491

Майора

преди 2 години

Какво може да се очаква от агенция , подчинена на Прокопиев?За тях всчки други са победители , но не и ГЕРБ!Какво да се прави , дойдоха времена на ренесанс на олигарси и комунизъм,но ако някой си мисли че е безнаказен се лъже, рано или късно всеки си получава заслуженото!

490

Гастербайтер-Енгланд

преди 2 години

Мразя България и скъсаняците ми сънародници, затова гласувах за чалгаря. Бати ташака - мазен, нагъл, сметкаджия, дето до преди няколко години ходи да прави пазарлъци с Борисов за да влезе във властта - да го избереш за премиер, найс, а?!

489

Внушения!

преди 2 години

Това са манипулативни внушения! Хора, не се страхувайте! На 11 юли всички заедно да внесем ред в хаоса!

488

Слави Трифонов

преди 2 години

Добър вечер Чалгария!!!Тук ли сте?!?Обещавам ви литри люта ракия,денонощна мaзнa чaлгия,маaнета, гюбeци, кючeк,кисело зеле и шпeк!

487

До 593Куку

преди 2 години

По друго си е да е сервитьор на Боци и герб , нали ?

486

до СМЕШНИЦИ

преди 2 години

ааа чакай префи два месеца им вярваше сега купени били, и от кой бе....

485

Анонимен

преди 2 години

Лично за мен които и да доиде на власт ще си е сьщото - европа няма интерес да имаме висок жизнен стандарт и индустрия - от нас се иска да чистим *** и да гледаме старци на запад

484

Куку

преди 2 години

Слави,не ставай сервитьор на Радев,*** ще те използват след това ще те изхвърлят на ***.

483

анализатор

преди 2 години

Герберастка крадлива,нагла и арогнтна ***,идва затвора.И то за много продължително време.Шлаката на българското общество ще отиде там,където и е мястото.

482

Анонимен

преди 2 години

Даа,цинка в кофите намалява.Клиентелата винаги търси победителите.

481

ДААА..

преди 2 години

НЯКОЙ ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ ЯВНО НЕЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ КОМУНИСТ ТАКИВА ОТ 50 ГОДИНИ НЯМА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГОВОРИТЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИИ ЗА ДА СА НА ВЛАСТ НАПРИМЕР МАЯ КОЛКО ПАРТИИ СМЕНЯ......А НА ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ АЗ НЕ ВЯРВАМ СЛАВИ И ТОЙ ЛИ ЗАПОЧНАЛ ДА ПЛАЩА АМИ ИМА ПАРИ ИМА ИМЕНИЕ ЗА 4 МИЛИОНА ДАЛИ ЩЕ МУ Е УДОБНО ПРИ ТОЛКОВА БЕДНИ.......ТОЙ ЗАТОВА НЕ ИСКА ДА СТАВА ДЕПУТАТ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СИ ДЕКЛАРИРА ИМУЩЕСТВОТО И ДА КАЖЕ ОТКЪДЕ ТОЛКОВА ПАРИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ СА ПРОЦЕНТИТЕ ЩЕ Е ЯСНО НА 11 ЮЛИ

480

Анонимен

преди 2 години

"Суверенът туй, суверенът онуй...." и накрая един мазен комунистически ***...

479

Анонимен

преди 2 години

Комунистите се гласят да прилапат властта, щом Татяна Дончева и Мая - Костинбродската обикалят телевизиите, ясна е работата.Ще махнем Баце, за да сложим дъртите крадливи ***, пълен смях.Навремето Царчето като дойде от Мадрид да управяла имаше същият огромен вот на доверие, в резултат на което народът после разбра какъв голям и грапав си го наби отзад.И тук ще е същото, почва народът да отрезнява, като огладнее след изборите ще им светне лампата.

478

Анонимен

преди 2 години

излъга гласоподавателите си, подви опашка и вкара във властта омразните комунисти.Какви избори, какви резултати, той вече е в клоаката на политиката, в най- гадните ***.Комунистическа ***, срам за България, излъга всички!

477

червен кольо

преди 2 години

Моята агенция е най-добрата . винаги 3-4 седмици преди избори ви манипулирам както си искам.

476

хаха

преди 2 години

А пък агенция ,,Вервай те ми,, дава 88% за ГЕРБ,4%заИма *** чалга народ, и 8% за останалите жадни за влат нощоправци.

475

безпартиен

преди 2 години

Едни гладни за власт некадър.ници,изплюти от политиката стари му.цуни които миналото лято замеряха с яйца ,риба ,тоалетна хартия,сега искат да управляват България от същите тия сгради.Гласувайте за тях,ще стигнем Швейцария даже.

474

Анонимен

преди 2 години

То не тие само там видовден дано те хване

473

Анонимен

преди 2 години

Итн не бих гласувал за вас.Все едно е като оня де прекара в Ловеч двама човека и качи клип по Нова телевизия че не слушал чалга.Я обесни на тия хора какво гледаш планета ли това творение за чалгата литие или у нова са *** и вярват на всичко което им каже некои дето не знае Семерджиев тия ги разправяи на луната и дължиш извинение умнико

472

Анонимен

преди 2 години

'' 24% за ИТН, 21, 4% за ГЕРБ, 21,3% за БСП '' ............................ това просто показа за пореден път, че българина разглежда политиката единствено като средство за ЛИЧНО обогатяване ... Общото благо, държавата като цяло - такива понятия не съществуват за бай ***