62

Анонимен

преди 2 години

Нямам зор за македонците!Що се натискат соро..соидите?!

61

НОВ

преди 2 години

По здрав за Клаудия Тени.

60

aa1830

преди 2 години

Киро, по-файда ще има от полет София-Солун, да ходим поне по-бързо до Халкидики и да не чкаме на кулата по 5 часа. А до мегаполиса Скопие който сака, ке намери начин да отиде.

59

Анонимен

преди 2 години

Боко да връща биткойните

58

До 19

преди 2 години

Аз съм за, ако има наказание за говора на омразата от 50 коментара ще останат само 10, но и в Македония да има наказание не само у нас

57

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 52 Точно това си мислех и аз докато го слушах тоя ***... Худ гимнастика била привилигирован спорт...абе аланкоолу ние за последните 50 години нямаме по успешен спорт...цял свят знае за нашите златни момичета и това е и национална гордост освен спорт. Дори и да са привилигировани, са си го заслужили. Голям мушморок е тоя и мн насериозно се е взел..

56

Анонимен

преди 2 години

Ще продължават да убиват българи!Влязат ли в ЕС ще си върнат старото име с Референдум!Подли са!

55

Това е мафия

преди 2 години

Защо ДАНС работят лично за Бойко Борисов!?

54

Нови разкрития

преди 2 години

ДАНС и МВР пускат масово СРС-ТА за да контролират про.ститутки, явно това е доходен бизнес за милиционери! Дори Румен Пашата има клуб за вип компаньони за магистрати!

53

за езиците

преди 2 години

Думата език очевидно произхожда от анатомичния орган в устата с който ядем. При животните няма друга функция, а при хората се използва и за говорене. На английски language идва от латинската дума lungua, която означава лижa. Също използват думата tongue, което също е анатомичния орган.Да спорим дали македонците си използват този орган да говорят, или използват друг орган наречен "диалект" е смешно и абсурдно!

52

Анонимен

преди 2 години

Кьорфишек на Радеф по време на тежка криза!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Кирчо е зависим от ДС, те ако решат да го отстранят чрез медии и прочие, ще го направят :))) Виждаме че ги мотае макетата, значи слушка, не си мислете че ще предаде ръката която го храни :))

50

Стратега

преди 2 години

Няма значение какво се договаря и договаря ли се нещо изобщо, важното е да се отчита дейност, срещу която да се вземат пари

49

До 40

преди 2 години

Радев е кремълска марионетка par excellence, Крим е руски е лично негово изказване!

48

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ,как ще коментираш министъра на спорта ,който каза ,че не е длъжен да дава обяснения ,защо сменя шефове на БСТ ,къде отиде прозрачността ,първо казвате ,че работи на загуба,човека излиза и казва ,че БТС е на печалба както никога,лъжете,мажете и никаква прозрачност?????

47

Krom

преди 2 години

Да видим! Ако и в двете държави не се наложи много, много строг контрол върху националистите и много дебели глоби за език на омразата, това ще си останат само пожелания и бълбукания.

46

Анонимен

преди 2 години

Макетата в момента са бесни, не им се отвори парашута........хахахахаха :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Петков е пълен ***, пратиха му зам министър да го постещне

44

Анонимен

преди 2 години

радевчетата, които са бивши лодкари на ристю бокикев, сетне станали чалгарите на бай Слафчу, и накрая намерили оправдание за своите действия, като щракат небивалици за Баце си остават аусайдери, обещаваха им в началото и нищо не стана, никъде не бяха назначени или закачени за проекти, сега се надяват на рундю да им намери държавна работа, но и това няма да стане, защото се видя КОЙ и КОГО назначан Почтените

43

Анонимен

преди 2 години

До: номер 39 Знаеш ли колко езика се говорят в Италия освен италиански и немски?Много са! Имат венециански, умбрийски, ломбардски... не ги знам всички наизуст.И на всички им казват езици. Макар сам да се сещаш, че във Венеция явно говорят на италиански диалект.До обединението на Италия при Гарибалди е имало много държавици.И сега дали е шопски диалект или език - шопите са си българи!