58

Стоян

преди 2 години

Според изследване в Израел ковид ваксините водят до импотентност за 5 поколения напред!

57

Анонимен

преди 2 години

Ако някой ми обясни за какъв зелен сертификат се говори и за какво задължително ваксиниране? Може би говорите за другите държави....Гърция, Испания, Франция, Германия.........Но тук лично аз никъде не виждам маски и заведения, които не работят.....единствено за 15 минути в хранителните магазини....Искат помощи без да са спирали да работят хахаха Лудост!!!

56

noname

преди 2 години

крадлива герберска калинка дава акъл.

55

Анонимен

преди 2 години

То даже не се знае дали преобладаващият щам у нас не е все още Делта. Те за омикрон плануват.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Те пък щото са спасили някого. Всеки, който стигне до интензивното, умира. С лекарска помощ.

53

Анонимен

преди 2 години

Балтов и Ангелов, не зная кога станахте политици, но е време всеки, който е завлякъл болниците, да бъде изправен на съд и да връща парите ни....

52

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с гербавите ни.що,жества? Много са ни омръзнали, не разбрахте ли.

51

Мдаа

преди 2 години

Гербер ли е не ми го хвали докато ти говори и -20 лв ще ти исчезнат от джоба

50

Джон

преди 2 години

Радев да се маха, той мина през труповете на 20 000 души за да се добере до властта

49

Анонимен

преди 2 години

До Е как такНякои нямат вашият късмет....Но аз бих препоръчал на лекарите, хората за които е леко грипче, когато започнат да не могат да дишат, та лекарите да им кажат, че така им се струва, защото няма такъв вирус!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати осигуряват безпрепятствен достъп, без тест, на "ваксинираните" до заведения и обществени сгради, където могат потенциално да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!

47

Хахаха

преди 2 години

Този клептоман вече заговори за 4-та игла на Пфайзер. Очаквайте скоро и Ангел "Кислородната тръба" Кунчев да се включи в хорът дирижиран с грантове на еврейската фарма мафия!

46

Вьзмутен

преди 2 години

Той вьрна ли парите на пирогов

45

ToPhD

преди 2 години

Господинът много ясно казва абсолютно всичко с последното изречение и малко преди това също-,,бустер на бустера'' и ,, задължително дупчене'', пропуснал е децата да спомене, но знаете, че е в ,,Плана'' на СЗО. Знаете, че вече водят всеки във Великобритания примерно ,,антиваксър'', защото е Само с две дози, но продължаваме всички да се правим на луди и главата да е завряна дълбоооко в отвора! Събудете се, моля от сладкото бълнуване! Ще има СЕЧ!! ГъзГлаваЗатрива!!

44

Само Кирил

преди 2 години

Вече знаем! Румен Радев е проклятие за българите. От тук нататък е лесно.

43

Галин Костов

преди 2 години

"Според Асен Балтов са необходими и нови по-добри тестове за учениците. Сегашните не са достатъчно ефективни и хващат много малко от случаите, изтъкна той пред БНТ."+++++++Абе те и ваксините не са достатъчно ефективни, но никой не говори за отмяната им!

42

плоскоземец

преди 2 години

Един линк от един форум днес. Във Велика Британия зелевите цертификати ще бъдат скрапнати: https://dailymail.co.uk/news/article-10400971/Sajid-Javid-scrap-Covid-passes-fortnight.html Ако тове се окаже истина, това ще доведе до нова вълна от депресия сред кръглоземците. Ще трябва бързо да се поръчват милиарди дози антидепресанти.

41

Анонимен

преди 2 години

"в плана е заложено запълването на над 1200 интензивни легла, а през последните вълни сме стигали до над 800 настанени в интензивните сектори" Т.е. до сега държавата не е била затваряна, защото е имало много хора в интензивните. А просто ей така.

40

Анонимен

преди 2 години

Този оплюва щото не е той шефа!-:))) Гербер му кажи и не го обиждай повече!

39

Анонимен

преди 2 години

От гербаво светило акъл не искам...