27

ВИЦ

преди 3 години

Президента от ГЕРБ - Плевнелиев , оглави Прайд Парада преди години , преди да се ожени - вечерта след парада той бил на среща с бъдещата му съпруга , щастлив и възбуден казал на жената - Деси ти си страшна ***.а , Деси свенливо казала - И ти .

26

Ситалк

преди 3 години

Ако възпитавате децата си както трябва, няма от какво да се притеснявате. Елиминирате училището и обществото като водещи фактори, поставяте семейството на първо място и всичките планове на cгaнтa се провалят.

25

Анонимен

преди 3 години

кви гейове, бе. Айде у лево. *** биле "само приятили". Един хубав бой на гея и разследване за педофилия.

24

Анонимен

преди 3 години

Мда - първо да приемем гей.овете за нормални - е в крайна сметка пълнолетни хора да правят каквото искат. После лека по-лека като свикнем и педофилията да приемем за нормална - това май е крайната цел.

23

Леша

преди 3 години

За македонците може. Трябва да знаят каква любов ги чака с албанците.

22

Анонимен

преди 3 години

Е, за македонци става дума все пак...

21

Bond

преди 3 години

Тия, коити си мислят, че "изхода" е "вход" бая са се активизирали! Дано пукнат от проказа или спин.

20

Анонимен

преди 3 години

Промиване на ценности. Нищо хубаво не ни очаква.

19

Анонимен

преди 3 години

Щом е толкоз несвързан с нищо неморално и различно от общоприетото, що търси в точно този формат?!

18

Анонимен

преди 3 години

До Юнг 15Мили ми смехурко. Повечето хомосексуални са такива в следствие на травма изживяна в детството. Та може да не станат те самите педофили, но такива са ги вербували.

17

до жендърфила

преди 3 години

Ти вчас ли си бре!? И аз и брат ми се контихме с някоя стара рокля и обувки с токчета на майка ми , че сме се и гримирали , и ? Същото е както малката дето винаги и е любопитно като взема да се бръсна , децата са любопитни и това не е признак че трябва си сменят пола...

16

Либераст

преди 3 години

Хора помислете и за тежко дискриминираните зоофили и некрофили - дайте да съберем пари и да им направим един хубав прайд. Не бъдете стиснати и тесногръди, да подарим малко радост на тези измъчени и изключително качествени хора с нетрадиционна сексуалност - ако някой има козичка, овчица, труп и т.н., да ги дари, бъдете хора.

15

СИГНАЛ

преди 3 години

Трябва Агенцията за Закрила на Детето да се самосезира .

14

Bond

преди 3 години

Добре дошли в Новият Свят! Педофилия, геронтофилия и негрофилия - с това ще започват букварите! Педepaстията ще бъде безобидица като приказка на Братя Грим.

13

Евро-Атлантик

преди 3 години

Трябва малките деца да се учат на Евро*ейски ценности ! Това е напълно нормално за един напреднал свят като нашия Евро*ейски розов свят ! Всичко трябва да бъде извратено до такава степен че да бъде нормално ! Не гледайте към такива държави като Русия ....те не разбират нищо от толерастия ! :)

12

Юнг

преди 3 години

Българските плешиви мачовци пак се изказаха с двете си мозъчни клетки. Как да обясниш на ориенталци, че ако един човек е гей, не значи, че е педофил. Но все пак още Фройд е описал какви са хората, които толкова много се плашат и мразят гейовете. Всички, изучаващи психология знаят, че тези хора проектират вътрешните си проблеми върху хората, които мразят.

11

Анонимен

преди 3 години

Такаа, чували ли сте за жабата в тенджерата с вода ? Ако я метнете във вряща вода, земноводното ще изскочи в паника, но ако бавно започнете да увеличавате градусите...Сега да видим на къде отива настоящата история. Много ясно, че няма да започнат с детско порно... но бавно и методично могат да вдигат толеранса в обществото докато не сварят жабите. В САЩ има 9 годишни трансджендъри дето танцуват в гей барове. Тук още не е кипнало до там, но не се съмнявайте, че това е крайната цел.

10

Либераст

преди 3 години

Педофилите също са хора и те искат права. Кога ще има прайд за педофили? Педофилите искат равноправие, искат да сключват брак и да осиновяват деца, трябва да има квоти за педофили във всяка една фирма, в парламента и правителството - да кажем не на дискриминацията.

9

Жалко, но факт

преди 3 години

Преди доста години в едно евтино крими-сериалче, един педофил каза, "че защо осъждате моето поведение и вкусове, преди 30 години хомо-любителите ги съдеха , вкарваха в затвора , а вижте ги сега на прайда"

8

мдаа

преди 3 години

С този филм РСМ разчитат Брюсел да ги приеме със свалени потури и надупени