129

Анонимен

преди 2 години

До "Бих приел антиваксър да заявява мотив "защото така съм решил"" ---- Ето виж се. Това е най-загубеното изказване и ако някой неваксинран го казва, това е, защото му е писнало даспори. Не разбрахте, че не можеш да си свободен, като отнемаш свободата на другите хора. Говорите за отговорности и солидарност, но като ви кажат, че за свободата ви трябва да патят други хора, веднага се връзвате на хорото, независимо на какво ще ги подложите. Всъщност мислите само за себе си. И всичко това от страх

128

До запознат

преди 2 години

Нострадамус,ти ли си ?

127

СМЕХ...

преди 2 години

ТО ПЪК ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕМА МАТЕМАТИКА СЕ ИСКА ...ЗА ДА СЕ ЗАРАЗИШ , КАТО НЕ СИ ВАКСИНИРАН..ХА,ХА,ХААААААА.....ЦЕЛ СВЕТ ПЛАМНА ОТ ВИРУСА ---А , НАШИТЕ БАЛЪЦИ ГО "ИЗЧИСЛЯВАТ ЕЖЕДНЕВНО" И "НАУЧНО"...!.....КАКТО КАЗВА У ГЕРМАНИЯ.... .."БАЛКАНЕЕЕЗЕН"....!!!!

126

Нали

преди 2 години

Нали бат Бойко беше подготвил зала Армеец още миналата година да приема болни имаше толкова красив репортаж а сега нямало места....

125

До Ха, ха,ха,хаааааа

преди 2 години

Значи е време за бустер.

124

Анонимен

преди 2 години

Не се карайте, Бойко Борисов го каза вече: Ако той беше още на власт, досега щеше да угаси пожара! Нали е пожарникар? Това му е работата!

123

До 152

преди 2 години

А К19 не може ли да навреди ? Не може ли да остави белези за бъдеще?Лонг ковид синдром ....,ти от къде знаеш,че като преболедуваш оздравяваш напълно ?И стига с тея хипотези като сте неграмотни медицински.

122

запознат

преди 2 години

Ваксинираните да се готвят да си слагат нова доза на всеки 6 месеца иначе смърт. Само първите три дози ще са безплатни (подобно на зарибяването с наркотици), следващите ще си ги плащате сами. Очакванията са 10-тата доза да струва 1000 евро, 20-тата - 2000 евро, като ще се скаси периода на поставяне до 1 месец. Положението на неваксинираните няма да е по лесно. Няма да могат да влизат никъде и ще затворят в резервати. Ще оцеляват само ако се обединят в комуни и си произваждат всичко сами!

121

УинзорvsСакскобургот

преди 2 години

Виж сега имам причини да ненавиждам първите, но имам още по-големи причини да ненавиждам втория.Той води война Симеон 2 срещу нас и срещу тях, ама с нашите пари добити чрез лъжи, мародерство, лобизъм, хазарт, подкупи, рушвети...Уиндзор го създадоха и той като добро сглобено чудовище ще им върне жеста!

120

Диктатура

преди 2 години

Хората и на запад протестират и осъзнават в каква диктатура политиците и здравните институции ни карат да живеем, разделяйки народа на ваксинирани и неваксинирани, въвеждайки имунизационни паспорти .Ето ви заглавие от един видеоматериал от американско тв. предаване- "This is madness...now you need 2 jabs to get the pass... tomorrow 3,4,5...10...so you are getting the jabs to get your freedom and rights... Wtf is this?!!Dictatorship, control and slavery."

119

Анонимен

преди 2 години

До "но не мога да приема мотив "защото ваксините още не са доказани". Това е несериозно!" --- Кое му е несериозното, при положение че това са световни изисквания и винаги е било така за всяко лекарство? Тук не става въпрос за доказателства, а за това, че когато клиничните изпитания приключат, отговорността за ефектите се поема от производителя, а ако си жертва на такива, лечението ти е безплатно! Сега как е, а? Готино ли е да умираш и да ти кажат "Нямаме отговорност по въпроса, оправяй се"?

118

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда преди избори, но хората са за Възраждане вече масово!

117

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ОЩЕ ПРИ ГЕРБ И БОКО СЕ ВАКСИНИРАХ....ХА,ХАУХАААА.....А , ТИ ЧАКАЙ ОЩЕ МАЛКО ..!

116

Пророците

преди 2 години

Болниците разкриват точно толкова легла, колкото им кажат математиците. И понеже "пророчествата" на математиците се оказаха изключително точни, получава се така, че целият процес се извършва по научен подход! Ей това е научен подход, наистина!

115

до 139

преди 2 години

Изразът "егоисти такива" означава, че приемаш ваксината като някаква жертва за общото благо. И понеже тя е безплатна - какво точно си пожертвал според теб? Здраве?...

114

Анонимен

преди 2 години

В момента точко герб и мутрата саботират ваксинацията и насаждат антиваксърски настроения в държавата.Пуска и неговата ппооdлога Алибегов.Ако този *** народ отново гласува за герб...ще докаже колко необратимо *** е българина.

113

Анонимен

преди 2 години

Козела допуска нова грешка и почва веднага а я разгласява! Водейки се по новините - толкова нови случая днес, толкова нови случая вчера..... Ама колко от тях са на НОВИ, различни граждани от предишните - кой знае?! Ерго, хи4 не са 2.7 млн., а доста по-малко

112

До 145

преди 2 години

Дай да видим от къде черпаш тази информация ???

111

Анонимен

преди 2 години

До 117 Защо не разбирате,че повечето от нас не се ваксинират защото има много неясноти около ваксините.Да,вършат работа в известен смисъл.Сигурно са спасили много хора от фатален край с ковид.Но какво ни чака за в бъдеще.Как ще се отразят на организма ни...Много ми е смешно като ми каже някой-ей виж ваксиниран съм и не съм умрял.То това не е отрова в буквалният смисъл.Но какви вреди може да нанесе на човек ти първа ще видим.Дано да грешим и всички да са живи и здрави.

110

Защо съм антиваксър

преди 2 години

Бих приел антиваксър да заявява мотив "защото така съм решил", но не мога да приема мотив "защото ваксините още не са доказани". Това е несериозно!