15

Край

преди 3 години

ББ попържаше президента в разговора с ТДончев защото Радев популистки се противопоставяше на въвеждането на по-висок данък за замърсяващите коли.Българите сме обречено племе. За глупостта и мързела си сме прекалено богати. Подарък ни беше от ЕС.

14

бай Тъпчо

преди 3 години

На вегетарианците и веганите ако им турят уреда на ауспуха, ша счупят стрелките бе! Тревопасните най-много и най-вредни газове отделят! На тях трябва да им турят стикери, че са вредни и да плащат данъци за компенсации. Ако не вярват, да идат да подушат отзаде как мирише кравата и как прасето. Ееееее сега да видите какъв майтап ша падне бе-изтънчените кифльоци ще нададат немощен вой, щото мощен и да искат не могат

13

Анонимен

преди 3 години

До 10 Това няма как да стане! Общините са точно за това богати днес!-:) Заради огромният парк автомобили! То данъци,то зелени и сини зони.Надута администрация,и още и още в плюсове з общините! Огромен паричен ресурс в джоба на държавата! Схващаш ли?-:)

12

Край

преди 3 години

Всяка власт бяга от отговорността да ограничи замърсяващите коли. С тия стикери централната власт прехвърля решението на общините да въвеждали такива зони.Друг път - кмета иска да го избират. И последния ром ще си се вози с пушещия барутник и купената книжка.ПОПУЛИЗМА е големия дефект на българската демокрация.

11

Пешо

преди 3 години

Не го познава този, но не изглежда да е много умен за възрастта си. Аз карам на газ, той ще ми мери газовете на бензин? А ако карам на нафта и олио от кебапчета на какво ще мери? Боже закопчаха я България тия *** във властта.

10

Някой си

преди 3 години

31 г след 1989 г.Българина продължава да си купува автомобил 2 ръка,че и 10 та!-:) Тоест, бизнеса за употребявани автомобили,се задейства веднага след 1989 г.И до днес не е спрял! Значи з 31 г не станахме богати българи нали? И Борисов не можа да ни направи богати! Е той стана да!-:) Та и след 30 г още,едва ли ще се промени нещо!

9

Анонимен

преди 3 години

Аре ситетараляник, кошник и дизайнерски нововнос на изхода за скрап. Ако се отработи тази разпоредба ще гледате по 1-2 коли на час минаваще по оживени места.

8

Гражданин

преди 3 години

Е как така 1500 умират преждевременно господина явно има гадателски способности?В БГ хората са стари и бедни , така че ще се кара кой квото има до като го изкара .Дали човека ще надживее автомобила или обратното не се знае. Нашата страна не е голям пазар за каквото и да било ,освен за лекарства и погребения.То студенти не стигат за ВУЗОВЕТЕ !!!!

7

Анонимен

преди 3 години

значи горим *** на цяла европа, ама иначе сме загрижени за изгорелите газове от автомобилите...същата работа като с коронавруса , можем да мрем от всякакви болести причинени от мръснa храна, вредна храна, вода пълна с бацили, ама току виж много сме загрижени да не умрем от коронавирус

6

Бай Иван

преди 3 години

Е как нали писаха,че ще ги отменят тези глупости с чиповете.Само по номера на автомобила системата ще те разчете.

5

Анонимен

преди 3 години

всеки който се ваксинира, получава безплатен стикер

4

**

преди 3 години

Значи ще карам на газ,а ще мерят отработени газове на бензин.УНИКАЛНИ.

3

kevin

преди 3 години

so what happens to new cars that do not have a yearly inspection for three years? where would they get this new eco sticker?

2

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости! България не е с най-мръсен въздух, а с най-алчни политици в света!

1

Анонимен

преди 3 години

Той гламавия милиционер бойко, дето ги въвежда, не знае за какво го прави, хората да знаели. Оправи кат, сега дай подхвана, пауна некадърен.