43

Анонимен

преди 2 години

Баща му не е ли главен редактор на Днеса, или е съвпадение? Дано да е съвпадение, че ми идва в по- вече статията.

42

пияница мистик

преди 2 години

По-добере е, ако си прави сметките да стане богат чрез политиката, да стане крадец и далавераджия. Че ако е честен с 15 000 лева на месец заплата за 4 години не се става богат

41

Нане

преди 2 години

кака ками се натяга на тати, и пише небивалици за чаавето...

40

мани, бегай!

преди 2 години

Живея срещу техникума Ботев и като гледам каква потресаваща ceляния се шири сред възпитаниците му (дрифтене, крясъци, чалга и побои), т'ва малкото е готово за парламента! А и физиономията му говори за специфични черти на характера, според френологията чудесно ще се впише в депутатските среди.

39

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Защо да не стане,щом една проста крЪжлийака п...а можа да стане!?Но за да стане,този младеж трябва от сега да се захваща с изкуството да краде и с гъ...Ъ.

38

Sofia Centre

преди 2 години

Толкова ли сте *** ? Не можете да разберете това момче защото има добро сърце.При толкова *** хора ще е най-добре да почне от образованието. Като вижда в ква мизерна *** е заприличала България как няма да иска промяна. А вие ми пишете ,че трябвало да се държи като дете, ама детството се оказало не толкова приятно заради *** в българщината.

37

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално децата да искат да оправят батака Децата трябва да са деца и трябва да са далеч от политиката.Така не се гради силно общество.Не е нормално дете на 14 години да има мечта да стане политик или председател на парламента.Доста извъртено изглежда.

36

Sofia Centre

преди 2 години

Аз в детската градина казах, че искам да съм кмет на София. В една истинска демокрация с местно самоуправление би било възможно, но уви нещата не седят така. Сега е модерно да прокарваш личните си интереси. Кой ти мисли за работещите,семействата,пенсионерите или децата? Жалко е ,че не се използва опита на психолога в управлението.

35

баба мара

преди 2 години

пожелавам успех на това момче няма да съм жива да го видя в нс това поколениеще измъкне българия от ти-ня-та

34

Анонимен

преди 2 години

Ето какво се получава като те управлява Бойко 15 години.Децата искат да влезнат в политиката за да имат злато и пачки и женички в леглото.Но жив и здрав да е,дано заживее живота това дете и да махне костюма.На тази възраст трябва да има други интереси,защото ако продължава по този начин най-много до психиатрията да стигне.Развитието на човека минава през етапи и ако се прескочи някой,това води до нарушения.Тук виждам много сериозни отклонения.

33

Коментар

преди 2 години

Ако е от буржоазна фамилия и се натиска отсега ще го направят началник?Няма да стане работник я?

32

Дуплика към 34

преди 2 години

Негативни са защото хората виждат после как става Сашо Кадиев ,Пипи и Вачкова които бутани и без потенциал.Като Лора Крумова която на 42 г.деградиеа не само себе си но и ефира

31

Астронавт

преди 2 години

На тази възраст мечтаех да стана *** космонавт, но майка ми (RIP) се оказа член на едновремешното ДКМС, именувано BRANNIK, и по тази "основателна" причина, другарите от БКП не ми дадоха "направление". Та така с мераците.

30

Елена

преди 2 години

Коментарите са все отрицателни, не виждам защо. Детето си има мечта. Мечта да направи нещо добро. А вие отсега му казвате, че не бива да мечтае. Да, политиката не е особено чиста работа, но пък ако в нея дойдат мечтатели , може нещо да се промени. Така че нека мечтае момчето - не за коли и певачки, за нещо повече.

29

Анонимен

преди 2 години

Ей заради това копя крипто. Всеки иска да ни оправи, а не разбира от къде идват прболемите.

28

Анонимен

преди 2 години

Нещо сбъркано има в това дете. Ролята на председателя на НС е чисто административна. Няма нито правомощия нито начини да оправя нито здравна система, нито каквото и да е друго.

27

Анонимен

преди 2 години

Шапки долу пред Димитър Списаревски ,които излита от кв.Божурище и се забива в афро-американче-британче самолетче което бомбандира София.Това 14 годишно още от сега е с розови очила и ще бъде побутнат от мама и тати без дори да знае кой е Списаревски,жалко.

26

Анонимен

преди 2 години

Не са изтрещяли всички. Има и деца, дето по друг начин и с други думи български си мечтаят да оправят батака в България. Те обаче са в сянка и не пишат за тях по медиите.

25

Нане

преди 2 години

Как ли са мяукали с ивенцето...)))

24

Анонимен

преди 2 години

И аз искам нищо да неработа за десет бонки на месец и каквото гепна горница.