231

Емо 2021г.

преди 2 години

Мангъров и Радев не са на това мнение.Няма вирус.Има спекула.

230

Анонимен

преди 2 години

Витанов, нещо сметките не излизат? Трябваше ти да са повече заболели в Пловдив и София, а те са по-малко. И тогава на свой ред яхна конспирацията - млади хора със симптоми си го карали скрито като нито се тествали, а може би и не са се лекували. Просто чакат да им мине. А и то им минава! Това ли ти е страшният вирус, поплювко Витанов.

229

Овчееееб

преди 2 години

До Анонимен 242 Ей агнешка майко, толкова си ***, че направо дрънкаш. От тия 20 000, най-много 50 наистина да са умрели от лайновид, всичко друго е плод на медийна интерпретация и малодушието на овцете. Бегай легай и се заравяй преди да те достигне тая невероятна пандемия, за която трябва да четеш осссррааани сайтове, за да разбереш, че я има.

228

Анонимен

преди 2 години

Държавата ме хваща, заставя ме да отдам живота си в поредната нейна война; сега същата държава ме заставя с измислени мерки да си пазя живота. А защо? Може би ми пази живота, да да ме пожертва в битка? Тази разгонена кучччккка, наречена държава, пет пари не дава за живота ми - тя газ пикае, че няма да умра както тя иска и че няма да може да направи тържествен молебен в моя памет като паднал за отечеството. Витанов, държавен поплювко, ясно ли ти е това.

227

Анонимен

преди 2 години

Един е ковидът и Витанов е негов пророк.

226

Анонимен

преди 2 години

Не, професори, не е все едно, че сме загубили война. При война умират само мъжете като резултат от сексиския закон за задължителната наборна военна служба. Поне в българските войни е било така. А тук става въпрос за умиране без значение на полова принадлежност - през последните няколко дена по съобщения от агенциите са умрели и млади жени без придружаващи заболявания. Наборният сексиски геноцид не може да се сравнява с жертвите на епидемията: в първия случай умираш под команда; във втория - не.

225

Шах

преди 2 години

Витанов !,.Професоре .Вие защо не успяхте чрез внушение да формирате правилното поведение ? Нещо Ви липсва .Крият нещо от Вас.

224

Анонимен

преди 2 години

Витанов: "Вторият пик на четвъртата COVID вълна се очаква през октомври." ======= а петото връхче на третата бабунка на втория пик на четвъртата вълна кога да я очакваме? А, Витанов?

223

Анонимен

преди 2 години

Професоре, внушението в началото на пандемията беше точно противоположното: "Светът е изправен пред най-голямото свое предизвикателство - бяха думите на генерал Зелен Чорап." Внушението беше, че вирусът е върколакът на съвременния свят, а не, че е безопасен. Така че Вие лъжете, професоре, най-нагло и безпардонно лъжете! Управляващите говореха за хладилните камиони, за масовото измиране и якото умиране. Какви внушения се правят с тези изказвания, поплювко Витанов.

222

123-ТОиДИ

преди 2 години

До Муахахаопитайте и тук!

221

иво

преди 2 години

ПОМИСЛЕТЕ , КОЙ НИ ГОВОРИ ЗА БЕЗОПАСНО И НЕВИННО ГРИПЧЕ и ПОВЕДЕ ХИЛЯДИ ПО ПРАЗНЕНСТВА НА Ш И П К А ?

220

Муахаха

преди 2 години

Видехте ли Куките във Австралия, какъв Бой Ядоха на Протеста против Мерките за Фалшивата Пандемия. Не е истина - като на Американски футбол ги поваляха и биеха и тиквите като са на земята!!

219

Анонимен

преди 2 години

Ние сме във война и ще продължаваме да губим по 20 000+ тепърва, докато не ви избесим продажни отре*ки

218

ПроСоТо

преди 2 години

пустия му Витанка!..Глей само какво си е съчинил!..За справка:-От началото на годината до сега са починали над 75 000 човека!...От началото на "Коковид-истерията",тоест за почти две години,свръх усилия им е струвало да ПРИПИШАТ на 20000 причина за смъртта-ковид..При раждания 47 000..!!!!..ЕТО ТОВА НИ Е ПРОБЛЕМА,а не коковида!!!...И той не е от вчера.

217

Анонимен

преди 2 години

Бодете се ******,има още букви от гръцката азбука.

216

Анонимен

преди 2 години

математика Витанов е ваксиниран с три дози. Не му ли личи.

215

математика Огнянов

преди 2 години

математика Витанов и математика Томов са математици и изчисляват. Който се интересува от бъдещето си и от миналото си да ги потърси на адрес с. Карлуково, ул. Козелска 2.

214

До 80%

преди 2 години

Вие пишете глупости. Няма как някой, който да е умрял да е можело да бъде жив. Да, може, но в друга вселена. Също така кой е виновен, че тези хора не са живи ако е можело да са живи? Неваксинираните са виновни според теб? Айде сега като сте ваксинирани да видим колко хилядолетия ще живеете, наивни смешници.

213

Анонимен

преди 2 години

Войната е от 30 години и повече. Дивият евроатлантически капитализъм срещу народа....

212

Анонимен

преди 2 години

Каква война? Тоя не знае ли, че всеки ден умират над 300 българи от всички причини. Чувал ли е за обща смъртност? Очаква може би, че никой не умира или не знам. Имало е през годините многократно колебания в средната смъртност за страната и това изобщо не е апокалиптично, както някой може да си мисли. В целия свят пък ковид изобщо не е повлиял на нищо. Ако не бяха политиците с глупавите локдауни, никой нямаше да забележи.