80

гогич

преди 2 години

Долна лъжа е, че е така в ЕС с антителата - в Астрия теста за наличие на антитела СЕ ПРИЗНАВА - засега за 3 месеца, но през тези три месеца си освободен от всякакви тестове и ходиш навсякъде. И не е само в Австрия това. Аз го изкарах преди повече от 10 месеца и все още имам антитела в пъти повече от ваксаните. На всичко отгоре, когато се разболях, ми излезе отрицателен тест, въпреки симптомите, които имах. И сега на влизане в БГ давам пср, а на влизане в Австрия - теста за антитела.

79

Анонимен

преди 2 години

И в моето семейство всички са ваксинирани освен мен,защото претърпях лека операция.Никой не е боледувал.Ваксините минаха безпроблемно.Един два ди на мексален (или парацетсмол)и толкова.Защо напралашиха толкова много хората.Видя се ,че не е толкова страшно и всичко е сапунени балони ,за чували с починали ,легла в Арена ,затворени паркове,пътеки за възрастни ги направи смешни в очите на хората.

78

Анонимен

преди 2 години

Леле майко, баба Радка Аргирова обяви абсурда на абсурдите - ковид сертификат от ваксина безсрочен, а сертификат от изкаран ковид само 1 година. Бабата току що написа нова вирусология! Шах и мат! Това ли искахте стачкуващите? Честито!

77

Анонимен

преди 2 години

95 не се признава антигенен тест за издаване на зелен сертификат. Но се признава че си болен и на базата на него те затварят. После обаче не ти издават сертификат. Дори Кацаров го каза!

76

Не разбрал

преди 2 години

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/10/20/4266477_vuzmojnosti_i_ogranicheniia_nai-vajnite_vuprosi_za/Ей на пише че и антигенния важи - статията се обезсмисля

75

Анонимен

преди 2 години

Току що го видях - затвор до 5 години ако нарушиш зелен сертификат! Леле! Излиза, че да съм без зелен сертификат е по-голямо престъпление от това да убия дете на пътя, или да подпаря някоя бабичка на село, или да помета с тир цяло семейство! Уау! Честит ви фашизъм другари! Хайл венсеремус!

74

Анонимен

преди 2 години

Кво ме интересува държавата, тая държава става само за изнасилване, България е най-гнусното място на света. Терминал 1 и 2 са най-добрата посока.

73

Стамат

преди 2 години

Ей сега ще стане веселоо :) 1.4 милиона ваксинирани,от тях 800 000 пенсионери,600 000 поклонници(администрация) на Гроб.И те ще поддържат държавата и ще въртят оборот по магазините и заведенията,майкоооо :) Взимам големите пуканки и ще я гледм тая комедия :) Ваксина няма да си сложа,нито аз,нито някой в моето семейство.Айдя у левооо

72

Да бе

преди 2 години

Ей сеа ще си оставя работата да вися на улицата - още май се ваксинирахме барабар с възрастните - беше ясно че ще стане така на края, кума ни живее във Виена, всичките още април са ваксинирани.

71

do 51

преди 2 години

Ти в качеството си на какъв критикуваш? Не си от тази страна ли? Ако хората не си пазят здравето значи при първа възможност всяка безсмислица, която им пробутват трябва да я вземат безропотно ли? Малко си объркан ако си мислиш, че фармацевтиката има нещо общо със здравословен живот, но продължавай да вярваш...

70

Ммм, дааа

преди 2 години

От тази нощ, лекарите, мед. сестри и друг персонал в болниците, ако не са ваксинирани, няма да ходят на работа ли? Или през 2 дни тест? А след като и ваксинираните се разболяват, и ваксинираните пренасят вируса и заразяват останалите, защо никой от здравното министерство не обясни на хората, защо тази малка група ваксинирани са с привилегии и имат право навсякъде да влизат, да ходят.... Да заразяват.... Не е ли антилогика?

69

Отворете

преди 2 години

Отворете си фейсбуците.

68

Анонимен

преди 2 години

80 НЕ! Нямаш право на сертификат ако си диагностизиран с антигенен тест. НЯМАШ! Не го ли разбрахте вече. Не признават и наличие на антитела за тия които са го карали безсимптомно. Оказва се, че имаш сертификат ако си ваксиниран, но не си изградил имунитет. Но нямаш сертификат ако имаш имунитет, но не си ваксиниран. Т.е. по-важно е да си с игла, а не с имунитет. И от тук започва конспирацията...

67

До ЕС

преди 2 години

Уважаеми ***-и, европейската революция започна от България. Сега дупe да ви е яко.

66

Настъпи момента

преди 2 години

Всички на улицата! Който когато може днес през деня и вечерта - пред сградата на МЗ в София или в центровете на областните градове!

65

Анонимен

преди 2 години

Добра статия. Аз съм в същото положение със семейството. Изкарахме го, но не можем да вземем сертификат. Да се ваксна не мога, защото не ми позволяват лекарите. А не мога и да хвана ковид отново. Пробвах. Не става, не го ловя. Бутам се там където има доказано болни, но не го ловя! И сега съм извън системата, заедно с цялото семейство. Благодаря на комунисто-фашистите у нас и в ЕС!

64

Анонимен

преди 2 години

Чета "не излизате от вкъщи, оставят ви храна пред вратата" и си мисля - не е задължително да има кой да ти носи храна. А ако няма, какво - умираш от глад ли?

63

Не разбрал

преди 2 години

Каква е драмата на автора - нали казаха че с антигенен от лаборатория също има право на сертификат ? Или само дъщеря му изобщо е направила такъв и останалите са се разболяли но не са се тествали и карантинирали ? Много приказки за права, но не стана ясно защо като е видял накъде отива работата не се е ваксинирал с бустър поне

62

Me

преди 2 години

O, нарушени са ти гражданските права да ходиш и заразаяваш останалите наляво и надясно? Ами, в някои други страни направо те вкарват в "хотел" или по-точно затвор, който сам си плащаш. В България, сме много разглезени спред мен. Това не е свобода а чиста анархия.

61

Антикомунизъм

преди 2 години

Ваксинацията в България и в Румъния е най-зле, защото тук най-скоро сме били под комунистически режим и все още помним какво е това. На запад нямат хал-хабер. И за това слушкат.