460

Анонимен

преди 2 години

А Тиквата не е ли кадър на НДСВ?

459

Анонимен

преди 2 години

Ех тоя Радев.Трън в очите на Боко.Не минава ден без да му спомене името с омраза и жлъч.Престани да му завиждаш,бе!И стига си хленчил!Дръж се като мъж!Ако можеш,де.

458

Анонимен

преди 2 години

И преди и сега мин-председателя е от ндсв. Що ривете?

457

Анонимен

преди 2 години

Ми чи кво му е на служебното правителство??? По добро не сме имали от 20-30-50 години

456

Анонимен

преди 2 години

Д-р Гълъбова,къде сте?Този човек има нужда от психиатър.

455

Анонимен

преди 2 години

Ясно е,че Чекмеджиста отива в затвора ... За предателство към собствения си народ .. Само не мога да разбера какво стана с протеста ... Как така Слави ... ???Какво стана ... ???

454

Анонимен

преди 2 години

"Крайно време е да се въведе уседналост за гласуване" така е това е единствения изход за останалия в Бг. български народ. Хората отишли в чужбина няма да се върнат и са загубени за своята родина дори може би са родоотстъпници и не е редно да гласуват ако не живеят поне половината време у нас понеже очевидно в противен случай не им дреме за нас но ние сме тука и на нас ни пука.

453

Анонимен

преди 2 години

ИТН не следват логиката на протестите, да проведат преговори с другите партии на протеста, за да съставят правителство. Те поставят въпроса така или приемате нашите абсурдни предложения или не. Такова нещо няма нито в конституцията нито никъде. Да се махат и герб и сценаристите, представлението няма да мине. Това е подигравка.

452

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха ...Жалките сме ние защото държанието, стила и метода на слави са още по лоши от авторитаризма и кражбите на бойко. От трън та на глог ама обидно кисел глог. Да държанието на слави и неговото снощно изказване по телевизията са обидни за хората. Той ги има за някаква собственост и това като експеримент ще завърши с национална катастрофа и гражданска война. Да се маха от хоризонта до като е време..

451

Анонимен

преди 2 години

До ББ , Добре написаното е верно да кажем, но защо си започваш изречението с малка буква, ето това не мога никога да го разбера и от там започват всички злини от грамотността.

450

ББ

преди 2 години

хаха подценявате слави...ще има избори до дупка...няма такива правителства...докато доидем не себе си...и си спомним,че имаме деца и отговорности...не само его и стомаси...строите к.ч.на г.н борисов...и децата ви ще я обитават...парите ви нямат стоиност...справка Историята...ама не четете...империи с тонове злато са загивали...вие с няколко милиарда

449

Анонимен

преди 2 години

Това, кой колко езика знае е пълна глупост за определяне на човека. Путин, Ердоган, Ким Чен Ун, Китаеца, Японеца, Бойко Борисов!, и кой ли още не навсякаде са с преводачите си. Кат знае 50 езика, да ходи да си търси работодател.

448

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще направи политическо самоубийство връщайки хората на НДСВ във властта. Все пак важното е, че ГЕРБ няма да е на власт и България има шанс да се върне към нормалността.

447

Анонимен

преди 2 години

Че има министър на ромите...да очакваме и министър на мюсюлманите )

446

Анонимен

преди 2 години

ООООО Баце как е сеха с 200, аресва ли ти :))) Ама как ти го нафърфориха яко :) Дългия, Радев, Дългия, Радев............ абе нема такъв генггбенг

445

анонимен

преди 2 години

Абе,хора,толкова ли сте заблудени и късопаметни?Този Н.Василев толкова жадуваше да бъде във властта,че се съгласяваше на всеки министерски пост,който му е предлаган-само и само да не изтърве кокала.Какво е свършил той в своята битност на различни министри?Едно голямо нищо!И сега се кани да става мнистър-председател по предложението на учиндолското недоразумение.Смях в залата!

444

Зоро

преди 2 години

Тоя глупенддер Слав за какъв се мисли. Ебаах ти и диктатора се оказва с 5% вот реален ще съставя кабинет без да зачита мнението на другите. Наглостта му е безгранична. Това е чиста проба най-долнопробен комунизъм и фашизъм! На времето комунистите и фашистите така са взели цялата власт в свои ръце, без да се съобразяват с останалите партии, защото само те знаели как да направят добро за народа. (е ама и имената на народа били ясни, де).Нови избори и изчегъртване на славущината!!! 0% за Тошко Афр

443

анонимен

преди 2 години

Абре,нещо партийките се сърдят а? Щото Слави не ги е...а? Ами свикнли са,да си вземат по нещо от 1 вите "подкрепяйки" ги а? И изведнъж,няма "преговори" няма " пазарлъци"? Скука а? Така са свикнали през годините! И някой катоп Слави сега.не иска никой да ангажира,и те скочиха,ама как така "без тях"? Ами може!Човека каза,че пазарлъци с никого не желае д води! Сам поема отговорност! Нещо не ясно?-:)

442

Марко

преди 2 години

Учиндолската мутра скоро ще го загазиш яко щом си разрешава да пренебрегва другите радевци озверели за кокала.Ще види колко къщи има в Барселона,колко чалгарки е забременил, колко острова в Гърция има,колко милярда ,кючета,пачки куфарчета. Свят ще му се завие

441

Анонимен

преди 2 години

Слави не иска да управлява тои ще подкрепи - единственно служебното правителство защото вижда , че то работи добре и хората го одобряват