49

само да вметна

преди 2 години

Точно това имах в предвид 51 -:))) Елементрно е нали? Българина стана А политичен след 1989 г!Имайки 2 лв повече от другия,се чувства добре! Демокрацията е това! Да си изразиш мнението кой да те управлява в бъдещите 4 г! И ако хората гласуваха масово,нямаше да се появят в годините "купени гласове"! ГЕРБ щяхме да ги забравим,още след 1 вият им мандат! И за ДПС нямаше да говорим днес! -:) Та пак казвм,излез и гласувай българино! Именно чрез масовият вот,се ражда истински резултат! ГЛАСУВАЙ!-:)))

48

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство напрсви това което ГЕРБ не пожелаха да направят 11 години. Да разкрият колко са корумпираби и зависими от ДПС

47

Ох!

преди 2 години

Ох, дайте статия за комунистическа Русия, или за комунистическа Северна Корея, ох! Ох, какво става Протасевич и диктатора Лукашенко, момчето дава напоследък много интервюта, дайте и за демократа Протасевич и диктатора Лукашенко, ох!

46

Анонимен

преди 2 години

Янев... Вашата работа беше да организирате изборите и нищо друго... Да не мислите да "управлявате" години, че говориш тези небивалици?

45

Анонимен

преди 2 години

Абе решението е едно - да излезем и масово да гласуваме срещу всичко антибългарско. Писна ми хора с различни етноси да ми решават бъдещето, и не че те са виновни, ние сме виновни. Ние, защото все сме апатични, нямало за кого да гласуваме и на края ни *** тия, дето са избрани от платените в държавата и чуждопоклонниците от вън. ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

44

ГЕРБ

преди 2 години

Ей гад какво ще кажеш за повишаването на ток газта парното . бандити.а

43

Анонимен

преди 2 години

Абе нали ако тръгнем да спираме турските рейсове с бабите с потури вътре ще ни изтипосате по всички медии какви сме нетолерантни. Е, няма да кажете че тия в рейса и една дума не знаят на български, ама то защо им е. Вие вече се договорихте да управлявате с една партия, чийто лидер каза че Турция е неговата родина, така че не се учудваме че не виждате какво идва от там. Но пък превръщате трънчето в кол като погледнете към Македония и Гърция. Ах как мразите християни, ах!

42

само да вметна

преди 2 години

Точно така господин премиер! Май трябва да ви оставят за още 6 месеца! Защо НЕ МЕ НАТОВРВАШ БЕ ЧОВЕК? -:) Държиш се нормално! Ерудиран и зрял мъж си! Не си с РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ КАКТО ПРЕДНИЯ! -:) Та по същество!От години българина скачаше срещу ДПС! Защо бе бългрино? Защо не слочиш срещу самият себе си? -:( Защо точно по време на избори,се сещаш за почивка,за село,и те мързи да си довлечеш задните части до урните> ВЕДНЪЖ на 4 г е,зарязваш всичко и си тм! Ти си знчим!З това "говорим" за ДПС!-:(((

41

Анонимен

преди 2 години

И как ще спре обществото турските рейсове? Или тях не ги забелязваш?!

40

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, за какво бяха тези публични акции за купуване на гласове. Нали от всеки българин зависело. А да, да се покажем, че вършим работа. Въпреки че наказани пак няма да има. Съжалявам, ама това си е чист ПР и разликата с Бойко не я виждам!

39

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство на Всил Божков заяви, че в рамките на борбата с корупцията, е направило всичко възможно, така, че следващото правителство да няма какво да краде!

38

Анонимен

преди 2 години

Гледах преди малко МВР министъра колко се кахари че можело, евентуално,по някакви си данни, казани от някого си, забележете - да дойдат македонци да гласуват у нас. Смях се с глас, а после псувах. Защото как си се загрижил за българите, с българска кръв и религия, а не виждаш турците, с чуждия им език и религия. Май се готви управление с ДПС!

37

Анонимен

преди 2 години

Усетихте ли как комунстите глътнаха един милиард народна пара заделена за строежа на магистрала Хемус?

36

Анонимен

преди 2 години

Който не плаща данъци НЕ ТРЯБВА да гласува.Ако е на помощи - също.Иначе тарикатите и магиналите ще гласуват не само да ги храним, ами и свирккки да им правим, само защото ги издържаме да не се споминат от глад. Но те си мислят, че ще могат и да ни крадат. Няма да е задълго. До първата гражданска война ще е.

35

Хан Крум

преди 2 години

След 500 века турско робство(а не присъствие) никой не смее да забрани в България една Противоконституционна партия наречена ДПС. Защо???

34

Анонимен

преди 2 години

Такива като Радев, Янев, Орешарски се мислят за неоценени от народа, а просто им липсва човещина-това или го имаш, или не.

33

Анонимен

преди 2 години

Този човек так и няма да разбере, че обществото не е казарма. Жалко за България.

32

Бай Васо сърбеца

преди 2 години

Тоя е гола вода. Никакъв Министър председател не е, а говорител на резидента и задкулисието готвещо подмяната маскирана като промяна. Кой ли му вярва. Съзнава ли, че принизява въобще държавността.

31

Без ромите

преди 2 години

В тези избори. И гласовете за ГЕРБ падат под 500 хил. Което е поразително, защото 95% от народонаселението е толупско.

30

Гледах

преди 2 години

Предаването и ето какво видях: оправдания за неправомерни действия, ,делюзии за собствената значимост на нищо жествата от това " правителство ", обещания и блянове за бъдещето от гледна точка на най гладният пара зит в държавна радефофоф . Но не видях , нито едно съществено решение на проблемите, на хората, нито едно доказателство на *** обвинения. Едни нормални избори не могат да организират , тръгнали сраната да оправят. Жалка картинка .