161

гост

преди 2 години

Ама, че Виц.

160

Анонимен

преди 2 години

ИТН май не са наясно какво е статукво.

159

Слави от 78 стотинки

преди 2 години

Е това беше зора, как може баце да гепи 10 години а те не? Не са свикнали така, нищо де сега ще наваксат... и аз ще избия парите за телевизията, че бая се охарчих!

158

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Диана...ГЕРБ ни зароби с дълг от 38 МИЛИАРДА , т.е. , някакви си 38 милиарда , НАЛИ !?ТОВА СА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ,.... ДОГАН , ПЕЕВСКИ , БОРИСОВ И ...., ШАЙКАТА ОКОЛО ТЯХ !Би ли се изкихала по въпросЪ ?

157

Диана

преди 2 години

До Фактите ! А Герб да е обещавал нещо друго?! Нищо не е излъгал! Просто нещата у нас се оказаха доста сложно заплетени, за да станат по-бързо...Герб точно ни изкачи на едно плато с влизането в чакалнята на Еврозоната и БСП се нахвърли да го маха, че тя да се насади сега на лесното и да обере лаврите...Не е лесно да се оправи това, което направи БСП с Прехода си! Трябва да сме РЕАЛИСТИ!

156

Анонимен

преди 2 години

Всеки си пише нещо и смята, че е прав , но не е . Каквото и да стане от тук нататък България загива, а олигарсите ще празнуват излизането си от затворите. Борисов и Гешев първи и последни бяха в грижата си за Държавата.

155

Анонимен

преди 2 години

До 158 Анонимен - ИТН казаха че герп са токсична партия

154

Анонимен

преди 2 години

Еха, ИТН докараха новото. Благодарим на избирателите им - то БСП-то било новото. Честито.

153

Анонимен

преди 2 години

Всеки сам може да си отговори защо е тази яростна атака от олигарсите създадени от комунизма по Иван Гешев ,който започна тотална ревизия на прехода и кражбите с които тези криминални престъпници вкл..тази кака от снимката превърнаха българия в Буркина Фасо окрадоха пенсиите външните валутни резерви и продадоха всички залежи и блага на чужди корпорации. Костов Нинова и Сие това е статуквото на БКП което го чака НАРОДЕН СЪД.Браво на Гешев и ВСС за да види народа какво представляват Бальшевиките.

152

Анонимен

преди 2 години

ИТН казаха, че БСП са токсична партия. Сега не вярвам на лъжливото овчарче Трифонов. Преди 2 седмици каза, че БСП са статукво. Как и кое промени нагласите им? Сметките без кръчмар са им криви. Нищо няма да излезе. Разиграват Радев и накрая ще го пуснат на ските намазани с грес. Няма да има правителство. Всичко е цирк.

151

Диана

преди 2 години

До Парашутист Защо може да е според теб?! За да краде гласове от ГЕРБ...

150

Фактите !

преди 2 години

До Диана..... Диана , вие питате някой , какво е излъгал ГЕРБ !ГЕРБ излъга всички нас , и мен , защото съм гласувал за ГЕРБ но не съм доволен , ЗАЩО ?Защото и при управлението на ГЕРБ : България е на ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ в ЕС!Нормално ли е ? И през последните 13г., народа се ИЗНАСЯ , И ВСЕКИ 2-РИ в БЪЛГАРИЯ Е НЕ-ГРА-МО-ТЕН !Извинявам се че се намесвам ...

149

Недоразбрал

преди 2 години

Как ги убеди *** како?Та те цяла година подскачаха и се клеха пред мъ ршите от има такива им бицили,че са против статуквото,че видите ли ще доведат нови ,млади хора и отведнъж хоп,всичките динозаври от преди 30 години начело с рузкия аватар Грипена?!Нищо Бог си знае работата!Може би трябва да ви се даде възможност да дозатриете електората на столетницата,че на следващите избори директно на 6 то място или вънь от парламента?!Е ще коства некой и друг милиард!Ко да праиш,*** офце, сити вълци!!

148

Диана

преди 2 години

До Анонимен145 А ТУМБАЦЕ слуша интелигентните хора - просто не си довършил мисълта си...Още повече, че ББ сега дори не е депутат...

147

Парашутист

преди 2 години

До 149 хубаво, ама защо ИТН лъгаха преди изборите, че за нищо на света няма да се коалират с ДПС и БСП?

146

За 147

преди 2 години

Равен е на номера на обувките и.

145

11

преди 2 години

По-добре е ИТН и Герб, отколкото ИТН и бесепе.

144

Анонимен

преди 2 години

Всички фондове за допълнително пенсионно осигуряване в които няма останала 1 стотинка бяха създадени от Румен Овчаров от бКП и се държат от Олигарси на БКП . Корнелия Нинова няма един ден реален трудов стаж. БКП трябва да бъдат масово арестувани всичките хвърлени в затворите. Вместо това те създадоха нови проекти и се навлекоха в парламента и опитват да съборят отново държавата.

143

Българин от UK

преди 2 години

Няма лошо ИТН да направят коалиция с БСП, че и с ДПС защо не? Важното е да се отстрани модела ГЕРБ и те никога повече да не се докопат до властта.

142

до №147

преди 2 години

Теста и е равен на телесната и температура.