40

Анонимен

преди 2 години

Един PCR струва в пъти повече от една ваксина, но ти искат PCR за щяло и нещяло и си го плащаш, но ваксините са безплатни. Дали има свързаност между апиталите във ваксините и производителите на PRC понеже, ако махнеш едното другото изчезва също?

39

До 39

преди 2 години

То реалността и реалните ти възможности са едно, а дали ти харесва е друго. Не е казано, че всичко е само розово.

38

Анонимен

преди 2 години

И още от Гърция - ако те допуснат в магазин, фризьор, сервиз за техника, коли и т.н, без маска, или пък ако не си пуснал смс и до магазина, ако има повече от 2-*** души в малък магазин, го отнася и собственика - от 3000 - 5000 евро до затваряне и отнемане правата на собственика. Пак - ако ви изнася! Тук нищо не сте разбрали от мерки!!!

37

Анонимен

преди 2 години

До Марсел Попов ..........санитарите в Карлуково легнаха да дремнат и психарите пощръкляха. Време е нормалните да си лягаме.

36

Марсел Попов

преди 2 години

До АнонименЩе бъдеш ваксиниран независимо дали си съгласен или не беее, балканско мaгaрe!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Ако това ви харесва, значи сте мазохист.

34

Анонимен

преди 2 години

До 37 - И колко по-добре се справят в Гърция с КОВИД измишлотината, като имат такива строги безумни мерки?

33

Анонимен

преди 2 години

Припомням мерките в Гърция - в кола не повече от 2-***. Ако са семейство-без маски. Ако не са, трябва да са с маски. Смс за всяко излизане. В друга област не може да ходиш. Ако работиш в съседна област - специална декларация от шефа... и още много забрани имаше. Глобите за без маска и без смс 300 евро. Ако ти изнася, няма пет-четири.

32

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

Само да напомня - КОВИД грип е много, много по-заразен от обикновен грип, а ДЕЛТА КОВИД грип е много, много по-заразен от нормалният КОВИД грип. Ако свалите парчето плат от лицето си, ще заразите моментално стотици хора. За да открием този много, много, много заразен и много много разпространяващ се вирус, трябва да ръчкаме с пръчка дълбоко, дълбоко в носа ви, понеже иначе не можем да го открием. КОВИДЛОГИКА.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Продължение: За чий да плащам, като не съм бил в болница и колко пъти да плащм за едно и също?

30

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен 32Аз не съм бил в болница от началото на пандемията( да пази Господ да ида при тези търгаши и касапи на пътеки).

29

Анонимен

преди 2 години

До: номер 21 Талибанът чете Корана, удря чело в земята и крещи "Аллах Акбар!" Ваксърът крещи "Пфайзер Акбар!".И каквото и да му обясняваш разумно, той не слуша. Той няма да промени фанатичната си вяра в "божествените" ваксини!!! В Индия пък вярват в техни божества. И във свещената река Ганг! Мътна и кафява като радомирска боза, в нея перат. В нея се къпят. В нея ходят... по нужда!!! И как да нямат вируси?!

28

Aнонимен

преди 2 години

А пък вие си плащайте лечението и допълнителните средства за медиците.

27

Анонимен

преди 2 години

Как ще бъркат в носовете на децата ни тия ***,! Не могат да изкарат милионите от ваксини и сега ще ги изкарват чрез тестове. Колко са квалифизираните дето няма да пробият носната мембрана на децата и да ги осакатят за цял живот? А и какво е качеството на това дето ще врат в носовете им. Пипнат ли децата ще ги костим. Какво ще направят, а? Ще извикат танковете? Да ни напомнят кои са и от какво тесто са замесени. Хайде, да извикат танковете. Те имат опит, но и ние имаме...

26

Пандемичен Маоист

преди 2 години

всеки против Партийната линия е опасен Умствено болен и трябва да бъде, арестуван и изпратен на почивка в Лагер за превъзпитание!

25

Анонимен

преди 2 години

До до 18 Ама, ако искаш вссеки ден се ваксинирай, но си ги купувай от аптеката, а не за сметката на лошите, които си живеят без тези ваксини.

24

Анонимен

преди 2 години

До до 18 ............."Колкото трябва. Ежегодно. Някакъв проблем ли е?"............. Не, няма проблем, вероятно ще могат да ти го осигурят в клиниката за лечение на тежки психози.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Кукунчев, бай Шиле и Математикът с червени носове и перуки а отзад Мангъров им се смее. Отзад ще пише" Върнете се към нормалното"

22

Анонимен

преди 2 години

До 21 какво, какво за Индия? Където от два месеца имат по по-малко новозаразени на ден от Великобритания? Там ли много са се уплашили от делта измишльотината? Понеже снимаха два коридора с по петима болни и ви казаха че в Индия е страшно? Смешници, в Индия няма "делта". Има я само ПО ТЕЛЕВИЗОРА

21

Анонимен

преди 2 години

На фашистите не им ли стана ясно, че не се даваме. Няма да се ваксинираме. Точка. Ще ходим на заведения и не ни пука дали ви харесва или не. Ще се срещаме с приятели и ще живеем като нормални хора. Който е болен да си стои в къщи. Който е стар и го е страх, да си стои в къщи. Ако някой такъв човек има нужда от помощ или да му се напазарува да поиска помощ от съседа. Ще му я дадем. Но няма да се затворим. Точка.