180

пример от герб право

преди 2 години

как беше оправдан трънския герберски кмет, прегазил дете от зависимия от герб съд - изкараха че детето настигнало джипа на кмета и се блъснало отзад като Батман и си спукало далака.

179

Обективно

преди 2 години

ПРОСТО Е. ИЗПЪЛНЯВА СЕ ПОРЪЧКАТА НА КГБ АГЕНТА БОЖКОВ," ДА НАПРАВИМ ГЛ. ПРОКУРОР - ФИГУРАНТ!" ЗАПИСЪТ ИЗТЕЧЕ. И Т О Ч Н О ТОВА СТАВА! ЖАЛКО ЗА ДЪРЖАВА С 1300 ГОД СЛАВНА ИСТОРИЯ!

178

Анонимен

преди 2 години

КАК Е ТРОЛЧЕТА НА ГЕРБ - вашата злоба не върви вече, българия без корупцията на герб - 11 процента икономически растеж хахахахахакак е строите ли магистрали незаконно за да ви върви бизнеса хахаха

177

хм

преди 2 години

Каква работа е свършил въпросният съд от съществуването си до сега? Някой ще ни припомни ли? За приключена работа питам, не за започнати и точещи се дела.

176

Анонимен

преди 2 години

Ако требва да се вадят кирливи ризи, сигурен съм, че на всеки тук който пише ще извадят такива :))) Гешев е избран, защото има минало, тоест е зависим от мутрите и ДС, не че има разлика между тези уж различни организации :))) Жената на Гешев е била стриптизьорка, собственост на мутра, която той е "спасил", така че не всичко е черно и бяло, има и среда......хахахахаха :)))

175

Лесно...

преди 2 години

До Отговор 183: Не трябва да има значение кой от кого е доволен, документите показват всичко. Ако въпросната прокуратура действително е толкова работеща, както твърдят - то тогава би било добре да остане, така е! Но в случай, че разходите там са повече от каквито и да било приходи - да затварят и така. Не трябва да има удобни/неудобни, трябва да има закони за всички, ЕДНАКВИ!

174

Отговор

преди 2 години

До 181 На всеки 6 месеца Гешев се отчиташе пред НС! Въпросът е , че някои ме са доволни от добре свършената работа! Особено адвокатите на олигархията, които ги набутаха в Парламента!

173

гешев е неграмотен

преди 2 години

гешев е неграмотен. стана главен прокурор щото могат да му извиват ръцете с невалидната диплома и прави каквото каже крадеца Боко.

172

Много е лесно...

преди 2 години

Нека да дадът отчет какво е свършила за съществуването си тази въпросна спец прокуратура? Ако действително са свършили хубава работа за периода - нека да я оставят но ме съмнява, че има каквато и да било свършена работа.

171

Българин

преди 2 години

Типично по комунистически, как щели да се разправят с тоя ,или ония, защото били "опозиция"! Необолшевиките ,во главе с истукания Фигурант съвсем полудяха! Откакто Гешев заяви на Радев, че и след мандата пак ще бъде разследван, и комунистите обърнаха държавата с главата надолу! Интересно, защо Радев се бои да бъде разследван!

170

Анонимен

преди 2 години

Нещата ще се оправят, когато най-после се разкара Каскетпаша. След това много бързо правосъдието ще се захване с Торбалан, Дебелян, Доганян, Каракачан и куп други нерези... Заради това е целия рев на мутрите

169

Даа!

преди 2 години

А зщо да не изкарат и от герб , олигарсите и корумпираните на високите постове ,... А ?Защо се действаШЕ ,... ИЗБИРАТЕЛНО , НЕ НАРЕД ,... това ми е въпросът !?

168

ДА ВЕ !

преди 2 години

И за какво ОЩЕ са виновни комунистите последните 30г. ? Защо не се поогледате , за да видите че и в ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ , НОВИ ЧЛЕНКИ в ЕС КАТО БЪЛГАРИЯ , Е И-М-А-Л-О КОМУНИЗЪМ ? Въпреки това , КЪДЕ СА ТЕ , И ДО КЪДЕ СМЕ НИЕ !?МЕРСИ !

167

адвокат

преди 2 години

Отново ще се обоснова-тези спецструктори бяха ненужни.В големите държави има спецструктури-та и ние.Друг е въпросът-само в едно ведомство се събират делата срещу най-интересните хора.Не се разследват и съдят в 28,а в 1.Нали разбирате,че контролът в/у тези дела става най-лесен.Аз ли да ви напиша кои няколко личности чрез тези структури влияят върху обществения живот?Всички го разбрахте,затова трябва да се закрият.

166

Иван пилето

преди 2 години

Примиер!

165

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ стотина голтаци станаха мултимилионери и милиардери, време е обратният ход на махалото да се върне към нормалността - ПРОСТИЯ ГОЛЮЮ ДА СИ ОСТАНЕ ГОЛЮЮПАНИМАЙШ КАЛЕКО СТРАНДЖА?

164

ВиНеТу

преди 2 години

До Пеефски и АЗ ТАКА!

163

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Заради корупцията на партия ГРОБ - всеки един от нас във форума, даже и троловете на ГЕРБ са изгубили десетки и стотици хиляди левове доход за тези 12 години на разпад на държавността, хаос, лобистки закони, пресечен му е бизнеса, развитието... Да тролиш за ГЕРБ за пари мога да разбера но да гласуваш пак за ГЕРБ е равно на самоубийствена постъпка!

162

Пеефски

преди 2 години

Аз си имам ПРОКУРОР,адвокат не ми трябва!

161

Анонимен

преди 2 години

Няма страшо.Най-важното дело още не е започнато.