13

Анонимен

преди 2 години

Лекарю, когато преди 9 години приеха майка ми в спешното отделение след повторна операция от рак, дежурната гледайки в резултатите от изследванията, че креатининът и беше 790 каза "Ми то не е толкова много", при референтни граници 68 - 98. Наложи се обаче да я сложат на хемодиализа. След няколко дни почина!Такива лекари ли заслужават уважение според вас???Да, не приемаме мерките, защото те са идиoтcки!Защото рядко се намират нормални лекари!

12

Анонимен

преди 2 години

И тоя гледа на кълбо на боб и на кафе този е факир,оня денка една ромка ме спира и ми вика имашли една цигара аз викам не пуша после вика искашли да ти гледам за 9 дена на пред аз и викам нямам пари тя вика е нямаш ли 5 лева и аз си тръгнах пеша без да чакам автобуса.та те и тоя така как разбра колко българи не удобряват мерките явно звездите му ги говорят и има превидени по сред бел ден.

11

Edin

преди 2 години

Спомням си,че имаше проучване за ефективността на ивермектина срещу Ковид 19 и бяха събрали информация от български болници, участваше и кардиолога Иво Петров. Резултатите бяха обнадеждаващи. Какво стана с това проучване и прилага ли се ивермектинът в момента като част от протокола за лечение. Погледнете в Гугъл ''Иво Петров ивермектин''

10

Анонимен

преди 2 години

Когато бълггараците избраха Тиквоний го казах, "МАЛЪК НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОцТ НРОДЕЦ"........

9

Сата НАТО

преди 2 години

никой не трябва да се шегува и да се подиграва с това нещо и всеки трябва да е отговорен ---///---- Тоест, предписваш ми да стана тревожен психопат и да си самонагнетявам страх и фрустрация? Абе, тия момчета никой ли не тества, преди да нденат белите престилки? Па като ти аресва българската нация, емигрирай на Запад. Тука доброволно си нахлузват маските на носа, за да докажат, че са истинска сплотена нация.

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки селянин с купена диплома счита за нужно да се изтъпани в някоя медия и да дрънка небивалици..............СМЕХ

7

Анонимен

преди 2 години

България си е супер. Ако разкараме и тези политици от служебното плюс бившите мафиоти ще си стане точно идеално да отпаднат всички мерки и пандемията да приключи с решение на парламента от 1януари 2022.

6

Анонимен

преди 2 години

Сигурно по време на осмата вълна когато "ваксърите" (тия с пет бустера) ще обвиняват "антиваксърите" (тези със само два бустера) че не се бодат достатъчно интензивно.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Защо това да искат от вас да се ваксинирате е "притискане", но иначе задължително да трябвало да се васкинират тези над 65 ви е ОК? Щото не сте вие ли?

4

Анонимен

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД "През 2019 бяхме обявени за държавата с най-висока смъртност в ЕС. Тогава заради системата на здравеопазването. Но виж, сега заради КОВИД. Мда, вече вие сте виновни че не се боцкате." Тва е все едно да кажеш, че е нормално в България да умират най-много от катастрофи, защото смъртността така или иначе ни е най-висока в Европа. Вие нещо на втория етаж имате ли или тия глави ви случат само за да си закачате шапките на тях?

3

Противоречие

преди 2 години

"Това, че някой не иска да спазва мерките и да се ваксинира, не е виновен министърът", обясни д-р Миндов" Абе д-р Миндов,противоречиш си бе! Я виж какво си казал още: 1) Дори контролът е проформа навсякъде 2) И парите не им дават на лекарите 3) Затова никой не трябва да се шегува и да се подиграва с това нещо 4) Ние в момента нямаме право нито административно,нито възможност по Здравна каса да изписваме безплатни лекарства ВИСЧКИ ТЕЗИ неща Кацаров ги ОМАЗА, тъй че не обяснявай как не бил виновен

2

Анонимен

преди 2 години

Тапир, като начало може да напишете съставките на ваксините. После може да накарате производителите да си носят отговорността за здравейте на хората. Да премахнете клаузите на застрахователите, че при ваксиниране с ваксина за ковид застраховките отпадат. Няколко малки стъпки....за начало.

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

През 2019 бяхме обявени за държавата с най-висока смъртност в ЕС. Тогава заради системата на здравеопазването. Но виж, сега заради КОВИД. Мда, вече вие сте виновни че не се боцкате.