85

Анонимен

преди 2 години

До 95Не само от неваксинираните треа се пазите, а и от мечки, вълци, полски мишки, както и от международното положение. А - и носете сепо два презерватива като дойде бил тец да ви такова

84

Анонимен

преди 2 години

че са прости..да си плащат лечението ако после са с Корона

83

Аноним

преди 2 години

Само много моля неваксинираните да се обозначат някак хем да се похвалят, хем да ги знаем да се пазим и хем да са последна дупка на кавала за лечение, че предстои да се изпозаразят.....

82

Анонимен

преди 2 години

Не са над 40%, а са над 60%. И причината е, че е рисково, защо още няма одобрена ваксина, и няма смисъл. Ваксинираните и боледуват, и разнасят зараза. А заболяването не е от опасните.

81

Аре Чао

преди 2 години

Отивам на средиземноморска почивка за повече от месец, като се върна, ще видя как сте, малко ще си почина от истериите ви.

80

Анонин

преди 2 години

На българския *** не знам как му звучи в главата, че някой все го минава, ще го чипира, защото в много ценен с професия чистач и пазач. Изобщо колодата от *** сте безкрайни като гледам и слави избрахте. Браво.

79

Анонимен

преди 2 години

Отново данни, валидни за 1010 човека, но не и за българите като цяло.

78

ПорЦелан

преди 2 години

Изкарах ковид края на март, началото на април. Имам антитела, колкото имат по-малко от 7% от ваксинираните. За какво да се ваксинирам???

77

Observer

преди 2 години

Азе съм шоп и не вервам много, много. Евреите са казли, знай че кой каквото и да ти говори става въпрос само за пари. На тях в това отношение може да се вярва на 100%. Така че айде да поизчакаме с ваксините пък след време ще видим има ли ефект от тях или не. То е ясно че тая пандемия я надуха като балон за да може да се направят безумно много пари с тия ваксини. Ама дали е само финансова облага??? Паживьом-увидем.

76

Шопа

преди 2 години

Не се васкинирам, па ако ще и турско да е.

75

Анонимен

преди 2 години

Вирос нема. Умират пътници.

74

Анонимен

преди 2 години

Нещата с различните ваксини са проверени. Още не е научно, затова приемаме като конспирация. Но ще видите, злобни ваксърчета, скоро ще разберете защо. Ако направят ваксините задължителни, ще има насрещна реакция на мислещите хора. В момента съм в червена държава и истината за лъжите на герберите лъснаха.

73

ааа гут

преди 2 години

хаха изпревариха ме с час антиваксърчетата , вият вече.Новата опорка, ваксините в Бг били различни от европейските. То и акъла им не е като на европейци. Вярват на шамани и знахари

72

Анонимен

преди 2 години

Абе какви комплексни причини. На последно място по икономически показатели, най-нисък стандарт, най-лошо образование, най-висока смъртност и съвсем естествено - най-нисък брой ваксинации. Има си връзка между тези неща. На българина му дай да ходи по врачки, да прави "врътки", да търка билетчета и да псува световната конспирация, Бил Гейт, Сорос и тем подобни. А всичко зависи от самия него!

71

Darth shadow

преди 2 години

Вонята на омразата на ваксърите към не ваксинирани е не поносима какво сте там разсмърдяли нещо ви гложи отвътре, че да не сте минали и другите да повлечете таз няма да стане да ви е ясно жалки маргинални комплексари с провален живот. Някой да ви дал право да съдите кой какъв нима се мислите за нещо повече от Господ и Негова роля да си присвоите!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, произведени за България, са различни. Приемете го като конспирация днес и след години ще стане факт. В другите държави на ЕС ваксините са други и хората нямат същите реакции.

69

Предложение

преди 2 години

НЗОК да отмени клиничната пътека за КОВИД. Умниците да се спасяват поединично.

68

Анонимен

преди 2 години

Май наближава времето ,когато ще трябва да спасяваме света от неговите "спасители".Тяхнста крайна амбициозност става плашеща.Толкова много са си повярвали ,че са новите спасители.Няма пътна карта на живота.

67

Христо Христов

преди 2 години

Турчинът от Бионтек ваксинира ли се? Моля за линк.

66

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите още не са надушили статията, гледайте след 18 ч днес какво ще стане, вой антиваксърски