874

Анонимен

преди 2 години

Радев беше много добре подготвен за този дебат.А Герджи или се съгласяваше с него или го нападаше.Не запомнихме нищо съществено от професора на професорите.Само клишета и заяждания на дребно.Дребна душица.И зависима.

873

Майора

преди 2 години

Жалко един полот не е на нивото на един ректор! Още повече че използва ресурса на цялата държава в своя полза с помощта на имотния крал Рашков , на когото никой не търси вина как ес една заплата има 19 имота! Да не говорим за това че разедини хората , че съветниците му са свързани с ДС , че кабинета прави провал навсякъде! Наложително е да дойде нов човек , който да премахне всичко лошо сторено досега!

872

Анонимен

преди 2 години

Стих от любим български поет?Грънци!

871

Анонимен

преди 2 години

Герджиков за пореден път се изложи с поведение неприемливо за кандидат президент.Когато нямаше какво да каже,се заяждаше или нападаше.И тоя щял да ни обединява.Да бе,да.

870

Анонимен

преди 2 години

Радев каза Децата. Герджиков каза книгите. За най-милото и скъпото. Герджиков деца има ли или само книги?

869

до 1040 трият

преди 2 години

Не е вярно. Сайта е и винаги е бил пълен с ГЕРБ-ерски калинки и тролчета.

868

едно разбрах

преди 2 години

Радев се надупил на Северна Македония и е готов да им пусне!

867

трият

преди 2 години

който е против зеления чорап!

866

УжасТ

преди 2 години

В този сайт е пълно с ***. Махам се на момента!

865

Анонимен

преди 2 години

До мдаа 1035 Ще гласувам за Радев.

864

мдаа

преди 2 години

Българинът покааза на изборите че времето на каратистите и правачите на лицеви опори Изобщо на хората които работят по-добре с ръцете отколкото с главата мина! България има нужда от умове и характери .С каратистки ритници и лицеви опори не можем да започнем да живеем по-добре!

863

2 программа

преди 2 години

Ти защо не гласува за Радев!!!!

862

Анонимен

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

861

Анонимен

преди 2 години

Надявам се да имаме първи господин, вместо първа дама като представителна личност до президента.

860

Анонимен

преди 2 години

С краят на червеният клоун Тръмп, на ББ трябваше да му светне лампата, че той е до тук и ще бъде изчегъртан от Джо Байдън.

859

Анонимен

преди 2 години

Ама и Боко все си ги избира едни меки, женствени. Е да, Цецка Цачева беше единствения му опит за нещо по мъжествено и удари на камък, затова пак се върна на модела с издигане на жена за президент! Плювналиева беше най пропадналата президенша която някога сме имали, но с Герджикова можеше да я надскочат, слава богу българите не са готови да приемат хомосексуалист за президентка!

858

Чоко

преди 2 години

Професора размаза генерала. Това е съвсем нормално. Човек на духа и словото срещу една фуражка. Един човес със свободен изказ срещу един човек скован от военщината. Един помирител и обединител срещу един мракобесен комунист, който може да ни вкара в непредвиден когфликт с Турция.

857

бай гошо

преди 2 години

Който е гледал е видял какъв *** ни управлява?

856

Анонимен

преди 2 години

Герджиков е *** ректорНе ни трябва такъв той говори каквото му каже борисов

855

Анонимен

преди 2 години

Въпреки високата си академична длъжност,Герджиков се държеше,като студент на който в последния момент са дали конспекта и са му казали,че след два часа трябва да се явява на изпит.Досега трябваше да е разбрал,че хванеш ли се с торен бръмбар,единственото масто,до което може да те отведе е торището!