да има пандемия.

37

Мен

преди 2 години

Този виден специалист ме лекува и мен. Така ме натрови с лекарства, че нямам думи. То не бяха азитромицини, нурофени, парацетамоли, кортикостероиди, аугментини, фамотидини и какво ли не и не помръдваше 39 градуса температура 30дена. През цялото това време този дори не ме прегледа, а само кат му кажа за нов симптом - ново лекарство. На края като ми пусна кортикостероидите му теглих една майна и слава богу, че попаднах на нормален лекар, който ми махна всичко освен аспирина и ми даде изорекс.

36

АНОНИМЕН

преди 2 години

Не трябва да е ефикасно, а ефективно!

35

Зелен Демократ

преди 2 години

Всеки прави свободни заключения и прогнози, кога щяла да свърши любимата ни пандемия? Ще свърши, когато НИЕ кажем, точка!

34

Анонимен

преди 2 години

Значи, който не желае "ваксина" за него има "лекарство". Нищо лично, просто бизнес.

33

Мед. лице

преди 2 години

И колко голям се трябва да си , че да мислиш така? Врачуваме постоянно.