139

До МЕН

преди 2 години

Слави към кои образовани го слагаш бе юнак?!?.Какво точно е сторил той до момента, че му гласуваш такава сляпа вяра,освен ,да вдига лозунги в Фейсбук и да се крие зад кулисите след това!.Слави е хипохондрик/не като обида,а като епикриза/ и ще говидим само след половин година ,как ни е ,,оправил"Ех наивници,поредният Симеон,Бареков,Сидеров ,все отбор ,,оправячи"

138

Анонимен

преди 2 години

До Мен "Слави е единствената алтернатива в момента.За съжаление си нямаме Макрон или Курц,иначе бих гласувал за тях." Курц и Макрон имат общо със Учиндолския чалгар колкото Ролс Ройс има общо с Москвич. Кандидата на Слави в Благоевград и победител в местния вот е бивш зам-кмет на ГЕРБ.

137

Анонимен

преди 2 години

Слави не е никаква алтернатива, освен ако целта ни е да обеднеем още повече и да друсаме снаги под чалга хитове.

136

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да смачкаме *** и простотията: е да гласуваме всички.

135

Мен

преди 2 години

Докато не се забрани на хора без средно образование да гласуват, няма да се отървем от ГЕРБ,ДПС и БСП и от купения вот. Простия човек вярва на пуполисти и *** и *** решават кой ще управлява. Образованите са се отвратили от простотията на Бойко, наглостта на Корнелия и властта на Доган. Слави е единствената алтернатива в момента.За съжаление си нямаме Макрон или Курц,иначе бих гласувал за тях.

134

Анонимен

преди 2 години

взрив? по скоро е пърдеж, който ще поусмърди и после вятъра ще го разнесе...!

133

Д-р Хауз

преди 2 години

Ако този интелектуален хам-стер е България, то аз вече нямам родина.. Напускам завинаги..

132

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги вадиш тези мандати по 52 ?

131

Анонимен

преди 2 години

Герб ще ви смаже на изборите

130

Избирател

преди 2 години

От ГЕРБ БИЛИ ПОЛУДЕЛИ:) АМИ АЗ НЕ СЪМ ЕЛЕКТОРАТ НА НИКОЯ ПАРТИЯ, ГЛАСУВАЛ СЪМ ОТ2009А ЗА ГЕРБ, АМА НЕ СЪМ ЗАРОНИЛ СЪЛЗИ ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ! ТАКА ЧЕ, тролеи и ***, наивници и младежи които освен чалга, друга музика не знаете: времето дава отговор на всички въпроси! Вие може да си пеете чалгиите на транса Азис, ама пари ви дава Европа, не Трифонов! :) Политиката е компромис, не конфронтация! Хайде, здрави да сте! И четете, не слушайте кой ви сваля звезди! Мъдрият човек не е само образован,

129

Анонимен

преди 2 години

Гербава измeт. Скоро вождът ви ще го водят към панделата, а вие ще треперите.

128

Анонимен

преди 2 години

Гербави слуги на всяко ниво в държавата. Скоро ще висите по крайпътни дървета.

127

Баба Вуна

преди 2 години

Иванов е с ДПС. Кой ще го пусне току- така на Росецен? И няколко пъти даже :) сега електоратът на ДПС се активира, елементарно, но за умните, тъпите си пишете по цял ден с грешки

126

Анонимен

преди 2 години

Мачка калинките, Слави!

125

ГЕРБедали

преди 2 години

ГЕРБедалите са истерясали. Радев им бил нахакал юмрук дълбоко, Слави бил по-висок от Боко, Христо Иванов бил комунист. Не им стигат силите да се разреват от всички. Само не смеят да кажат нищо за приятелите на Боко - Доганя и Шиши.

124

Анонимен

преди 2 години

Герберастка измeт. Денят ви наближава, не се отдалечава.

123

САМО ТАКА

преди 2 години

Да гласуват хората протестно и да прецакат старите партийки да се разпуснат и да страдат.

122

Анонимен

преди 2 години

Добре де , само аз ли виждам , че слави е пионка и реагира само като му кажат ? Казали са му да мълчи и той мълчи , казали са му да не е в листите и той се оттегля Да има хубави песни , но ако ставаше с пеене ,Лили Иванова отдавна щеше да е премиер .

121

Анонимен

преди 2 години

ИТН и Слави докараха бойковчетата до истерия. Гризат си ноктите от бяс.

120

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви питам нещо Ще дадете ли някои да ви кара колата , без да знаете дали има книжка ?Такъв е момента и с Трифонов , никой не знае какво ще прави , той не казва какво ще прави , но му се доверяват . Ако знам ,че някой е камикадзе , дали ще пътувам в самолет които той пилотира ?