11

Анонимен

преди 2 години

"....но не била активна"...........ХА-ХА-ХА. Слушаме как едни хайдуци регистрират офшорки ама не ги ползват ............алоУУУ, кой плаща по 1-2 хиляди долара на година за нещо което не ползва веее?!?!?! ..Да не говорим че тоя е плащал годишните такси до 2018 ВКЛЮЧИТЕЛНО ама не бил я ползвал. КРАДЕЦ и нагъл ЛЪЖЕЦ

10

Анонимен

преди 2 години

Е, в тая сметка няма нищо. Каква по-добра атестация, че си останал честен, ако менторите са ти регистрирали офшорна сметка, но ти не си се възползвал да я напълниш.

9

Анонимен

преди 2 години

То след срива на феисбука може да има и на каиманите регистрации на фирми бре

8

Ей, журналисти,

преди 2 години

а, нещо за офшорната компания на Асен Василев ще напишете ли? Или, защото Асанчо ходи на левия бряг със Специалния, и е под крилото на Фигуранта и Мустафато мълчите???

7

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе, твърде е възможно същите среди, които са посъветвали наврамето Младенов да си направи офшорна сметка, днес да вадят бельото му от гардероба. Там няма мой, твой - има интерес, който днес или утре може да е коренно различен от вчера.

6

питам

преди 2 години

А кога ще обърнете зай4арника на боко за да вземете милиардите !

5

Нане

преди 2 години

герверастки айдуци навсякъде изкачат от кутията на пандората...)) то младенчовци то сталинки то дебелянчовци... П. С. *** прасчу ногу отслабнало ве... Ша ни остай гладну за Коледа...))

4

Асан

преди 2 години

Пешо у Барбадос, Колчо на Сейшелите, Кокорчо на Бахамите... А Тиквата у чекмеджето Буркан банк :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е международен,не наш.Защо са позволени офшорки?Щом не са забранени всеки може да опита,ако разполага с пари.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако Младенов е искал "да оптимизира", щеше да го е направил. Достатъчно време е минало от регистрацията, без да има дейност. Айде стига сте хвърляли фалшиви димки. Хората се чудят каква е ползата от този дим без огън.

1

Минаващ

преди 2 години

"Само бедните плащат данъци..."