30

Лекар

преди 2 години

44, от Китай е по-евтино

29

Истината

преди 2 години

Пуссинъ е най-лъжливото жуже с най-малките дебелички пръстенца.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами то е факт, че ЕС сам е виновен за цялата накадърност с която управлява енергетиката. Лошото е, че вместо ЕС да решат проблема, той все повече се задълбочава и като нищо цената на газта ще скочи над 3000 долара. Некадърността с която се управлява енергетиката в ЕС е потресаващо голяма и обричат както хората на енергийна бедност, така бизнеса на неконкурентно способност и фалити!!!

27

ГЕРмнияzaБg

преди 2 години

Овергаз холдинг. Компанията внася годишно от Русия в България 2,5 млрд. кубични метра природен газ по силата на дългосрочен договор за периода 1997 2011 г. В края на януари 2021 г. раздялата е факт, след като на ГАЗПРОМ са изплатени около ?100 млн. На 8 юли в програмата на глобалната инициатива Три морета в София, Овергаз Инк. България и Linden Energy Ltd САЩ подписаха споразумение и обявиха първата американска инвестиция в нашата газова индустрия. Мат Брайза? ще е част от управата

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Това е истината ,изречена от Путин, капитализма си е монополизъм до край" Крайно ироннично, като се има предвид, че Русия се явявя нещо като монополист на газовия пазар в Европа.

25

гневен

преди 2 години

Заприличал е на цар Киро в носа.

24

Анонимен

преди 2 години

Това е истината ,изречена от Путин, капитализма си е монополизъм до край ,лакомия на мулти капиталисти ! "Една от причините за това е фактът, че властите на континента са наложили твърде много регулации на петролните и газовите компании, които така не могат да инвестират в увеличение на добива."Гонят се единствено и само печалби !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Вятърната и слънчевата енергия са най-добрите енергии, но вятърът и слънцето са *** и не могат да го разберат това нещо и не дyxaт и не греят постоянно. ЕК ще наложи санкции на вятъра и на слънцето.

22

Анонимен

преди 2 години

Русия има интерес ЕС да се развива и западно европейците да работят и да произвеждат ширпотреба, в Русия високо ценят ширпотребата която произвежда Германия. Но ако ЕС не е в състояние да работи и да произвежда ширпотреба за Русия, тогава Русия ще купува от Китай и ще насочи газта и нефта към Китай, освен това Русия у сама произвежда ширпотреба, въпреки че не е толкова добра като европейскта.

21

инженер

преди 2 години

До: номер 21 Да бе, щото ти така си казал? Фотоволтаичните панели не произвеждат ток само през нощта, щото светлината от Луната е слаба! Е, ако си през зимата в Сибир също, да, щото там е тъмно почти през цялото време!

20

ЕС

преди 2 години

До газ до ***/30"а ние от цялата работа пак го отнасяме" - на кого ли пък му пука за тебе?!

19

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/25"Другарю Вовкин, май свършиха постъпленията в милиардни евра, а?" - другарю, добре ли сте? Къде ги виждате спиранията? Кажете, че и аз да ида да ги видя. ПП Преди месец, цената на газта за следващото лято беше 40-70 еврос за мегават. Сега е 110. Да им имам проблемите с липсата на еврос на Газпром.

18

газ до гъз

преди 2 години

абе кво с е занимава кой кво казал -те една тръба не могат 3 месеца д а узаконят досега цената щеше д ападне наполовина ,САЩ натискат но и инфлацията на сегашната цена на газа ще е пагубна а ние от цялата работа пак го отнасяме

17

Христо Христов

преди 2 години

"... "Газпром" не е резервирал капацитет за доставка на газ по тръбата "Ямал-Европа", тъй като нямало поръчки. Според него газът, който от три дни тече реверсивно от Германия към Полша," - преди 6 седмици, пак при подобно спиране, Полша заяви същото, както и че няма проблем. Ако има паника и шум, почвата за тях са еврос платени от брюкселския комосариат по пропаганда на ценностите.

16

В.

преди 2 години

Е. Да знаете че никой не може да направи по-лошо от т това, което от сами може да се си причините.

15

МАЙОРА

преди 2 години

Путин: милиардер, евреин, гей и подтисник! Путинофил: беден, антисемит, хомофоб и "свободомислещ"! :)))))))))))

14

Мдааа

преди 2 години

"Сърдечно да блатодарим на другарката Меркел,справи се чудесно..."

13

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха "300 000 руснаци всяка година напускат победената" Не са 300 хиляди. 800 хиляди са.

12

Русия помоли за мир

преди 2 години

Русия направи мирно предложение на САЩ в което предлага САЩ и НАТО да се изтеглят от източна Европа до състоянието което беше НАТО през 1997г. Русия предложи на НАТО и на американските си партньори да дадат отговор до 14 януари 2022 г.

11

Хахаха

преди 2 години

Какво да ви побеждават бе ***. Вие сте си победени отвътре и отвън. 300 000 руснаци всяка година напускат победената ***.