87

Софиянец 60-

преди 2 години

Излекувах се за 5 дни от ковида от миналата неделя. Без лекарства, доктори и болници. Не съм ваксиниран и по принцип боледувам рядко. Вярвам, че червеното вино ми помогна - 3 бутилки бордо за 5 дни. Успех на заразените.

86

До 103

преди 2 години

Много знаеш какво са му боднали на Р.Радев...Това е световна ПР практика и то не от днес.

85

Анонимен

преди 2 години

Избора е ТРУДЕН, ВИРУСА ЛИ ДА ТЕ ФИТНЕ ИЛИ ВАКСИНАТА. И аз това се чудя.

84

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните интензивно пълнят ковид отделенията и ... моргите!

83

Реалист

преди 2 години

Вълната на неваксинираните продължава да се покачва след временното задържане в началото и средата на септември. Кога ли ще стигне пика? Все пак ваксинирано е 20% от цялото население на България, вкл. живеещите в чужбина и децата, което прави реално ваксиниране на около половината хора над 20 години живеещи в България.

82

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, селяяци, не се бутайтИ !!! Ще има за всички. До 2-3 седмици ще настигнем Сърбия. Там са по 8'000 на ден новите случаи. и като не исктати да сЪ ваксиниратИ ще гушкатИ букета.

81

Анонимен

преди 2 години

Страхуващите се да се ваксинират поне да последват примера на президента Радев, който отдавна се ваксинира. Ако имаше нещо опасно президента нямаше да се ваксинират.

80

Анонимен

преди 2 години

Последната опорка на мутрите - другите сте мутри.

79

Анонимен

преди 2 години

до 95 хахаха теб злобата ще те убие далеч преди всичко друго . Дребно човече с беден животец ...

78

до гл. прокурор?

преди 2 години

Интересно колко хора трябва да умрат докато прокуратурата потърси отговорност от безхаберния президент Радев? Единственият ръководител в Европа който не се ваксиира и поощрява смъртоносното антиваксърско движение, горят маски, нападат лекари, пациенти, атакуват пунктове за наксинация и тн. Докога ще се търпи това нещо?

77

Анонимен

преди 2 години

Верно пищят тук само ваксинирани, с надежда да докажат, че глупостта, която са направили е за тяхно добро. Времето ще покаже колко пъти ще се бодат до края на дните си. Ние отдавна предупреждавахме. Всеки си носи последствията.

76

мед сестра

преди 2 години

До пияница мистик Чакайте последствията по-късно ,когато вече ще сте забравили, че сте се боцнали -месеци и години,когато ще дойдат пр р.ва,инсултите, инфарктите, левкемиите .

75

Интересно

преди 2 години

Защо във вестник Труд пише , че починалите са 140 човека???

74

Анонимен

преди 2 години

Добре де , аз като не вярвам в конспирации нито в тази "полезна" бозичка антиваксър ли съм или антиконспиратор ... !?

73

Анонимен

преди 2 години

Белгия и Швеция са спрели ваксините на Модерна за наборите след 1990-та, защото имат данни за миокардит и тромбози сред тези млади хора. Иначе ни убеждават,че били тествани ваксините.... тестват ви ги сега пред вас и върху вас, ама вие им вярвайте...

72

Витанов

преди 2 години

сега на запад ще го носят на ръце заради Ганюв.ците. Ще се избият да то канят да обяснява на Га.ня и Андреш.ко тъпотията в научните и други среди там. А Га.ню тук ще ре.ве: Вир.Ос няма и ще мре.

71

никогаааа

преди 2 години

Бре ! А де бе ! Всеки ден по над 2000 заразени , болни, умрели ! То досега да са над 2 милиона бре ! Стига с тая фалшива ковид пропаганда- Неразбрахте ли ,че хората няма да се ваксинират с отровите на онаямършаБил Гейтс

70

Анонимен

преди 2 години

До 82: Няма да си жив да се насладиш на умирането ми. Кр.е.teн!

69

Анонимен

преди 2 години

До 78: Използвай кон.дом! Такива като теб не трябва да се размножават. Ако си вакснат, още по- добре!

68

Анонимен

преди 2 години

Колко от болните са с бактериална инфекция? Що не пишете маските колко народ умориха?