86

Fallschirmspringer

преди 2 години

.Широко се разтваря прозореца на Овертон,не без помощта и на нашите родни североатлантически и *** предатели.Целта на всичките тези демонстрации не са зрелите хора,защото 95 % от тях показват отвращение и устойчивост на такива перверзии.Целта са децата от нормални хетеро семейства.Вече няма да е нормално да прегърнеш и да целунеш жена,а да правиш същото с мъж,Ако кажа,че е отвратително и противоестествено е все едно нищо да не кажа.Днешните перверзии ще са детска игра спрямо утрешни

85

Анонимен

преди 2 години

Ами да спретнем един хдтеро концерт с изгаряния на чучел на отявлени ЛГТБ политици и популярни индивиди и да видим какво ще рекнат от разните там посолства Евро комисии и секви клатибюрнически дупки?.

84

Анонимен

преди 2 години

да се самосезира Геиев сега

83

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам за кво са тия циркове, но съществото от клипа определено има психични проблеми. Такива същества с толкова спотаена злоба като това, трябва да се избягват, защото не знаеш в кой момент нещо ще му прещрака в главата и ще накълца някого, а дори и някое от приятелчетата си! Добре, че е хилаво и че не знае да държи нож, макар че пак е опасно и може да нанесе поражения.

82

ИДИЛ

преди 2 години

Ислямска държава издирва съществото от видеото за да го назначи за главен касапин на Леванта. Но не могат да го открият щото ту е мъж, ту жена. Страшен флуид, неуловим

81

Хетеросексуален

преди 2 години

Един ден всичко ще се промени и лгбт-тата ще гният по затворите ,там където им е мястото!

80

До 97

преди 2 години

Точнооо, евтини трикове

79

До 95

преди 2 години

Да, р. р и продължаваме промяната

78

Швестер

преди 2 години

Нормалните хора не агресират така. Нормалните хора най-много да дойдат да ти обърнат бюрото и да те препсуват

77

Анонимен

преди 2 години

Когато малцинствата започнат да диктуват правилата в едно общество , то се разпада .Криворазбрана демокрация . Не е вярна поговорката " бий магаре, по магаре " . Боят оправя , ама здрав бой .

76

Анонимен

преди 2 години

Абе, да не би ЛГБТИ да са се кандидатирали за изборите с некоя партия, че се активизираха толкова?

75

Анонимен

преди 2 години

Само и единствено от на, никой не ни, е виновен. Западна Европа даде и продължава да дава парите идват и някакви малки мазни раце с свински муцуни си ги освояват - крадът и после народа СРЕЩО Европа се бонтува не ни, е виновна Европа, че сме алчни долни и много прости както в оная приказка богати на сеното бедни на пшеницата докато не се осъзнаем, ако е възможно и всяка жаба да си влезне в гьолът все ще, е така.

74

Анонимен

преди 2 години

Това е щото тия от ЛГБТИ са много толерантни и приемат различните. Затова обезглавяват различните от тях.

73

Православен

преди 2 години

Това е истинското лице на всички *** и ЛГБТ - кръвожадни сатанисти, убийци и наркомани. Пазете се от тях и не ходете на техните сборища. Пазете децата си и децата на България от тях, те идват за нашите деца!

72

Който нож вади

преди 2 години

Да внимава, ако е остър. Такива размахванки на хладни оружия са опасни

71

Анонимен

преди 2 години

Държавата е сбъркана, защото народът (ние) сме сбъркани. Уж сме нормални, ама като се загледаш и разбираш защо е така тук. От нас идва!

70

Малии :D

преди 2 години

Леко с тая ножка душа, да се не порежиш хахах през цялото видео БЕХ на тръни

69

Анонимен

преди 2 години

Пълна подкрепа за Боян Расате! Нека повече хора има като него

68

смях

преди 2 години

Клипчето е потресаващо. Притесних се този очилатко да не се пореже. Споко Праси, твоята коледа няма да дойде с такъв касапин.

67

Lina

преди 2 години

Никаква толерантност от хора , претендиращи( уж ! )за толерантност. Не ми е любимец Билата, но и целият натрапен цветен цирк е в повече. Бъдете каквито искате ( лгнтуркжлу , носорози, еднорози, хелоуин дози) , не се натрапвайте, защото добрият тон е изгубен отдавна. И не педофилствайте под цветното защитено знаме. Никой не се вълнува от интимния ви живот, не го налагайте като тенденция. Абсолютно толерантно се отнася обществото ни. Всички фризьори, гримьори ( гейове) са най - платените