90

Анонимен

преди 2 години

То коментира и зеления сертификат като посочи, че той не дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

89

за Украйна

преди 2 години

Украйна е една провалена държава.............като Либия, Сирия и др............гарантирано от НАТО, Англия, Франция и САЩ!!!

88

До 93

преди 2 години

Заради такива предатели и майцепродавци сме на тоя хал. Твърде много нихилисти и българи с ниско самочувствие има у нас.

87

Анонимен

преди 2 години

Злото е просто състояние на ума. Вкопчване в миналото. В този смисъл няма вечени врагове. Отворете си очите за ноовото. Малко оптимизъм и вяра, както и доброта, няма да ви навредят.

86

Анонимен

преди 2 години

Един ден България ще излезе от НАТО...........може да бъдете сигурни!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Копейкин бил "малко краен", но казвал и истини. Те и лудите казват някои истини.

84

за НАТО

преди 2 години

България е в НАТО незаконно, без референдум, там ни вкара един Соломон Паси - един антибългарин, ционист , *** , който се фукаше с един стар Трабант............който ревеше като лигльо при приемането на България в тая агресивна и военнолюбива организация..........НАТО!!

83

Няма лошо

преди 2 години

Костя, не ти ли е ясно, че трябва да играем с НАТО и ЕС, за да има кинти? Много ясно, че ще слушаме и изпълняваме, иначе ни затриват. При Русия ли да ходим и за мрем гладни? Да, може да звучи зле това, но няма смисъл да се правим излишно на герои, а да сме прагматични. Ще слушаме и папкаме.

82

До Сата НАТО

преди 2 години

Доналд Тръмп беше велик президент и голям човек.............той правилно искаше да спре да финансира тия *** от НАТО!!!

81

До Сата НАТО

преди 2 години

НАТО е една агресивна организация, Русия е приятел на България............Турция и Гърция са врагове на България, както и Франция и Великобритания!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Доста приятен човек е Коцето познавам го лично, той не е като другите мишки щом е в политиката и да е надут и да се крие! Този човек е човек от нас, като го видиш на улицата можеш да го за говориш и да си говорите на всякакви теми!

79

Обективен

преди 2 години

Малко краен ми е Копейкин, но на всички ни е ясно, че често казва истината, за която другите мълчат. И в този случай е така...

78

до 79

преди 2 години

Русия не е враг на България..........враговете на България са Великобритания, Франция, Турция и Гърция..........ролята на САЩ е спорна!!

77

До Анонимен 79

преди 2 години

Грешиш абсолютно.............Русия не е враг на България..........враговете на България са Великобритания, Франция, Турци и Гърция..........ролята на САЩ е спорна!!!

76

Христо Христов

преди 2 години

До 67Той боко затова им каза на герберите, че са про'сти.

75

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

До 90911Костя е хитър по своему. Той никога не е бил против ваксинацията. Аз не мога д аразбера, как сериозни хора му се вързаха, а бягат отт воа, дет им казвам, че требе са радикални в живота и да отстояват себе си, дори, когато няма с кого да се сдружават в името на някаква обща цел. Мен, може да ме отхвърлите винаги, но когато измените на себе си, няма връщане назад. И да, сега следва Костя да каже, с кои ваксини да са избоца населението;))) Ясно е, кака *** го каза: "Спутник".

74

Анонимен

преди 2 години

Костадинов да си разплете сега долните гaщи от яд.

73

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Тиквата изгни на бyнищeто на историята!

72

Христо Христов

преди 2 години

Естествено, че е коалиция на Козяк.

71

Анонимен

преди 2 години

До реалист "И аз не съм им фен на американците, не одобрявам външната им политика.............но България сега има по-големи врагове....................Ердоган, ДПС, Турция и др.!!!" България винаги е имала един основен враг като държава и това е била Русия. Винаги.