96

Някой

преди 2 години

Но не пишете нищо за починалите ваксинирани в Испания :)))))

95

Анонимен

преди 2 години

Мразя комунисти, но още повече мразя фашисти. Няма да гласувам за Радев, даже ще му преча на пропагандата. Имам достатъчно образования, дете съм на лекари и с чиста съвест заявявам, че няма да си сложа ковид препарат, дори и това да означава да не мога да стъпя на обществено място. Категорично отказвам. Имам конституционното право да го направя.

94

Някой

преди 2 години

Ами така става... Човек докато не му дойде до главата е много самоуверен, и плещи, каквото му дойде на ума. Като види дебелия, олеле майко....

93

Неее

преди 2 години

За да се бори цял месец с вируса, значи изобщо не е бил лекуван и това при една от най добрите здравни системи в света. И другият вариант, че изобщо не е умрял от вируса, а от нещо друго,хронично, което се крие от медиите.

92

Анонимен

преди 2 години

Един антиваксър умрял и хоп - сензация и статия. А за тези, които са били ваксинирани проваксъри и въпреки това са починали - нищо, гробно мълчание.Самият факт, че в ежедневната статистика за починалите не се споменава колко са били ваксинираните говори, че най-вероятно и едните и другите умират. Това е криене на информация.

91

Анонимен

преди 2 години

91 болницата не е само за ваксинирани и неваксинирани, а за хора. Който си плаща осигуровки има право да се лекува. Ако ви пречат хората, които пият билки, тогава освободете ни от задължителен данък здраве. Ок. Няма да го плащам и ако имам нужда от лекар в болница ще си платя. Но вие ваксарите ползвате нашите пари, които плащаме като здравни осигуровки, нищо че не стъпваме на лекар. Нашите пътеки ги хапвате вие. Така, че като толкова ви е гадно, освобождавате ни от осигуровки и живейте.

90

Антиваксърите

преди 2 години

един по един ще изчезнат. Страничен ефект ще бъде повишеното IQ на човечеството.

89

Анонимен

преди 2 години

Малък бил шанса да се разболее, ама ето, че успял. Ако беше пуснал тото, надали щеше да успее.

88

Анонимен

преди 2 години

тръмп за 2 дни го излекуваха, лъжа ли е?

87

до 85

преди 2 години

Няма защо да питаш, а *** на сайта да провериш колко са починали от Ковид в Малта за последната седмица. По-малко от пръстите на едната ти ръка. Аман от объркани хора с изпрани мозъци.

86

Анонимен

преди 2 години

91 плащал си е пакет медицински ще го лекуват, но изглежда, и тва не са направили срещу парите му

85

Анонимен

преди 2 години

Светът от дълго време върви в посока заникъде. Алчността е обезумила хората и ги е превърнала в стадо вечно гладни нрнаситни ***. Макар и виртуален, дамоклевият меч на ковида събуди и активира Човеците извън стадото. Те ще обърнат палачинката. А за стадото е написано в Библията.

84

Ваксиниран с въпрос

преди 2 години

Само един въпрос имам. След като е лаел срещу маските и ваксините, защо е лекуван в болница? Нали очевидно е скептичен към съвременната медицина? Да се беше лекувал с методите на мангъров. И друг реторичен въпрос. Всички наши антиваксъри като попаднат в неговото положение, ще тичат ли по болници да се лекуват или ще съскат през зъби срещу *фашистите*, които искат да ги *отровят*?

83

Анонимен

преди 2 години

Фалшив вирус, фалшива пандемия създадена с една-единствена цел - инжектиране на населението с фалшиви "ваксини".Нищо фалшиво няма във вируса. Това е изпипана работа на подготвени хора. Инжектирането е отчаян опит за противодействие. "Резултатите" след години ще дойдат от вируса, не от ваксините.

82

Анонимен

преди 2 години

взел или не, не е единствения, добре, че не пишат за ваксинираните, че ще стане хаус

81

Веселинъ 712136860

преди 2 години

Така убиват фараоните еврейски. Така убиха Кърт Кубейн,Джим Морисън, Джони Холидей,Леми от Моторхед,Димитър Воев, В целият си живот ,поради произходът си Вокил, съм бил размазван от мизерия. Убиха майка ми... Разбира се,като хво много няма,но малцината които сме останали живи,в тва число Великите поети Hubert Felix Thiefaine,Luc Arbogast и Bertran Cantat , сме поставени в лабиринт от житейски абсурди,химизиране,заплахи за затвор,заплахи за психиатризиране,социална изолация,политическа изолация

80

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука. Аз обаче си спомням как всички медии пишеха за съпруга на английската кралица как се бил ваксинирал и после нямаше и месец, човека така се разболя, че не излезе жив от болницата. Е, разбира се казаха че просто бил болен. Но някак много едно след друго бяха тия събития. Вижте датите в нета.

79

Картофчо

преди 2 години

Почина от Covid или успешно го отстраниха (починаха) :)))))))

78

Анонимен

преди 2 години

я да ви питам, в Малта щом 90% са с ваксина, това означава ли че тези 90% са вече безсмъртни и означава ли че ако някой умре то причината за е ваксината и нищо друго не може да ги умори. Май не...

77

до 69

преди 2 години

е няма как от преди месец да е ваксиниран като цял месец се бори с вируса.