75

Скръцц

преди 2 години

Да ми ядете шнура за поливане на райграса! Няма шанс за боцкане,днес пак шарят ави.оните с едни издухани двигятели...оуууу,красота! Авие защитавайте кабалистите,сатанистите,***,петофилите...,абе всичко Що е зло ,защитавайте го! Трийте,манипулирайте ,ама един ден каквото посял -това получил! Това е недостойно и пропаднало отвъд границите! Пазите се ,но не бързайте с тези течности ,незнам още какво е и Що е!

74

Анонимен

преди 2 години

Драги ми Смехурко,Преболедувал и антитела нищо не значи! Ако значеше нещо щяха да мерят след всяко преболедуване или ваксинация. Просто биг фарма предпочита да продава скъпи тестове и лекарства вместо евтини ваксини. А в България превенцията тотално куца. Както се казва, като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар. Така че набирайте ваксините и пей сърце!

73

Дарвин

преди 2 години

Антиваксъри - стойте си неваксинирани моля. Оставете естествения отбор да си свърши работата и да ви намали броя, света няма нужда от вас

72

Анонимен

преди 2 години

Тая защото не е станала специалист е станала Джи Пи. Трагнала да ме агетира тя мен, защо не каже колко от нейните колеги са ваксинирани.

71

Отговорник

преди 2 години

Бъдете отговорни и си боцнете вещерския коктейл за който никой не носи отговорност. Нито производителя, нито лекаря или болницата, нито правителството, а още по- малко кабалистите който извадиха биооръжието срещу вас.

70

Изнервен

преди 2 години

Стига лъгахте и спрете да плашите хората

69

Ежмк

преди 2 години

Будалите да се ваксинират.Наплашени хора.

68

ЛУКАШЕНКО

преди 2 години

Лекарите трябва да дават личен пример на пациентите. Затова госпожо докторке, защо не вземете да умретеее от четвъртия щам да видим как става.

67

Анонимен

преди 2 години

При следващата нова пръдня,само насраните няма да миришат.

66

Минко 48г. ерген

преди 2 години

Няма лоша докторица, има недоеббана такава. Лично ще и го поставя, ама през ковид костюм, да не гледам каква е грозотия.

65

Кака Бара

преди 2 години

Приветствам всичко, което ми слагат!!!!!!!!!!!!!

64

Луд

преди 2 години

До Кабалчик Талмудов - Направо съм ти фен, брато!

63

Mitaka

преди 2 години

Поклон пред всички лекари!Форумните спецове да имат много здраве!

62

Митака

преди 2 години

Внимавайте: има ваксини, които не действат!Особено ако си седят в хладилника! Даже мастиката и бирата като се изстудят се вадят от хладилника и се прилагат.

61

Инжектор

преди 2 години

Много ми е важно да знам МАЯ МАНОЛОВА дали се ваксинирала?????? Ако не къде да я търся още ли е под Орлов мост

60

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Д-р Гергана Николова, да пикккая на гробовете на децата ти след като умрат от четвъртия щам на петоъгълния шестохуйник, а на теб лично да сееерра в устата лъжлива с мазна, прокажна, зловонна, блажна, слузеста и зелена диарияя

59

Анонимен

преди 2 години

Тая не вижда ли кво става с ваксинираните в Израел и Англия, че плещи глупости на поразия. Простата Делта е подкарала всички ваксинирани, че и доста се срещат със свети Петър!

58

Флъфи

преди 2 години

И антиваксърите умират от Ковид и не само, т.е. не са безсмъртни

57

дабедабе

преди 2 години

Всички ще умрем със или без гмо препарати. Хич не ми дреме за заплахите на премъдри меркантилни лекарчета. Още чакам чувалите с трупове обещани от генерала. Чакам ли чакам...

56

Поредната фитка

преди 2 години

Ама чакай сега! ДжиПито "лекар" ли се води?