17

Лукашенко унизен!

преди 2 години

Има една наистина ефективна стъпка срешу Белорусия, и САЩ трябва да я предприемат. С едно движение на крака САЩ могат не само да унижат Лукашенко, но и да впечатлят Путин - ето това е, което целият цивилизован демократичен свят очаква от САЩ! А именно - президентът на Съединените американски щати мистър Джоузеф Байдън трябва да обуе червено-бяло-червени чорапи на предстоящата среща с диктатора Путин, и само с едно движеине на крака да заголи чорап и да му покаже на чия страна стои САЩ.

16

Анонимен

преди 2 години

В другите държави хората умират като мухи от "ваксините" на глобалистите, нужна е по малко от искра за да пламне всичко!

15

Um

преди 2 години

Сори, ама вече ви затвориха границата и даже не може да избягате! Русофилите се нап.кават от кеф! Искат и в България да стане като при вас.

14

Сланина и Зурла

преди 2 години

Няма никаква хунта,и никакъв диктатор.Има избран с голямо мнозинство президент в едни честни избори,от народ доволен от него,неудобен на Кравария.Беларус е необходима на краварите територия,и затова е този цирк!

13

Анонимен

преди 2 години

Западът се провали в Белорус.

12

Анонимен

преди 2 години

Не сте писали в последните 3 часа нищо за Пpocтaкeвич и Нaхални. А какво прави Тиквата?

11

Анонимен

преди 2 години

В Канада преди два дни (31.05.2021) отново намериха стотици трупове на деца в едно училище, 215 детски тела. Включително трупове на 3 годишни деца. Детски трупчета на деца от местното индианско население които са били затворени насилствено там да ги прявят демократи канадци, изнасилвани, бити и измъчвани и убивани. Тези чудовищни училища са се запазили до 1998г.

10

Втрещен

преди 2 години

Според Жан Виденов, Лукашенко им показал как се прави, цитирам: "С калашника в ръка"

9

Потрес

преди 2 години

Потресаващо е как медиите промиха мозъците на плиткоумните.

8

Анонимен

преди 2 години

Нямало е такива репресии от страна на съветски или белоруски ръководители. Ето че хунтата около Лукашенко се уля. Колкото натиск да оказват, толкова по-труден ще става живота за самите управници.Правилният ход за Белорус е Лукашенко да даде ход назад и да има нови избори. Нека върнат гаврата която направи от 2000-те. Когато един ръководител си тръгне, институциите продължават да работят. Навсякъде има промяна - нима бихме спрели изборите в БГ?Тези които го подкрепят не виждат голямата картина

7

Анонимен

преди 2 години

Всички страни от източния блок които се ориентираха към запада загубиха стандарта си на живот и днес живят много по-бедно от преди, а България и Прибалтийските е просто трагедия. Освен това през последната година загубиха и свободата си, и никога няма вече да си я върнат. Само в Белорусия хората са свободни и запазиха стандарта си на живот.

6

Сланина и Зурла

преди 2 години

Ми не бе.Казвам как е там.Имам приятели там,и съм ходил.А вие сте едни гербави изтрещяли *** краварски ***,същите като родата си,лесни!

5

Анонимен

преди 2 години

"Мразя Лукашенко. Никога няма да му простя. Ако изляза от затвора и нищо не се е променило, просто ще напусна страната. Не мога да живея повече така." Другаре, сега разбрахте ли защо намаляхме с 2 милиона след като отвориха границите след 89та, или имате още въпроси? Същото беше и в българския "социалистически рай".

4

Анонимен

преди 2 години

Там е супер според форумните путинисти, по готино е дори от Северна Корея.

3

Анонимен

преди 2 години

Пък ние си направихме ПРОМЯНАТА с най-обикновен преврат, не сме сваляли самолети, само ***...хме центъра на столицата в продължение на година, а сега си чегъртаме и сер...м кротичко не само в центъра, а в цялата страна. И никой думица не ни е казал, ама това е, защото за разлика от вас, азиатците, ние сме ЕУРОПЕЙЦИ! Е, не ни се пъчете толкоз, и ние ставаме АЗИАТЦИ де, имаме си ВОЖД и МЪЧИТЕЛ, ще ви задминем отвсякъде!

2

Сланина и Зурла

преди 2 години

Ето как една спокойна страна,с доволни хора ще бъде превърната във втора *** от краварите!Потресаващ е кошмара в който живеем.Дано има скоро трета световна да се прочисти планетата,и от кравари най вече!

1

Хм

преди 2 години

Много трогателно...