31

САЩ И НАТО

преди 2 години

При заплаха за националната сигурност Русия ЩЕ БЪДЕ ПРЕГАЗЕНА ОТ НАЙ-МОЩНИЯ ВОЕНЕН СЪЮЗ В ИСТОРИЯТА

30

РАЗМЕНЯМ

преди 2 години

КАМИОН С РУСКИ РУБЛИ (БЕЗ КАМИОНА) ЗА 5 РОЛКИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

29

До 4

преди 2 години

Какво са "набивали", неграмотен!? Ако не беше лошия Запад, СССР си заминаваше още 42ра година. Западът спаси Русия от тотален погром чрез доставките по лендлийз договорите. Трябва да се кланяте денонощно на САЩ и Великобритания, че ви спасиха заднбиците.

28

РУШИФИЛИТЕ

преди 2 години

ДА ПАЛЯТ УЛТРА-СУПЕР-ХИПЕР-ЗВУКОВИТЕ ТРОТИНЕТКИ И ДА ПОЛИТАТ В КРЕМЪЛ

27

САМО ЕВРОПА

преди 2 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО ТЪРСЯТ РУСКИ СИМПАЗАНТИ ТУКАМАРШ В РУСИЯ

26

До 52

преди 2 години

Дръндьо, пак дрънкате наизуст, както винаги. Ако Русия спре газта на Европа, то последната ще се оправи някак, но Русия няма да се оправи. Без европейските пазари Русия замира, разберете го това най-после.

25

Анонимен

преди 2 години

На тея клошшари не им ли омръзна да заплашват??

24

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е следната. Байдън постави условие Путин да започне деескалация т.е. изтегляне на руските войски от украинската граница до края на тази година в противен случай започват така наречените адски санкции срещу Русия. Вместо да си изтегли башибозука Путин реши да играе вабанк и да поставя ултиматуми на НАТО за връщането му към 1997 год преди влизането на Полша и балтийските държави. Заедно с ултиматума в руските медии има бясна кампания срещу запада със открити заплахи за ядрена война.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Е какво?Изненадан ли си?Русия е суровинен придатък.Китайски фирми режат тайгата на поразия, ползват газ, взели са на концесия най-големите златни находища на Русия и дори бутилират вода от езерото Байкал.

22

САМО ЕВРОПА

преди 2 години

АЗ НЯМАМ НУЖДА ОТ РУСИЯ

21

Българин

преди 2 години

По едно време червените(руски) *** в този сайт съвсем бяха занемарили дейността си, но откакто Радев взе властта се наблюдава силна активизация.

20

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спре износа на шишарки, брезова шума и балалайки за САЩ и ще видят тези американци!

19

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще пометат всяка агресия. НАТО ще се разпадне за няколко часа. Само дето ние ще го отнесем заради американските бази.

18

Асан

преди 2 години

E врогейците търсят бой като Хитлир и Наполеон :)))

17

Крим не е руски

преди 2 години

Четем :Русия строи бази, въоръжава флотовете си с хиперзвукови ракети...Ами и НАТО трябва да отговори реципрочно. Българите искаме защита от руските окупатори и терористи.

16

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

РАДЕВ Е ПРИТЕСНЕН, ШЕФОВЕТЕ ОТ МОСКВА ГУБЯТ ВОЙНАТА

15

Анонимен

преди 2 години

Ами нали заради реципрочните отговори се наака СССР преди 30 години. Няма да им дойде акъла на тия.

14

Анонимен

преди 2 години

МОСКВА СЕ НАТИСКА ДА СКЛЮЧВА ДОГОВОРИ С НАТО

13

Анонимен

преди 2 години

Явно нещо пренатяга отношенията,между Запада и Истока.Вече не става дума за споразуменията а за ултиматум с определен срок.Да пази Господ от безумие,че на Светът в този момент му трябва само"клечка"кибрит и да пламне.Надали е възможно почти век,мирът да се крепи на"върхът на копието"Никой не е застрахован от грешка и "пожара" на войната ще пламне най-неочаквано.Днес в Албания гориха сръбското знаме.С какъв кураж не знам,ама е сериозен повод за размисъл.От'19-та на този век,нещата не вървят добре

12

селянин

преди 2 години

това веке не са преговори а ултиматуми