175

noname

преди 2 години

Затова ходим на Римини Италия. Хамбургер с омар в 1 звезда Мишлин 8 евро.

174

сдфс

преди 2 години

Абе защо всички говорят само за това къде е по-евтино? Аз търся къде е хубаво, а не евтино. Ходя на почивка максимум 6-7 пъти в годината и избирам да е хубаво, дори и да е по-скъпо!

173

...

преди 2 години

Е добре де ЩО ходите по БГ морето бре!? Аз това се чудя! Луди ли сте да ходите там дето ви вземат по 5 кожи за 200мл бира!? На БГ морето повече никога! От 2005 не съм стъпвал там и ми е перфектно! Ходете в Турция ходете в Гърция, ходете в Хърватска! И на трите места може да ви излезе много по-евтино отколкото в БГ! А ако говорим за наистина евтино и 5 звездно то тогава ходете в Турция! НЯМАМЕ БГ курорт където да може да си съперничи с Турските такива! Нито по цени нипо по обслужване нито по кеф!

172

Иван

преди 2 години

Аз всяка година съм в Никити. Пълня багажника с манджичка, доматки, марули (домашни) ... ракийка . .биричка. Това е морето. А вие си ходете на Оазис и Мичурин. Началника на къщата бай Ставро бърше прах от време на време .. бърше гърнето. Чисто е. Само едни сърби, които пикаят през терасата малко ме дразнят, но се свиква.

171

тц

преди 2 години

До AnonymousАми да си стоят, където са. Ако някога сте плащал наем дори на барака на морето, няма да се чудите защо цените са такива!

170

Анонимен

преди 2 години

затваряй, ковид!

169

Анонимен

преди 2 години

До КрайОт 3 до 30, ама и качеството трябва да е 10 пъти по-високо.А то същото, че и по-лошо.Нещо си се объркал.

168

Рецепционистката

преди 2 години

Иван да не се връща. Само ми избуги 2 минути от времето. С тая малката *** не мога да се наям, а храната тука е адски скъпа.

167

До Ганьо 178

преди 2 години

Абсолютно си прав , две компании ходихме за седмица в Созопол , едните бяхме по заведенията , другата си ядяха по стаите !!!! Реално не че не можахме да избухнем като цяло , но имаше едно леко тегаво усещане !!!!

166

Янка

преди 2 години

На мен ми е все тая за цените по заведенията, аз храна си нося от вкъщи.

165

Иван

преди 2 години

Отидох с жената в Мичурин. Наядохме се и я сложих да спи. Опънах рецепционистката ... накрая и го сложих и в устата. Много съм доволен и пак ще отида.

164

Йероним Кецов

преди 2 години

Две са любимите теми на матряла - заплатити на депутатити и колко му струва курорта.

163

Анонимен

преди 2 години

До Сервитьор от Созопол - егати смешника. А *** ти си горд че си сервитьорче. И тоя го пере съчмата.

162

Анонимен

преди 2 години

Преди две години бях на екскурзия в Монако. В едно кафене си поръчах сандвич - две филии с някакво тънко прозрачно филе и нещо като кашкавал - взеха ми 6-7 евро по спомен. Ама това все пак е Монако - знаете какъв е стандарта там. Тук, дето нивото ни е на африканска държава, по-скъпо от Монако.

161

тц

преди 2 години

Тези, които ги е налегнала носталгията по салатите за 4 лв са същите, които чакат апартаментите в София да паднат с 50%.

160

Реалист

преди 2 години

Абе скъпо било, тъпо било, мръсно било, ама тази година им спасихте сезна на мутрягите, нали? Щяхте в Гърция да ходите, нямаше да им стъпите, ама гледам по големите курорти главно българи и румънци. Еми докато ходите и им давате по 18 лева за бургер, те ще си ви ги взимат. НЯма да го направят 5 лева бургера. Тези 2 години беше моментът, в който можехме релано да ги фалираме тези маллоумници. Ама не, българинът пак си отиде на скъпото и *** и им закърпи бюджета. Заслужавате си мизерията.

159

Сервитьор от Созопол

преди 2 години

И 50 лв да е бургера пак ще е пълно. Който няма лев да ходи на Китен, Приморско и Шкорпиловци. Там е далаверата.

158

Ресторантьор на плаж

преди 2 години

И още нещо да ви кажа, когато комшийката каже на жена ви вие ходихте ли на море, а вие и кажете ами не защото е много скъпо, какво ще си помислят съседите за вас - тия са егати прошляците или скръндзите. Затова айде на морето поне за дена -два и защо да не прежалите 20 кинта за кифте и хляб поднесени ви на самия плаж.Народопсихология братче, ко да я праиш освен да пичелиш от нея. Ха-ха-ха-ха

157

Ганьо

преди 2 години

Балъците ядат питка с кюфте (сандвич) за 20 кинта, а тарикатите си готвят пиле с ориз в квартирата за 5 лв и плюят по първите. Реално и едните и другите нямат нормална почивка.

156

Йовко

преди 2 години

На нашето черноморие идват най-низшите прослойки от западна европа. В комбинацията с *** Балкански, това е резултатът. Ходете, хранете ги, яжте отпадъци, къпете се във фекалии, това е въпрос на личен избор