236

Виж сега:

преди 2 години

Без значение дали от НХА или от ВТУ искам да видя един млад автор дето да пратят на Антарктида и да му кажат рисувай като Гоген на Таити,! Ясно ми е че след тоя нечовешки скандал няма да съм аз! Както и института Снори ме порязаха, че имах същата, ама ме изпревари пак някой от Долно Нанагорнище!

235

И сега финала:

преди 2 години

За финала на Сюрреалистичната година имам план - в българският антарктически институт ще се появи картина на Ангелов за Антарктида и тя няма да е "Танцът на пингвините" , защото професор Пимпирев от всички страни на Антарктическия договор много малко са тия дето са пратили художник. Ганка Павлова - какво знаем за лицето Ганка Павлова - техникум по керамика в село Долно Нанагорнище изографисала и параклиса там! Една и то жена и то не от НХА.

234

Отомански ятаган

преди 2 години

Отомански турци! Та аз тоя ден знаете ли защо го помня, защото същия ден майка ми ми казва, че тревата светела странно. А то било гръмнало Чернобил - никой не обвинявам за тази авария. Обвинявам ви за друго - тука дето радиоактивния облак е минал два пъти да направите после такъв погром върху държавността , здравеопазването, образованието и да го криете и прикривате. Няма да ви мълча!

233

Дай да видим:

преди 2 години

От нещата забранени от Антарктическия договор , какво направихте тук?Всичките забранени неща все едно сте озверели червени южноамерикански мравки пигмей? Какво уважение искате от мен?На две годинки аз си играех в двора на село гледайки как в дръвника някой като дядо ми Ангел сечеше пръчки за огъня с трофеен турски ятаган намерен някъде из Македония. Та македонеца да си помисли кой е сякъл и бесил и клал там!

232

Аз така по Вавилон 5

преди 2 години

Твърдя така добре сте дошли тук - ама без глупостите забранени по Антарктическия договор!

231

Сега интересното:

преди 2 години

Всички ми се чудят как ще завърша Сюрреалистичната година - то има още неща дето ще се случат , но хипотетично какво щеше да стане, ако България не беше България, а беше Антарктида след падането на Берлинската стена и този преврат случил се тук. В смисъл какво щеше да стане, ако всички страни от ЕС , САЩ и РФ се отнасяха към България като към Антарктида ,- да не си правят експерименти, да не добиват чужди ресурси, да не крадат леда и златото и каквото вече е построено на Антарктида!

230

Айде за Антарктида

преди 2 години

На Антарктида всички страни 12 подписали антарктическият договор +35 в последствие.Договорът забранява военната дейност, добива на полезни изкопаеми, ядрените опити и използването на ядрена енергия, и предвижда мерки за защита на околната среда. Макар континентът да няма постоянни жители, по всяко време там пребивават от 1000 до 5000 души от много държави, живеещи в станции, разпръснати в целия континент, в които се извършват изследвания в различни области на науката.

229

Пак ще кажа:

преди 2 години

Тук няма 1,5 милиона мъртви комунисти, тук има 1,5 милиона мъртви човешки същества повечето от които етнически българи. И това за 25 години неоколониални неолиберален режим при население 9 милиона и с отрицателен прираст от 25 години насам. И това имайки предвид ресурсите и икономиката на страната през 1990 не са нормални демографски процеси - това е геноцит!

228

Много неща:

преди 2 години

Се говорят за Руската федерация и за Кремъл. Много неща се говореха и за Народна Република България и се оказа, че не са верни! Така е същото и за Мен аква в момента, но Москва пази Руската федерация от врагове вътрешни и външни, но според мен има един враг, който не виждат. Но хайде да говорим за нещо друго примерно за Антарктида, където лидера на света се разбраха, който е там е равен на останалите и там са равни без значение дали си САЩ или РФ и Република България. Последно ще кажа:

227

До Анонимен 327

преди 2 години

Прав си 100 %....................Рисия и САЩ са велики сили..............ЕС и военно и политическо джудже............да, Франция е единствената ядрена и велика сила в ЕС, но франсетата не стават за войници............доказано от историята!!!

226

Анонимен

преди 2 години

da

225

Анонимен

преди 2 години

Русия елегантно елиминира безполезнаият ЕС от сцената и разговаря с главният причинител на проблема. Да, Русия е световна сила. Докара американците да разговарят с нея и да я слушат и натири ЕС където му е мястото. Шах и мат.

224

Крим остава руски

преди 2 години

Русия не напада САЩ. САЩ нападат Русия. Русия има право да се защитава, както се защитават САЩ. Точка по въпроса. Темата е изчерпана.

223

Анонимен

преди 2 години

Емииии... то според западните стратези излиза, че Русия трябва доброволно и безпрекословно да им се подчинява за всичко, а те само да удрят с камшика и командорят наляво и надясно, понеже са много велики. За тях диалог означава те да заповядват, а Русия да изпълнява. Според тях само така е честно. Е, да, да, ама не. Русия не е второразрядна сила както им се иска и е в правото си да се защитава и отбранява. Русия води отбранителна политика, а не експанзионистична. Там е разликата.

222

Vol'Jin

преди 2 години

СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИДИОООТИТЕ НА ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА"Интересна част от българската история касаеща Хан Омуртаг е че през 30 мир между България и Византия Византийците само се чудили каква война да спретнат след този срок.И се готвели за война с поостаряващият хан.Но разбира се той нито бил сляп нито глупав и не само Византийците се готвели за война. Същото е и със Симеон 2 -45 години привиден мир с България, но какво ли още е спретнал европейският търтей!

221

Адмирации

преди 2 години

Тази година ще има руски паради в Лисабон, Рейкявик, Лондон, Берлин, Париж, Ларнака, Валета и други европейски столици на бъдещи Руски Республики! Самия факт че Европа няма глас за сигурността и, а те се определя от Америка и Русия, говори за това! Време е слаба Европа, без лидери да премине в Руската федерация! Чао чао араби, чао ***! От 24 Республики ще станат 64 :)Парад в Киев, няма да има! Те дори парад не заслужават!

220

Анонимен

преди 2 години

До Българин?? Абе ром - ти кога се научи да пишеш кога изрИчения да събираш? А смисъла за думичките вдяваш ли?

219

ЕС ЕС гей

преди 2 години

До Анонимен: Виждам че ги знаеш гейските работи - я сега да видим за армиите "изпарил като руска армия" а защо гейското НАТО е толкова неутешимо? Явно изпаренията на руска армия са го подлудили или що ли?

218

Анонимен

преди 2 години

До US Motherfucker: Абе и ние гниеме тука и то не без помощтта на тия дето ти гниеш при тях. *** не се фукаме толкова! Всеки му е писано да стане на гнилоч! Аз поне се надявам на шльокавица!

217

Анонимен

преди 2 години

292 ти май изобщо не си стигнал до там където пише Франсоаз и си скролнал и прочел *** :)) Ама така е, тия статии никой не ги чете и затова пускат цапачи от нпота, които да се правят че са "обществено мнение"